Επιστροφή στο Forum : Νέος μονομάχος
Προχθές χωρίς καμιά ένδειξη, χάσαμε τον Λού. Βέβαια τον είχα πάνω από 15 μήνες και νομίζω ότι μας άφησε λόγω ηλικίας. Την προηγούμενη μέρα έφαγε κανονικά και δεν φαινόταν να είχε κάποιο πρόβλημα. Τώρα λοιπόν θα σας συστήσω τον Λου jr.
Το θερμομετρο σου λεει 30! Σε πιασαμε επ' αυτοφωρο :p. Να γιατι πεθανε ο Λου ;).
Το θερμ'ομετρο λέει 30 αλλά 15 μήνες που τον είχα και 6 (περίπου) όταν τον πήρα σύνολο 21....... Βέβαια και η θερμοκρασία παίζει το ρόλο της αλλά τι μπορώ να κάνω για να την αντιμετωπίσω? Ανεμιστηράκια σε τόσο μικρό ενυδρείο μαπαίνουν?. Και τι θα κάνω με την εξάτμηση?
Το θερμ'ομετρο λέει 30 αλλά 15 μήνες που τον είχα και 6 (περίπου) όταν τον πήρα σύνολο 21....... Βέβαια και η θερμοκρασία παίζει το ρόλο της αλλά τι μπορώ να κάνω για να την αντιμετωπίσω? Ανεμιστηράκια σε τόσο μικρό ενυδρείο μαπαίνουν?. Και τι θα κάνω με την εξάτμηση?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15818
Ναι μπαινουνε ανετα. Και 6 αρακια μπορεις να βαλεις 2 να γινει αεροπλανο εκει μεσα! Αρκει να εχεις καθαρο χωρο στο καπακι, δηλαδη να μην παρεμβαλονται οι λαμπες η κατι αλλο.
Δύσκολο με το καπάκι που έχω το οποίο είναι πατέντα και είναι από άλλο ενυδρείο. Αύριο αν βρω ευκαιρία θα βάλω και φωτό από το καπάκι. Ευχαριστώ πολύ παιδιά
panagiotis265
28-06-08, 09:14
Απο την θερμοκρασία έχασα μόλης χθές τον δικό μου. . .Τώρα κάνω καπάκι πατέντα για να μήν χάσω και τον δέυτερο.
Ωραιος ο Λου τζουνιορ.Να τον χαιρεσαι.:smt041
Παιδιά με 30 βαθμούς δεν πεθαίνουν οι μονομάχοι (εκτος αν έχουν καποιο άλλο πρόβλημα), εδώ 29 βαθμούς χρησιμοποιούμε για την αναπαραγωγή και το μεγάλωμα των μικρών... Μπορεί να ζορίζονται, αλλά δεν νομόζω ότι οι μονομάχοι σας πέθανα από τη ζέστη...
Παιδιά με 30 βαθμούς δεν πεθαίνουν οι μονομάχοι (εκτος αν έχουν καποιο άλλο πρόβλημα), εδώ 29 βαθμούς χρησιμοποιούμε για την αναπαραγωγή και το μεγάλωμα των μικρών... Μπορεί να ζορίζονται, αλλά δεν νομόζω ότι οι μονομάχοι σας πέθανα από τη ζέστη...Οχι αντεχουν για λιγο, αλλα ετσι ζουν οπως εδω μονο 2 χρονια ή και λιγοτερο, ενω υπαρχουν αναφορες για μεχρι 7 χρονια ζωης σε τελειες συνθηκες.
panagiotis265
29-06-08, 09:45
Τώρα χαλάμε το threat του φίλου που μας έγραψε για την χαρά του και εμείς. . .
Ο δικός μου υπέθεσα οτι πέθανε απο ζέστη γιατί δέν είχε κανένα απολύτος σημάδι επάνω του ούτε είχε συμπτόματα απο ασθένεια.Ετρωγε κανονικά κοινούταν κανονικά απλά προχθές τον βρήκα τεζαρισμένο.Τί άλλο μπορεί να είναι?
Υ.Γ.Φίλε να τον χαίρεσε και να τον προσέχεις γιατί είναι καταπληκτικά ψαράκια οι μονομάχοι.Εχω πάθει πλάκα μαζί τους.Σκέφτομαι να χαλάσω το κοινονικό και να κάνω πολλά μικρά μονομαχοενυδρεία.
Ακριβώς έτσι πάντως έπαθε και ο δικός μου. Την προηγούμενη έφαγε με βουλημία τα σκουλικάκια του και το πρωί τον βρήκα τέζα. Τώρα τι να πω μπορεί και από τη ζέστη, όσο για τα 7 χρόνια που κάποιοι μπορούν να ζήσουν πρέπει να είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά. Αυτό μπορεί να είναι το ρεκόρ. Εγώ τόσα χρόνια για 2-3 χρόνια τους έχω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ:):):):):)
Προχθές χωρίς καμιά ένδειξη, χάσαμε τον Λού. Βέβαια τον είχα πάνω από 15 μήνες και νομίζω ότι μας άφησε λόγω ηλικίας. Την προηγούμενη μέρα έφαγε κανονικά και δεν φαινόταν να είχε κάποιο πρόβλημα. Τώρα λοιπόν θα σας συστήσω τον Λου jr.
Συγνωμω αν χαλασα το θεμα.
Αλλα νομισα χρησιμη την πληροφορια για τη διαρκεια ζωης του ψαριου.
Στελνω μερικα απο τα λινκ με σχετικες αναφορες για να μη θεωρηθει αβασιμη η πληροφορια μου.
http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_average_life_span_of_a_betta_fish
http://betta-fishs.blogspot.com/2008/01/lifespan-betta-fish.html
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080614110737AAQpoyV
Δεν χάλασες κανένα θέμα. Τα στοιχεία σου δεν τα αμφισβήτησα απλά νομίζω ότι τις περισσότερες φορές ζουν 2-2,5 χρόνια παρά 2,5-3,5
ΦΙΛΙΚΑ
ΜΑΚΗΣ
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.