Επιστροφή στο Forum : arxaria.......
:confused::confused::confused::confused:diabazw metriseis anthrakes filtra k alla ti einai ola auta
egw mia giala peira k 4 tigrakia mou mhnan ta 3
ta alla ta blepw me to kefali katw mhpws einai arwsta?
Den kserw poso trone poio einai thiliko poio arseniko
An kanoun gia giala an I giala thelei stolidia pws na thn katharizw ……..
Plz help my fish !!!!!!!!!!!!!!zw:smt095
:confused::confused::confused::confused:diabazw metriseis anthrakes filtra k alla ti einai ola auta
egw mia giala peira k 4 tigrakia mou mhnan ta 3
ta alla ta blepw me to kefali katw mhpws einai arwsta?
Den kserw poso trone poio einai thiliko poio arseniko
An kanoun gia giala an I giala thelei stolidia pws na thn katharizw ……..
Plz help my fish !!!!!!!!!!!!!!zw:smt095
Λογικα ετσι οπως μας παρουσιαζεις τα ψαρακια σου δεν ειναι καλα!
Η γυαλα δεν κανει για τιγρακια νομιζω 8ελει 60 λιτρα και πανω!Πρεπει να παρεις ενα ενυδρειο μεγαλουτσικο 8α σου πουν και οι εμποιροι του χομπι γιατι εγω ειμαι αρχαριος!:D
Το φιλτρο το χρειαζεσαι για να σου κα8αριζει το ενυδρειο!;)
Εχεις ποοοοοοοολυ δρομο μπροστα σου πανε διαβασε πολλα 8εματα και 8α μα8εις!;)
an den kanoun se guala den thelw na pathoun tpt
den exw thn dinatotita na parw enidrio twra
an kapoios exei enudrio k teriazoun sas parakalw soste ta psarakia mou
:(:(:(:(:(:(:(:smt107
Μη γραφεις greeklish ομως γιατι πονεσαν τα matakia mas...
an den kanoun se guala den thelw na pathoun tpt
den exw thn dinatotita na parw enidrio twra
an kapoios exei enudrio k teriazoun sas parakalw soste ta psarakia mou
:(:(:(:(:(:(:(:smt107
Σιγουρα δεν κανουν σε γυαλα εδω ουτε ενα ψαρι οτι και να ειναι δεν μπορεις να βαλεις μεσα σεμια γυαλα!
Οσο για να παρεις ενα ενυδρειο δεν εχεις την δυνατοτητα για χορο η για χρηματα??
Αν ειναι το δευτερο υπαρχουν πολλα ενυδρεια και φτυνα!;)
Εχει δικαιο ο Τολης!
σορυ
για τα ελληνοαγγλικα .... αλλα μην νομιζεις οτι τα ελληνικα μου ειναι καλητερα .....
τα οικονομικα μου ειναι εντελως χαλια....
ποσο κανει ενα ενυδρειο?:confused: φτηνο δηλ
σορυ
για τα ελληνοαγγλικα .... αλλα μην νομιζεις οτι τα ελληνικα μου ειναι καλητερα .....
τα οικονομικα μου ειναι εντελως χαλια....
ποσο κανει ενα ενυδρειο?:confused: φτηνο δηλ
κοιτα δεν ξερω τιμες πανε ψαξε σε μαγαζια!
Αναλογος τι ψαρακια 8ες να βαλεις μεσα πρεπει να διαλεξεις και το ενυδρειο σου και να κανεις την καταλληλη προετημασια προτου αγορασεις καποιο ψαρακι!
Αν 8ες να παρεις Μονομαχο χρειαζεται να παρεις ενα ενυδρειακι μικρο 15 λιτρα μινιμουμ και αν 8ες μπορεις να παρεις και απο την λουσι εδω στο φορουμ που 8α ερ8ει σε 2 μερες 8εσσαλονικη να στο φερει αλλα 8ες ακομα δουλεια πολυ!;)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177 να μας αποτυπωθει καλα..
τιγρακια εχω κ τιγρακια θελω....
δεν μου αρεσουν οι μονομαχοι ......
-------------------------
και ξανα σορυ αν ηξερα δεν θα εκανα κ τον κοπο να ρωτησω
δεν γεννηθηκαμε μαθημενοι .....
Αν θες τιγρακια δεν μπορεις να τα φιλοξενησεις σε λιγοτερα απο 50 λιτρα...
Και οταν μιλαμε για 50 λιτρα μιλαμε και για καποια εξοδα σοβαρα.Απο 200 και πανω....και πολυ παραπανω...
Ουπς παλι το ξεχασα συγνωμη!
Ενα μεγαλουτσικο ενυδρειο 8ες νομιζω γυρο στα 60-70 λιτρα εισαι πολυ καλα!
Ας απαντησουν και οι εμποιροι να δω γιατι δεν ξερω και πολυ εγω!
:(:(:(:(:(:(:(
200 πλακα με κανεις?
οχι δεν μπορω να δωσω τοσα τωρα
θελει κανεις τα ψαρακια μου δεν θελω να γινω
δολοφονος ...
και η ηλιθια στο πετ σοπ γιατι δεν μου ειπε οτι δεν κανουν για γυαλαα???:smt073
:(:(:(:(:(:(:(
200 πλακα με κανεις?
οχι δεν μπορω να δωσω τοσα τωρα
θελει κανεις τα ψαρακια μου δεν θελω να γινω
δολοφονος ...
και η ηλιθια στο πετ σοπ γιατι δεν μου ειπε οτι δεν κανουν για γυαλαα???:smt073
Παντα ετσι κανουν τα Πετ σοπ για να πουλησουν!
Ενα Μονομαχοενυδρειακι 8α ηταν πολυ φτηνο εαν ενδιαφερεσαι να μην σε πριζω κιωλας!
Εδω εμενα οταν το πηρα το 30λιτρο μου και δεν ηξερα τιποτα 120 ευρω μου το εδωσε!
Παντα ετσι κανουν τα Πετ σοπ για να πουλησουν!
Ενα Μονομαχοενυδρειακι 8α ηταν πολυ φτηνο εαν ενδιαφερεσαι να μην σε πριζω κιωλας!
Εδω εμενα οταν το πηρα το 30λιτρο μου και δεν ηξερα τιποτα 120 ευρω μου το εδωσε!
δεν μου αρεσουν οι μονομαχοι ειναι βαρετοι.....
δεν μου αρεσουν οι μονομαχοι ειναι βαρετοι.....
Εαν 8ες ενυδρειο με καμποσα ψαρακια αν 8ες παρε ενα 40-50 λιτρα και παρε κανενα 4 Γκαπυ ενα αρσενικο και τα αλλα 8υλικα και κανε αναπαραγωγες τι να σου πω ειναι κριμα να τελειωσεις ετσι το χομπυ!:(
Εαν 8ες ενυδρειο με καμποσα ψαρακια αν 8ες παρε ενα 40-50 λιτρα και παρε κανενα 4 Γκαπυ ενα αρσενικο και τα αλλα 8υλικα και κανε αναπαραγωγες τι να σου πω ειναι κριμα να τελειωσεις ετσι το χομπυ!:(
μη με βαζεις αγνωστες λεξεις τι ειναι τα γκαπυ
Ρε καζα απαντησε παραπανω το κοριτσι....
Δεν εχει να διαθεσει χρηματα και ενα 40-50 με τον εξοπλισμο του δεν μπορει να πεσει κατω απο τα 200 ευρω.
Μικαελλα δωσε καπου τα ψαρακια η απλα γυρισε τα στο πετ,αλλιως αν τα θες θα πρεπει να επενδυσεις τα χρηματα που ειπαμε...
ΨΑΡΙΑΑΑ!!
Μπορεις να βαλεις και αλλα ψαρακια σε τοσα λιτρα ψαξε λιγο!
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
22-07-08, 16:01
καταρχην καλως ηρθες. υπαρχει ενυδρειο 50 λιτρων με φιλτρο θερμοστατη κομπλε της εταιριας HP με 90 ευρω. εκτος απο χαλικι δεν θα χρειαστει να παρεις τιποτα αλλο για αρχη. αντε και μια ριζα ξυλου για διακοσμηση.
Αν βρεις ενυδρείο, μπορώ να σου παραχωρήσω ένα εσωτερικό φίλτρο eheim 2006 (κάνει για έως 100lt νομίζω), το έχω εφεδρικό, του λείπουν μόνο τα σφουγγάρια του αλλά κάτι θα γίνει
Μικαελα το λινκ δεν ηταν για σενα.
καζας σορυ το ξεχασες και συνεχιζεις ακαθεκτος...
Καλο ειναι να μας πει η Μιακελα ποιο πετ σοπ της πουλησε τιγρακια σε γυαλα.ΕΛΕΟΣ ποια αυτα τα κ#λομαγαζα!!!ΦΤΑΝΕΙ η ξεφτιλα.Ας τους ξεμπροστιασει καποιος!!!!!zwzw
Συγγνωμη αλλα δεν αντεξα.Εχουμε να κανουμε με μια κοπελα που θελει να κανει τα πρωτα της δειλα βηματα στο υπεροχο αυτο χομπυ και πεφτει πανω σε τετοιους ανθρωπους.Δεν καταλαβαινουν πια ,οτι κανουν κακο περα απο το χομπυ και στην τσεπη τους.Σιγουρα ο συγκεκριμενος την Μικαελα την εχασε απο πελατισσα!!!
καταρχην καλως ηρθες. υπαρχει ενυδρειο 50 λιτρων με φιλτρο θερμοστατη κομπλε της εταιριας HP με 90 ευρω. εκτος απο χαλικι δεν θα χρειαστει να παρεις τιποτα αλλο για αρχη. αντε και μια ριζα ξυλου για διακοσμηση. θα προσπαθισω αντωνη να ψαξω ευχαριστω
Αν βρεις ενυδρείο, μπορώ να σου παραχωρήσω ένα εσωτερικό φίλτρο eheim 2006 (κάνει για έως 100lt νομίζω), το έχω εφεδρικό, του λείπουν μόνο τα σφουγγάρια του αλλά κάτι θα γίνει
σας ειπα οτι εισται ολοι πολοι καλοι ?
Μικαελα το λινκ δεν ηταν για σενα.
καζας σορυ το ξεχασες και συνεχιζεις ακαθεκτος...
ειπα κ γω
Καλο ειναι να μας πει η Μιακελα ποιο πετ σοπ της πουλησε τιγρακια σε γυαλα.ΕΛΕΟΣ ποια αυτα τα κ#λομαγαζα!!!ΦΤΑΝΕΙ η ξεφτιλα.Ας τους ξεμπροστιασει καποιος!!!!!zwzw
Συγγνωμη αλλα δεν αντεξα.Εχουμε να κανουμε με μια κοπελα που θελει να κανει τα πρωτα της δειλα βηματα στο υπεροχο αυτο χομπυ και πεφτει πανω σε τετοιους ανθρωπους.Δεν καταλαβαινουν πια ,οτι κανουν κακο περα απο το χομπυ και στην τσεπη τους.Σιγουρα ο συγκεκριμενος την Μικαελα την εχασε απο πελατισσα!!!
μια τελευτεα φορα μονο νικ αφου φτιαξω τον εξοπλισμο που χριαζετε κ μετα παρω κ τα 15 τιγρακια που ειχε κ του φερω την 5λιτρη γυαλα που μου πουλησε καπελο ..... κιαν θελει καποιοσ να δει τους βλακες ηταν στην καραμανλη με πετρου συνδικα
:)
τελικα ματα απο μια μερα ανησυχιας πηγα κ πηρα χτεσ ενα ενυδρειο τον 60 με δικο του φιλτρο κ θερμ/τη πανω κ τωρα το στρωνω!!!!!!!:o:o:o:o
το θεμα ειναι οτι σπιτι εχω μονο ενα δωματιο κ η αντλια κανει θοριβο!:(:(
μπορω να την κανω κατι να μην πιτσιλαει κ με φερνει συχνοουρια?
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
24-07-08, 09:28
Κατεβασε το φιλτρο λιγο πιο χαμηλα ωστε να ειναι ολο μεσα στο νερο.
Αν καταλαβα καλα το προβλημα.;)
το φιλτρο ειναι ενσωματομενο στο ενυδρειο δεν κατεβενει ....
αν βαλω ενα πλαστικο σωληνακη να πεταει το νερο στην επιφανια θα ζωρισω την αντλια?:confused:
δεν μου αρεσουν τα γκαμπυ.... καζα !
capetanakis
24-07-08, 09:34
αν γινετε ανεβασε την σταθμη του νερου
δεν παει αλλο ειναι στην γραμη του μαχ...... μην τα κανω κ μουσκεμα ολα :PPPPP
το φιλτρο ειναι ενσωματομενο στο ενυδρειο δεν κατεβενει ....
αν βαλω ενα πλαστικο σωληνακη να πεταει το νερο στην επιφανια θα ζωρισω την αντλια?:confused:
δεν μου αρεσουν τα γκαμπυ.... καζα !
Eιπα οτι δεν 8α ξανα ποσταρω αλλα ειναι το τελευταιο μου!:D
Τελικα τι σκοπευεις να βαλεις μεσα???:o;)
Ωραια ποσα 8α βαλεις μεσα???
Δεν ξανα ποσταρω στο ιδιο γραφω!
χαχαχαχ
Μονο σε π.μ απανταω χιχιχ
ΨΑΡΙΑΑΑ!!
Μπορεις να βαλεις και αλλα ψαρακια σε τοσα λιτρα ψαξε λιγο!
τιγρακια
κοκκινα πορτοκαλι απλα... πρασινα τηα γεμησω τον τοπο τιγρειςςςς μονο μιαουυυ δεν θα κανει....
γιατι να μην ξαναποσταρεις κακεεεε !!!!!!!
capetanakis
24-07-08, 09:47
δοκιμασε αυτο με το σωληνακι,αλλα προσεχε αν εχει μικρη διαμετρο μηπως δεν μπορει να περασει ολος ο ογκος του νερου που θα στελνει η αντλια.
AlexandraT
24-07-08, 09:58
τελικα ματα απο μια μερα ανησυχιας πηγα κ πηρα χτεσ ενα ενυδρειο τον 60 με δικο του φιλτρο κ θερμ/τη πανω κ τωρα το στρωνω!!!!!!!:o:o:o:o
το θεμα ειναι οτι σπιτι εχω μονο ενα δωματιο κ η αντλια κανει θοριβο!:(:(
μπορω να την κανω κατι να μην πιτσιλαει κ με φερνει συχνοουρια?
Χααχαχαχαχα!
Μπράβο κουκλάρα μου, που πήρες ενυδρειάκι! Καλωσήρθες!!
και μην ανησυχείς για τον θόρυβο. Feng sui! Ο ήχος του νερού που τρέχει είναι θεραπευτικός (και λίγο συχνοουρία!)
Φιλιά!!!
dimitris21
24-07-08, 10:59
τιγρακια
κοκκινα πορτοκαλι απλα... πρασινα τηα γεμησω τον τοπο τιγρειςςςς μονο μιαουυυ δεν θα κανει....
γιατι να μην ξαναποσταρεις κακεεεε !!!!!!!
αν και ξέρω ότι ως νέα στο άθλημα δεν θα μπορέσω να σε πείσω, θα πρέπει όμως να στο πω.
μην βάλεις διάφορα τιγράκια στο ενυδρείο, αλλά μόνο ένα είδος. αν είναι και το φυσικό τιγράκι ακόμα καλύτερα.
μια τελευτεα φορα μονο νικ αφου φτιαξω τον εξοπλισμο που χριαζετε κ μετα παρω κ τα 15 τιγρακια που ειχε
:)
Θα πρέπει να προσέξεις να μη βάλεις τόσα πολλά ψάρια. Ρώτα εδώ πριν αγοράσεις οτιδήποτε για να σιγουρευτείς ότι δεν θα κάνεις κάποιο λάθος.
feg soui κ μ@λ εμενα με ποιανει συχνοουρια λεμεεεε!
αν και ξέρω ότι ως νέα στο άθλημα δεν θα μπορέσω να σε πείσω, θα πρέπει όμως να στο πω.
μην βάλεις διάφορα τιγράκια στο ενυδρείο, αλλά μόνο ένα είδος. αν είναι και το φυσικό τιγράκι ακόμα καλύτερα.
εχω ηδη κανονικα κ 1 κοκκινο .....!! το κοκκινο ειναι γλυκαααα !
Κανονικα? Δλδ?
τα απλα ασπρομαυρα
:D:D:D:D:D:D
ευχαριστωωωωω:PPPPPPPPPP
αλλα δεν μου αρεσει η μαρκα :PPPPP
τα αυγα τους μπορει καποιος να μου πει πως ειναι ???
AlexandraT
24-07-08, 12:50
feg soui κ μ@λ εμενα με ποιανει συχνοουρια λεμεεεε!!
oh mon dieux....
που θα βρω μια σελιδα να μαθω για τα αυγα απο τα τιγρακια?
που θα βρω μια σελιδα να μαθω για τα αυγα απο τα τιγρακια?
Πως τα πας με τα Αγγλικά ?
http://www.aquatic-hobbyist.com/profiles/freshwater/cyprinids/tigerbarb.html
ξεκίνα από εδώ και στην συνέχεια θα βρεις και άλλα.
και κατι ασχετο εχω μια 16χρονη που θελει να παρει την γυαλα που ειχα κ θελει να μαθει τι ψαρι μπορει να παρει!!!
(σας εχω σπασει τα νευρα :)παω στοιχημα )
και κατι ασχετο εχω μια 16χρονη που θελει να παρει την γυαλα που ειχα κ θελει να μαθει τι ψαρι μπορει να παρει!!!
(σας εχω σπασει τα νευρα :)παω στοιχημα )
Xωρις να σε στενοχωρησω ....ΤΙΠΟΤΑ!!!Ετσι απλα.Μπορει ομως να βαλει φυτα αντε και κανενα σαλιγκαρακι, και να εχει ενα ομορφο αποτελεσμα.
Θα συνφωνισο με τον απο πανω μου
καλητερα να βαλει κανα φυτα παρα να ταλαιπωρεί τα ψαρια
σε μικρο χωρο!!!
Τελικα ωμος επειδη χαθηκα λιγο μεσα στο topic :smt120:smt120
τι ψαρακια εχεις μεσα και ποσα?????:smt120:smt120:smt120:smt120
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.