PDA

Επιστροφή στο Forum : Γεννήθηκε το μωρό μου

Ηλίας
03-09-08, 09:20
Χτες το απόγευμα εκατσα και το εφιαξα το ενυδρειο

-πως καθαρίζω σιλικόνη που εμεινε σε καποια σημεία-

Να και καποιες φωτό.Ακόμα φασκιωμένο ειναι!!:D:D:D

lucy
03-09-08, 09:28
Κι εγώ απ' τον τίτλο νόμιζα πως γεννήθηκε αληθινό μωρό :D

Να σου ζήσει όμως κι αυτό και καλή συνέχεια με υγεία!!! :)
-------------------------

Υπάρχει οικολογικό διαλυτικό που καθαρίζει όλες τις κόλλες, αλλά με λίγη παραπάνω επιμονή από τα συμβατικά.

σταυρος γ
03-09-08, 10:29
ωραια κατασκευη αλλα θα ειναι καλυτερη αν βαλεις μεταλικες γωνιες σε ολες τις γωνιες και να τις κολησεις με σιλικονη εγω δεν θα ημουν ησυχος με μονο τη σιλικονη να κραταει τ α τζαμια οι γωνιες θα κανουνε πολυ καλυτερη επαφη
μη χρησιμοποιεις χημικα για τη σιλικονη η σιλικονη καθαριζεται με μια χαρτοπετσετα οσο ειναι ακομα υγρη αν εχει σκληρηνει κοψτη με ενα ξυραφακι και απλως ξεφλουδισε την

fishme1
03-09-08, 10:31
η σιλικονη δεν ξεκολλαει με τιποτα κανονικα αλλα πρεπει να βαλεις και κοντρες

Ηλίας
03-09-08, 11:56
Χτες το εφιαξα δεν προλαβα να βαλω ουτε γωνίες ουτε κοντρες.Mε 2 κοντρες πανω κατω και γωνίες καλα θα ειναι

maniac
07-09-08, 14:19
Kαλή αρχή, φαντάζομαι το ευχαριστήθηκες:)
Επρεπε ομως να βάλεις και τις κάτω κόντρες οσο η σιλικόνη ηταν φρέσκια, τώρα θα πρέπει να την καθαρίσης πριν τις βάλεις, Καλή συνέχεια:smt023

blondi
07-09-08, 19:10
βάλε κόντρες να σαι σίγουρος, καλή επιτυχία!!!

Teo
07-09-08, 19:55
Και εγω απο τον τιτλο που προσεξα νομισα οτι επροκειτο για ''Αναπαραγωγη'' :D...
Καλη επιτυχια φιλε με το ''μωρο'' σου!!!

thalia
09-09-08, 18:34
καλησπερα οραια δουλεια εκανες με το ενυδρειο σου και εγω κατι αναλογο εχω κανει βαλε ομως κοντρες γιατι πιστεψε με δεν τηα κρατησει μονο με σιλικονι την εχω πατησει ;)
καλησπερα ωραια δουλεια εκανες με το ενυδρειο σου και εγω κατι αναλογο εχω κανει βαλε ομως κοντρες γιατι πιστεψε με δεν της κρατησει μονο με σιλικονι την εχω πατησει ;)αστα μου ανοιξε και ετρεχα και δεν εφτανα και φαντασου ειχα 3 απο απο της 4 γωνιες (δεν μας εφτασε η σιλικονι) .....

Ηλίας
12-09-08, 14:12
Τελικά το εκανα με 4 κοντρες πανω κατω και γωνίες,εφιαξα και το καπακι

Προστο παρον ειναι με δυσμενή μετάθεση από τον ταξιαρχο(μαμά) στην μπιλωτή του σπιτιού μου με κατι χρυσόψαρα

etomis
12-09-08, 14:43
:)...κάνε αίτηση για ακρόαση στην ταξίαρχο ( μαμά) για καλύτερη μετάθεση ..είναι κρίμα να χτυπάει σκοπιά στη πυλωτή το ενυδρείο που φαίνεται και πάρα πολύ καλό...:) ...τα χρυσόψαρα πάντως πρέπει να είναι μια χαρά σε τοσα λίτρα !!

harilaos
12-09-08, 15:56
Φίλε Ηλία, δεν έχω καταλάβει τι έχει κάνει με το θέμα φίλτρανσης του ενυδρείου σου..

Ηλίας
12-09-08, 16:13
τι εννοέις ;

harilaos
12-09-08, 18:02
Βλέπω ένα πολύ μικρο φιλτράκι σχεδόν χύμα που δεν νομίζω να επαρκεί για τα λίτρα σου..

Ηλίας
12-09-08, 18:28
αυτό είναι πρωσορινά