Επιστροφή στο Forum : Γεννήθηκε το μωρό μου
Χτες το απόγευμα εκατσα και το εφιαξα το ενυδρειο
-πως καθαρίζω σιλικόνη που εμεινε σε καποια σημεία-
Να και καποιες φωτό.Ακόμα φασκιωμένο ειναι!!:D:D:D
Κι εγώ απ' τον τίτλο νόμιζα πως γεννήθηκε αληθινό μωρό :D
Να σου ζήσει όμως κι αυτό και καλή συνέχεια με υγεία!!! :)
-------------------------
Υπάρχει οικολογικό διαλυτικό που καθαρίζει όλες τις κόλλες, αλλά με λίγη παραπάνω επιμονή από τα συμβατικά.
ωραια κατασκευη αλλα θα ειναι καλυτερη αν βαλεις μεταλικες γωνιες σε ολες τις γωνιες και να τις κολησεις με σιλικονη εγω δεν θα ημουν ησυχος με μονο τη σιλικονη να κραταει τ α τζαμια οι γωνιες θα κανουνε πολυ καλυτερη επαφη
μη χρησιμοποιεις χημικα για τη σιλικονη η σιλικονη καθαριζεται με μια χαρτοπετσετα οσο ειναι ακομα υγρη αν εχει σκληρηνει κοψτη με ενα ξυραφακι και απλως ξεφλουδισε την
η σιλικονη δεν ξεκολλαει με τιποτα κανονικα αλλα πρεπει να βαλεις και κοντρες
Χτες το εφιαξα δεν προλαβα να βαλω ουτε γωνίες ουτε κοντρες.Mε 2 κοντρες πανω κατω και γωνίες καλα θα ειναι
Kαλή αρχή, φαντάζομαι το ευχαριστήθηκες:)
Επρεπε ομως να βάλεις και τις κάτω κόντρες οσο η σιλικόνη ηταν φρέσκια, τώρα θα πρέπει να την καθαρίσης πριν τις βάλεις, Καλή συνέχεια:smt023
βάλε κόντρες να σαι σίγουρος, καλή επιτυχία!!!
Και εγω απο τον τιτλο που προσεξα νομισα οτι επροκειτο για ''Αναπαραγωγη'' :D...
Καλη επιτυχια φιλε με το ''μωρο'' σου!!!
καλησπερα οραια δουλεια εκανες με το ενυδρειο σου και εγω κατι αναλογο εχω κανει βαλε ομως κοντρες γιατι πιστεψε με δεν τηα κρατησει μονο με σιλικονι την εχω πατησει ;)
καλησπερα ωραια δουλεια εκανες με το ενυδρειο σου και εγω κατι αναλογο εχω κανει βαλε ομως κοντρες γιατι πιστεψε με δεν της κρατησει μονο με σιλικονι την εχω πατησει ;)αστα μου ανοιξε και ετρεχα και δεν εφτανα και φαντασου ειχα 3 απο απο της 4 γωνιες (δεν μας εφτασε η σιλικονι) .....
Τελικά το εκανα με 4 κοντρες πανω κατω και γωνίες,εφιαξα και το καπακι
Προστο παρον ειναι με δυσμενή μετάθεση από τον ταξιαρχο(μαμά) στην μπιλωτή του σπιτιού μου με κατι χρυσόψαρα
:)...κάνε αίτηση για ακρόαση στην ταξίαρχο ( μαμά) για καλύτερη μετάθεση ..είναι κρίμα να χτυπάει σκοπιά στη πυλωτή το ενυδρείο που φαίνεται και πάρα πολύ καλό...:) ...τα χρυσόψαρα πάντως πρέπει να είναι μια χαρά σε τοσα λίτρα !!
Φίλε Ηλία, δεν έχω καταλάβει τι έχει κάνει με το θέμα φίλτρανσης του ενυδρείου σου..
Βλέπω ένα πολύ μικρο φιλτράκι σχεδόν χύμα που δεν νομίζω να επαρκεί για τα λίτρα σου..
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.