Επιστροφή στο Forum : ανακλαστηρες
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολο το φορουμ
Θελω να μου δωσετε συμβουλες ιδεες πως μπορω να φτιαξω ανακλαστηρες για δυο λαμπες Τ5 που θα μπουν διπλα σε μικρο σχετικα χωρο πανω στο καπακι του ενυδρειου (φωτο)
αλουμινοταινίες από Praktiker: η πιο φτηνή και εύκολη λύση! ;)
...Που θα τις κολήσει Αποστόλη :confused: στα flaps ?
ναι! κατευθείαν στην εσωτερική μεριά του καπακίου...! ;)
εχει ετοιμους ανακλαστηρες για Τ5 και Τ8 σε ολα τα μαγαζια με ηλεκτρολογικο υλικο
Ο ανακλαστήρας που έχεις Μάριε στην υπάρχουσα λάμπα είναι ο κλασσικός της sera? Πρακτικά, είναι στηριγμένη η λάμπα, και ο ανακλαστήρας πατάει πάνω στη λάμπα με ωμέγα κλιπς, σωστά? Γιατί δεν κάνεις το ίδιο και με τις καινούριες λάμπες? Ακουμπάς τις λάμπες στα στηρίγματα και είτε παίρνεις κι άλλους ανακλαστήρες της sera, είτε απλούς ανακλαστήρες + ωμέγα κλιπς από ηλεκτρολογικά, και κάνεις ακριβώς το ίδιο..
Το θέμα είναι, μένει χώρος για να ταϊζεις?
καλησπερα παιδια τωρα γυρισα μετα απο ωρες ψαξιμο μεσα στην ζεστη, δεν βρηκα ουτε εναν ανακλαστηρα :mad: .
Εαν γνωριζει κανεις κανενα pet shop, ηλεκτρολογικα ειδη που εχει. Θελω κατι καλυτερο απο την ταινια για να εχω μεγαλυτερη αντανακλαση του φωτος.
σαν rio το βλεπω αυτο
γιατι δεν περνεις τους ανακλαστηρες της Juwel;
εχουν και πλαστικο γατζακι για να πιασουν πανω στις λαμπες
θα παω να δω, σας ευχαριστω ολους σας
Στο nidal πηρα την περασμενη βδομαδα.
Μάριε πήγαινε στον Καυκά όπου έχει ανακλαστήρες για τ5 και τ8 σε όλα τα μήκη με δαχτυλίδια να στηρίζονται στην λάμπα.
ευχαριστω πηγα, αλλα ειχε ματ ασπρους και θελω ινοχ
να κανει καλη αντανακλαση
Μαριε εισαι σιγουρος οτι το ματ ασπρο ηταν ανακλστηρας;
δεν τιθεται θεμα προτιμησης με τα χρωματα, οταν λεμε ανακλαστηρες παντα ειναι κατι που μοιαζει με καθρεπτη για να εχει την μεγιστη αντανακλαση του φωτος
ναι τετοια ειχε που σου λεω,βρηκα σε pet shop αλλα ηταν και μικρος αλλα και ακριβως
Ρε Μαριε τι σε χαλαει η αλουμινοταινια;
Εχω και μπολικη να σου δωσω:D
χα χα
παλι να εισαι καλα φιλε μου, εχω και εγω κατι να σου δωσω χαθηκαμε , οκ να βαλω απο αυτην,θα σε παρω τηλεφωνο
δηλαδη εννοειτε την αλουμινοταινια να την κολλησει επανω στον ηδη υπαρχον ανακλαστηρα αν καταλαβα καλα..με αυτον τον τροπο απο καποια εξατμιση του νερου πανω σε αυτον κ στη συνεχεια σταζοντας παλι μεσα στο νερο του ενυδρειο (οπως γινεται αρκετα συχνα),δεν θα υπαρχει προβλημα αν με καποιον τροπο εισχωρισει καποια ποσοτητα κολλας στο νερο?
(ξερω πολυ μιρμιρισμα αλλα ΑΝ??)
ο φιλος Raven μου εδωσε ενα πολυ πρακτικο ανακλαστηρα, πολυ ελαφρυς και ευκολος στην χρηση του, της pilux ειναι.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.