Επιστροφή στο Forum : Προσοχή στις μεταβολές του νερού βρύσης....
Προσοχή, ειδικά σε αυτούς που μενουν σε επαρχιακες πόλεις, στις μεταβολές του νερού βρύσης τώρα το καλοκαίρι. Μπορεί να διαπιστώσετε μεγάλες μεταβολές προς τα πανω στα ph, gh, kh. Χρειαζονται πιο συχνες μετρησεις και παρακολουθηση των ενυδρειων που εχουν "μαλακο" νερο....
Άλλος ένας από τους λόγους στα συν της χρήσης Α.Ο.
Ευτυχως εγω δεν εχω προβλημα για αυξημενο ph,gh,kh λογο το οτι θελω σκληρο και αλκαλικο νερο ;););)
:cool::cool:
Άλλος ένας από τους λόγους στα συν της χρήσης Α.Ο.
Να κάνω μια -μάλλον χαζή- ερώτηση ;
Λέγοντας Α.Ο. εννοείτε το απιονισμένο που πουλάνε στα super market και τα βενζινάδικα ; Kι αν ναι σε τι ποσοστό το χρησιμοποιείτε μαζί με το νερό της βρύσης ;
Συγνώμη που εκτροχιάζω λίγο τη συζήτηση.:smt007
Να κάνω μια -μάλλον χαζή- ερώτηση ;
Λέγοντας Α.Ο. εννοείτε το απιονισμένο που πουλάνε στα super market και τα βενζινάδικα ; Kι αν ναι σε τι ποσοστό το χρησιμοποιείτε μαζί με το νερό της βρύσης ;
Συγνώμη που εκτροχιάζω λίγο τη συζήτηση.:smt007μιλαμε για χρηση συσκευης αντιστροφης οσμοσης.η λυση με το απιονισμενο απο το σουπερ μαρκετ εκτος οτι ειναι ταλαιπορια...μακροπροθεσμα δεν νομιζω οτι συμφερει κιολας..:rolleyes:
Ούτε αυτό το "αντίστροφη όσμωση" δεν ξέρω τι είναι ούτε και τι κάνει αλλά θα το ψάξω για να μην ανακατεύω κι άλλο αυτή τη συζήτηση, ευχαριστώ παιδιά !
:smt041
Αντίστοιχα, τον χειμώνα (στην Αθήνα τουλάχιστον)
κατά περιόδους πέφτει παρά πολύ η gH-KH,
σε σημείο που είναι πρόβλημα για αυτούς που θέλουν σχετικά σκληρό νερό, πχ αφρικανες
Γενικα, καλο ειναι να μετραμε που και που το δικτυο μας ;)
Ακριβως γιατι ποτε δεν ξες τι νερο θα σου βγαλει η βρυση σου ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.