Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΩΡΑ 0 !!!

γαυρος
19-06-08, 23:03
Όπως ολοι θα γνωριζετε, εδώ και αρκετο καιρο τα οικονομικα του συλλογου είναι σε κατασταση μαρασμου.
Αυτό οφειλεται σε πολλους λογους οι οποιοι δεν είναι της παρουσης να αναλυθουν.
Γιαυτο τον λογο δεν είναι σκοπιμο ουτε χρονικα σωστο να αρχισουμε να λεμε τι φταιει, ποιος φταει, γιατι φταιει κλπ, που το μονο που θα προκαλεσουν θαναι το ενδιαφερον για λαικη καταναλωση.
Ότι ολοι εχουμε το μεριδιο ευθυνης μας το ξερουμε, αλλοι πιο λιγο, αλλοι πιο πολύ.
Δε θα το λυσουμε όμως τωρα.
Σημερα το απογευμα μερικα από τα εναπομειναντα ιδρυτικα μελη με δικη μας πρωτοβουλια , μαζι με 2-3 ακομη, μαζευτηκαμε και συζητησαμε τι μελλει γεννεσθαι με τον συλλογο, τα οικονομικα, τον χωρο κλπ.
Επειδη δεν είναι όπως προειπα χρονικα σωστο, δεν θα αναλυσω ουτε τι ειπαμε ουτε τπτ.
Καταληξαμε σε ένα συμπερασμα που λεει ότι πρεπει ολοι που αγαπαμε το συλλογο να συστρατευτουμε και να βοηθησουμε πασει δυναμη – οσο αυτό είναι εφικτο- ο συλλογος να παραμεινει στον χωρο του.
Μοναδικη πηγη εσοδων που να μπορει να κρατησει το συλλογο εκει που είναι τωρα ηταν και ισως με την βοηθεια σας ξανα-γινει, το περιοδικο μας.
Αυτό που αμεσα θελουμε είναι μια επωνυμη δεσμευση από οσους μπορουν να βοηθησουν.
Αυτή η βοηθεια δεν είναι άλλη από το να γραψουν οσοι περισσοτεροι μπορουν , αρθρα που να μπορουν να δημοσιευτουν στο περιοδικο. Δεν ζηταμε ουτε Κοελιους ουτε Παπαδιαμάντηδες ουτε τιποτα που να θελει φοβερες γνωσεις συγγραφης. Οποιος μπορει να γραψει μια ολοκληρωμενη προταση με νοημα είναι αποδεκτος. Αλλωστε όλα θα περασουν από την συντακτικη ομαδα οπου τα παιδια τα ισιωνουν οσο μπορουν.
Αυτό που δε θα με βρει συμφωνο θα είναι το δεν μπορω …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ !
Υπαρχει ΔΕΝ ΘΕΛΩ., και το οποιον είναι αποδεκτον.
Σκεφτειτε όμως ποσες παπαρολογιες γραφουμε καθημερινα στα ποστ σε διαφορα φορα, και για παραδειγμα στο γκαμπ…
Αν μπορεσουμε και γραψουμε ένα αρθρο ο συλλογος θα παρει ξανα τα πανω του.
Η θεματολογια δεν είναι της παρουσης, η θεληση για βοηθεια είναι!
Δεν θελουμε θα θα θα θα …θελουμε να !
Παλιοτερα ειχαν ξαναζητηθει αρθρα, πολλοι ειπαν ναι, αλλα απεδειχθη ότι ηταν όλα λογια…
Εν ολιγοις λοιπον και τελειωνοντας θαθελα να σας ζητησω να γραψετε σχεδον μονολεκτικα κατω από αυτό το ποστ αν συμφωνειτε και αν θα βοηθησετε.
Αν παμε παλι σε λαικα δικαστηρια για τα γνωστα το ποστ θα κλειδωθει.
Ξανατονιζω !
Ζηταμε καποιους που ότι λενε να το κανουν και όχι να το … κ---νουν !
Δεν είναι ουτε για μενα ουτε για κανεναν αυτό. Είναι για το συλλογο που πιστευω ότι αρκετοι από μας τον αγαπαμε.
Περιμενουμε …

Raven
20-06-08, 00:03
Θελω να βοηθησω. Εχω την εμπειρια μιας και εχω γραψει μερικα αρθρα σε περιοδικο με το οποιο συνεργαζομαι . Επισης μπορω να δημιουργησω εργα ζωγραφικης που να χρησιμοποιηθουν σαν εξωφυλλα η να κοσμησουν εσωτερικα καποια αρθρα.

Tolis
20-06-08, 00:05
Για το δευτερο μπορεις να ξεκινησεις αμεσα με οτι θεμα θελεις.

Για το πρωτο πρπει να βρεις εσυ μια θεματολογια στην οποια νομιζεις οτι εισαι καλος.

Raven
20-06-08, 00:22
Για το αρθρο απλα γραφω κατι που θεωρω οτι βγαινει απο μεσα μου και δεν υπερβαινει των γνωσεων μου πανω στο αντικειμενο, και μετα εσεις αποφασιζετε αν κανει η οχι.
Οσο για την ζωγραφικη, αυριο κιολας μπορω να ξεκινησω.

chris129
20-06-08, 00:27
εαν δεν κανω λαθος και αν κανω σας παρακαλω να με διωρθωσεται το θεμα περιοδικο ειναι να συζητηθει απο την ΓΣ για το τι και πως θα γινει τελικα

chemical mac
20-06-08, 00:37
μέσα είμαι, το είχα δηλώσει και στη συνάντηση του ΚΒΕ, παρουσία της ωραιοτάτης γραμματέως μας

Nik25
20-06-08, 01:04
Πιστευω οτι σαν χομπιστας το θεμα κατασκευη ενυδρειου και ειδικοτερα κατασκευη ενυδρειου ,με υπεχειλησεις, sump ,επιστροφες ,αντλιες ,λιτρα ανα ωρα, DIY φωτιστικα και γενικα DIY το κατεχω αρκετα καλα πλεον καθως εχω φτιαξει παρα πολλα ενυδρεια τετοιου τυπου και οχι μονο για προσωπικη χρηση εννοειται.Οποτε καποιο κατασκευαστικο αρθρο θα μπορουσα να το αναλαβω πληρως.Με σχεδια και φωτος εννοειται.Ευχαριστω.

PascM
20-06-08, 01:20
Μέσα και θα προσπαθήσω (δεν είμαι καλός) να γράψω (ουσιαστικά να περιγράψω) την πορεία του αλμυρού μου (nano) απο το στήσιμο μέχρι και τώρα.
Πιστεύω οτι ο αγαπητός γαύρος θα βοηθήσει στα λάθη!

Blanch
20-06-08, 01:27
εαν δεν κανω λαθος και αν κανω σας παρακαλω να με διωρθωσεται το θεμα περιοδικο ειναι να συζητηθει απο την ΓΣ για το τι και πως θα γινει τελικα

Ό,τι και να γίνει και όπως και να γίνει, τα άρθρα θα χρειαστούν. Χωρίς αυτά, δε μπορούμε να προχωρήσουμε τίποτα.

Και φυσικά δεσμεύομαι να συνεχίσω την αρθρογραφία.

kotsis
20-06-08, 01:46
Λοιπόν να μαι κι εγώ. Δεν είμαι στο σύλογο αλλά θα ήθελα να βοηθήσω στο τόμέα του στησίματος αλλά και της εκτύπωσεις του περιοδικού. Η δουλεία μου είναι αυτή (διαφημηστική) και όπως καταλαβένεται έχω μεγάλη πείρα στο θέμα ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος συνάδελφος. αλλά θα μπορούσα να προσφέρω με μηδενικές απολαβές από εμένα την εκτύπωσει και το στήσιμο του περιοδικού ώστε να μειωθεί το κόστος και να μήνου αυτά τα χρήματα στο Συλλογο.
Υ.Γ Και όχι μονο εκέι να σημειώσο και σε άλλα οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω μέσω της δουλειάς μου

accnt
20-06-08, 07:27
Αν και δεν συμφωνώ σε όλα, μπορείτε να με υπολογίζετε.

PHILIPAN
20-06-08, 07:31
Μήπως... λέω μήπως θα έπρεπε το post αυτό να βρίσκεται στο site του συλλόγου;

SOCRATIS
20-06-08, 07:56
Ειμαι μέλος του συλλόγου και αν ενδιαφέρουν τα θέματα με χρυσόψαρα έχω καμιά 4-5 στα σκαριά.
Να μην πω και ότι θα επιθυμούσα μια μόνιμη σελίδα με θέμα το "κρύο νερό".

Συγνώμη για το θράσος .

netblues
20-06-08, 08:08
Μήπως... λέω μήπως θα έπρεπε το post αυτό να βρίσκεται στο site του συλλόγου;

Θεωρητικως ναι.
Για να το διαβασει ποιος ακριβως? :p

Οταν βαζει κανεις τετοια ποστ τα βαζει εκει που υπαρχει κόσμος...

theofilos
20-06-08, 08:13
Μια ωραια προταση δεν θα ηταν το φορουμ του συλλογου να εχει ενα public view για οσους ενδιαφερονται να γινουν μελη η να συζητησουν κατι με το συλλογο?

Οσο για το αρθρο θεωρητικως ειμαι συμφωνος να βοηθησω, πρακτικως δεν ξερω τι αρθρα να γραψω.....

maikl
20-06-08, 08:59
-Και γω να κανω μια προταση για ενα θεμα με τιτλο "Αποδρασεις"(ας πουμε) στο οποιο θα γραφουν οι χομπιστες απο διαφορα μερη για το μερος τους , ετσι για να ξεφευγουμε και λιγο?

SOCRATIS
20-06-08, 09:00
Οσο για το αρθρο θεωρητικως ειμαι συμφωνος να βοηθησω, πρακτικως δεν ξερω τι αρθρα να γραψω.....

Αν το επιτρέπει η φιλοσοφία του περιοδικού θα μπορουσαν οσα μέλη επιθυμουν να γράψουν την δική τους ιστορια με την ενασχοληση με το χομπυ ή οτι άλλο αξιοπροσεκτο τους έτυχε σε σχεση με αυτό.Δεν χρειαζονται έρευνες και πολυς χρόνος .Μόνο διαθεση και 1-2 φωτογραφίες.

Υ.Γ.Περιμένω να δω με αγωνία, ποιος θα μου χτυπήσει την πόρτα.

theofilos
20-06-08, 09:02
Ωραια ιδεα. Δηλαδη να εφτιαχνα ενα αρθρο π.χ. με τη πορεια του 120 λιτρου μου. Ετσι ενας αρχαριος που θα το εβλεπε θα ηταν σαν να διαβαζε μια ιστοριουλα με φωτογραφιες :D.

lucy
20-06-08, 09:45
Θέλω κι εγώ να βοηθήσω!
Μπορώ να γράψω για τα ελληνικά υδρόβια- υδρόφιλα φυτά και για εμπειρίες σίγουρα όλοι μπορούμε να γράψουμε κάτι.
Εγώ π.χ. θα μπορούσα να πω για τα λάθη που έκανα στην λιμνούλα μου και για την αναπαραγωγή των μονομάχων (όχι κανονικό άρθρο, την εμπειρία και φυσικά τα λάθη)

klaz
20-06-08, 09:52
αν βρω λιγο χρονο και εγω θα ηθελα να βοηθησω(με οποιον τροπο μπορω)
εξαλλου οι θεσεις και η αγαπη μου για το συλλογο ειναι γνωστες εδω και χρονια νομιζω...
με το καλο ελπιζω ολα να πανε κατ'ευχη.;)

george
20-06-08, 09:54
Τα άρθρα θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μην έχουν ξαναδημοσιευθεί σε βιβλία,forum,ιστοσελίδες κλπ.

Επίσης δεν θα πρέπει να είναι αντιγραφές ή μεταφράσεις από ξένα άρθρα και αν χρησιμοποιούνται αποσπάσματα να αναφέρονται οι πηγές.

Μικρος
20-06-08, 10:00
Αν η μεχρι τωρα ενασχοληση μου με το μεσογειακο ενυδρειο και η μικρη εμπειρια που εχω αποκομισει μεσω της παρατηρησης και της μελετης παρουσιαζει ενδιαφερον,τοτε θα χαρω πολυ να συμμετεχω στην προσπαθεια αυτη.

chemical mac
20-06-08, 10:03
για να το καταλάβουμε όλοι μας που έχουμε δηλώσει τη διάθεση να γράψουμε κάτι. περιμένουμε από κάποιον να μας πει ότι ξεκινάμε ή στέλνουμε ότι υλικό έχουμε; υπάρχει κάποιο deadline μέσα στο οποίο θα πρέπει να έχει δοθεί το υλικό; γιατί το να λέμε ότι είμαστε διαθέσιμοι και να το αφήνουμε στην καλή διάθεση του καθενός για το πότε θα γραφτεί το θέμα....θα πρέπει λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι να είναι ενημερωμένοι

dimitris21
20-06-08, 10:07
Τα άρθρα θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μην έχουν ξαναδημοσιευθεί σε βιβλία,forum,ιστοσελίδες κλπ
επειδή όταν το διάβασα με μπέρδεψε λίγο, να διευκρινίσουμε ότι όταν μιλάμε για πρωτοτυπία εννοούμε στο άρθρο και όχι στο θέμα.
θέματα πρωτότυπα δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά :D

PascM
20-06-08, 10:11
Κοινώς να μην έχουν δημοσιευθεί πουθενά αλλού! Δεν παίρνουμε ένα άρθρο και το παρουσιάζουμε ξανά (στην περίπτωση που είναι δικό μας)

george
20-06-08, 10:12
Κοινώς να μην έχουν δημοσιευθεί πουθενά αλλού! Δεν παίρνουμε ένα άρθρο και το παρουσιάζουμε ξανά (στην περίπτωση που είναι δικό μας)

Δεν παίρνουμε....γενικώς
:smt041:smt041:smt041

- Ιδεες και λυσεις
- προφιλ ψαριων
- προφιλ φυτων
- αρθρα γενικου περιεχομενου
- παρουσιασεις ενυδρειων.

rita
20-06-08, 10:14
κ απο εμενα οτι χρειαστει.

dimitris21
20-06-08, 10:23
Βλέπω πολλούς να είναι διστακτικοί να πάρουν μόνοι τους την απόφαση να γράψουν και αναφέρονται με εκφράσεις του τύπου αν νομίζετε, αν χρειαστεί, αν πιστεύετε και διάφορα τέτοια.

Το θέμα είναι απλό.

Δεσμεύεστε να γράψετε ένα άρθρο? Δηλώστε το.
Μπορείτε να το γράψετε? Γράψτε το.
Πότε το χρειαζόμαστε? Τώρα, δηλαδή το συντομότερο.

Είναι εφικτό από σήμερα να αρχίσουν να έρχονται άρθρα? Θα ήταν ότι καλύτερο

theofilos
20-06-08, 10:26
Ωραια ιδεα. Δηλαδη να εφτιαχνα ενα αρθρο π.χ. με τη πορεια του 120 λιτρου μου. Ετσι ενας αρχαριος που θα το εβλεπε θα ηταν σαν να διαβαζε μια ιστοριουλα με φωτογραφιες :D.

Σωστα Δημητρη21. Εγω θελω 1-2 μηνες ακομα μεχρι να ετοιμαστει το ενυδρειο μου για πληρη παρουσιαση. Ειμαι εκτος των αμεσων σχεδιων σας. Παρ' ολα αυτα αν αρεσει αυτη η ιδεα δεσμευομαι απο τωρα οτι θα την ετοιμασω κατευθειαν μολις γινει το ενυδρειο κουκλι στο ανεφερομενο χρονικο διαστημα.

accnt
20-06-08, 10:31
Ωραία όλα αυτά, αλλά θα πρέπει να αποφασιστεί και να κυκλοφορήσει το νέο περιοδικό έτσι?

Ζητάμε άρθρα και όλα τα λοιπά…. Λύσεις σχετικά με το νέο περιοδικό και τους τρόπους διανομής του, έχουν βρεθεί ή θα κάτσουμε να γράψουμε άρθρα, έτσι για να υπάρχουν?

Y.Γ. Η λέξη νέο έχει τους λόγους της που είναι bold.

PHILIPAN
20-06-08, 10:35
Θεωρητικως ναι.
Για να το διαβασει ποιος ακριβως? :p

Οταν βαζει κανεις τετοια ποστ τα βαζει εκει που υπαρχει κόσμος...

Για να το διαβάσει το μέλος που κάθε χρόνο πληρώνει !! :)

Μικρος
20-06-08, 10:36
Δεσμευομαι και δινω χρονικο οριο 1 εβδομαδα να παραδωσω αυτα που θα εχω γραψει.Σε διαφορετικη περιπτωση δινω το δικαιωμα σε οποιονδηποτε να με κανει ρομπα και να πει οτι θελει.Το επομενο ποστ σε αυτο το θεμα θα ειναι οτι παρεδωσα τα γεγραμμενα.Τα λεμε σε μια βδομαδα

theofilos
20-06-08, 10:39
Δεσμευομαι και δινω χρονικο οριο 1 εβδομαδα να παραδωσω αυτα που θα εχω γραψει.Σε διαφορετικη περιπτωση δινω το δικαιωμα σε οποιονδηποτε να με κανει ρομπα και να πει οτι θελει.Το επομενο ποστ σε αυτο το θεμα θα ειναι οτι παρεδωσα τα γεγραμμενα.Τα λεμε σε μια βδομαδα

Μηπως πρεπει να περιμενεις να δεις πρωτα αν θα βγει το περιοδικο τελικα? Εφοσον ειναι να βγει λοιπον ας το ξεκινησεις? :)

accnt
20-06-08, 10:42
Χρειάζονται και τα άρθρα. Και να μην βγει το περιοδικό θα μπορεί να το δημοσιεύσει εδώ.

Απλά εγώ θα ήθελα να μάθουμε και άλλα πράγματα... ;)

Tolis
20-06-08, 10:45
Το περιοδικο θα βγει, αργα ή γρηγορα και με όποιο τροπο. Για να συζητησουμε πρακτικα ομως με διανομεις, πρεπει να εχουμε στα χερια μας υλικο αρκετο να γεμισει τουλαχιστον τα μισα τευχη της οποιας συμφωνιας κανουμε, κι οχι να κανουμε συμφωνια και να τρεχουμε μετα να βρουμε αρθρογραφους και να μην βρισκουμε με αποτελεσμα να μην ειμαστε συνεπεις στην οποια συμφωνια μας.

accnt
20-06-08, 10:47
Σωστό και αυτό. :p

Οπότε ας στρωθούμε στο γράψιμο παίδες!!!!

PascM
20-06-08, 11:06
Για να το διαβάσει το μέλος που κάθε χρόνο πληρώνει !! :)

Εδώ όμως θα το διαβάσουν περισσότεροι και έτσι ίσως λειτουργήσει και ως τρόπος προσέλκυσης νέων ανθρώπων στον σύλλογο!

Nik25
20-06-08, 11:08
Που στελνουμε τα αρθρα?Ειχα γραψει παλιοτερα ενα αρθρο για τα sump και θα ηθελα να σας το στειλω.Το αρθρο βεβαια ειναι ηδη δημοσιευμενο σε αλλο φορουμ που ασχολειται αποκλειστικα και μονο με δισκους.Δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα να σας το στειλω αφου ειναι δικο μου σωστα?:)

PascM
20-06-08, 11:09

Μήπως να το άλλαζες έστω΄??

Nik25
20-06-08, 11:13
Ναι ρε παιδια να το αλλαξω αλλα το αρθρο ειναι εξολοκληρου δικο μου,δεν ειχει ξενα στοιχεια μεχρι και τα σχεδια εγω τα κανα.

netblues
20-06-08, 11:14
Ναι αλλα αμα εχει δημοσιευθει ηδη αλλου και δή online ειναι καπως για να μπει σε περιοδικό..
Εδω ενοχλει το crossposting...

Nik25
20-06-08, 11:23
οκ θα αλλαξω τα σχεδια αν ειναι και θα το διαμορφωσω διαφορετικα.

SOCRATIS
20-06-08, 11:26
Αν και κινούμαστε ανορθόδοξα ελπίζω να βγάλει κάπου αυτή η προσπάθεια.
Που στέλνουμε τα άρθρα μας ;

Tolis
20-06-08, 11:33
Οπου τα στελνεις μεχρι τωρα βρε !

SOCRATIS
20-06-08, 11:34
Που στελνουμε τα αρθρα?

Ρωτάνε και άλλοι.

Tolis
20-06-08, 11:38
ή σε εμενα fish@tolibra.com ή στο info@aquarist.gr
οι φωτος πρεπει να ειναι σε οσο μεγαλυτερη αναλυση γινεται.

PHILIPAN
20-06-08, 11:42
Εδώ όμως θα το διαβάσουν περισσότεροι και έτσι ίσως λειτουργήσει και ως τρόπος προσέλκυσης νέων ανθρώπων στον σύλλογο!

Αν το Δ.Σ. συμφωνεί με την πρακτική αυτή τότε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, συμφωνεί το Δ.Σ.;

Για να μήν παρεξηγηθώ πιστευώ οτι μπορώ να συνεισφέρω γράφοντας για Paratilapia Polleni sp. Andapa και L046

george
20-06-08, 11:46
Αν το Δ.Σ. συμφωνεί με την πρακτική αυτή τότε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, συμφωνεί το Δ.Σ.;

Θα προτιμούσαμε σαν ΔΣ η κουβέντα αυτή να γίνονταν στο φόρουμ του συλλόγου αλλά εκεί έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη του ΠΣΦΕ και στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων. Μελών και μη.

Φυσικά και το ΔΣ συμφωνεί και το ποστ το Γαύρου μπήκε εδώ (μετά την χθεσινή συνάντηση) έχοντας την έγκριση του.

PHILIPAN
20-06-08, 11:52
Φυσικά και το ΔΣ συμφωνεί και το ποστ το Γαύρου μπήκε έχοντας την έγκριση του.

Επειδή στο post του γαύρου δεν αναφέρεται πουθενά Δ.Σ. ήταν για μένα ασαφές. Έχω καλυφθεί ευχαριστώ.

accnt
20-06-08, 12:07
Μια ερώτηση.

Μήπως αυτό το post θα πρέπει να αναρτηθεί και στα υπόλοιπα forum με τα οποία συνεργάζεται ο ΠΣΦΕ αλλά και στο forum του ίδιου του συλλόγου?

Μπορεί να βρεθούν και άλλοι που θα ενδιαφέρονται…

PascM
20-06-08, 12:11
Νομίζω οτι στα περισσότερα έχει λογαριασμό ο ΠΣΦΕ ας το κάνει! Μόνο θετικά πράγματα μπορούν να βγουν από μια τέτοια ενέργεια.

SOCRATIS
20-06-08, 12:13
Κατάντια θα το έλεγα εγώ να μην μπορούμε τα μελη να στηριξουμε τον σύλλογο μας και να ζητήται βοήθεια απο τους έξω.Ντροπή μας.

Tolis
20-06-08, 12:28
Νομιζω υπερβαλλεις Σωκρατη.
Απο το 1ο τευχος του περιοδικου, ο Συλλογος παντα ζηταγε και απο τα μελη του και απο τα μελη του/των φορουμ την ενεργη συμμετοχη τους στο θεμα αυτο, ειτε με αρθρα ειτε και με φωτογραφιες, και κατα καιρους παντα εβαζε υπενθυμισεις.

PascM
20-06-08, 12:37
Σωκράτη μέλη του συλλόγου δεν είναι μόνον σε αυτό το φόρουμ!

gwgw
20-06-08, 12:47
Σωκράτη μέλη του συλλόγου δεν είναι μόνον σε αυτό το φόρουμ!

γιαυτο ακριβως δε θα επρεπε να τα κυνηγαμε στα διαφορα φορα, αλλα να γινετε η επικοινωνια, ο συντονισμος, η πληροφοριση μεσω του επισημου φορουμ, και μεσω καποιον ανθρωπων που θα αναλαμβαναν να ενημερωνουν.

PascM
20-06-08, 12:52
Αν ίσχυε αυτό Γωγώ που θα ήταν και το καλύτερο δεν θα είχαμε φτάσει καν εδώ.

george
20-06-08, 12:54
Nαι αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ ;)

gwgw
20-06-08, 12:57
Αν ίσχυε αυτό Γωγώ που θα ήταν και το καλύτερο δεν θα είχαμε φτάσει καν εδώ.

μανωλη μου, αυτο δεν μπορει να ισχυσει, γιατι ο Συλλογος δεν τον ενδιαφερει να εχει κινηση το φορουμ. Απο οσο ξερω τουλαχιστον ο λογος που φτιαχτηκε ηταν για ανακοινωσεις, αυτο καταλαβα τουλαχιστον.
Δεν τον ενδιαφερει να γινετε η επικοινωνια απο εκει, αν τον ενδιεφερε θα μπορουσε παρα πολυ ευκολα να γινει..

Κατανοητο και δεκτο. Ας σταματησουμε λοιπον να παραπονιομαστε και ας το παρουμε αποφαση οτι το φορουμ το επισημο ειναι για διακοσμητικους λογους..ετσι για να λεμε οτι εχουμε.. τι μονο οι αλλοι θα εχουν? :p

george
20-06-08, 13:01
μανωλη μου, αυτο δεν μπορει να ισχυσει, γιατι ο Συλλογος δεν τον ενδιαφερει να εχει κινηση το φορουμ. Απο οσο ξερω τουλαχιστον ο λογος που φτιαχτηκε ηταν για ανακοινωσεις, αυτο καταλαβα τουλαχιστον.
Δεν τον ενδιαφερει να γινετε η επικοινωνια απο εκει, αν τον ενδιεφερε θα μπορουσε παρα πολυ ευκολα να γινει..

Κατανοητο και δεκτο. Ας σταματησουμε λοιπον να παραπονιομαστε και ας το παρουμε αποφαση οτι το φορουμ το επισημο ειναι για διακοσμητικους λογους..ετσι για να λεμε οτι εχουμε.. τι μονο οι αλλοι θα εχουν?

Κάνεις λάθος Γωγώ.Αν δεν ενδιαφέρονται τα ίδια τα μέλη για το φόρουμ...ο σύλλογος τι να κάνει ;
Είδες συμμετοχή το θέμα που άνοιξες εκεί ;
Ένας χαμός....:smt120:smt120:smt120

Μικρος
20-06-08, 13:03
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ:smt076:smt076:smt076:smt076:smt076:smt076:smt0 76
βΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
37488595045734 ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ .ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΕΟ ΠΟΣΤ

gwgw
20-06-08, 13:03
Κάνεις λάθος Γωγώ.Αν δεν ενδιαφέρονται τα ίδια τα μέλη για το φόρουμ...ο σύλλογος τι να κάνει ;
Είδες συμμετοχή το θέμα που άνοιξες εκεί ;
Ένας χαμός....:smt120:smt120:smt120

Δε συμφωνω ΚΑΘΟΛΟΥ! τα μελη μπηκαν, ξαναμπηκαν δεν ειδαν τπτ.. πηγαν να μιλησουν, και πηραν ως απαντηση, δεν κανουμε εδω τετοιες συζητησεις, και πολυ απλα δεν ξαναμπηκαν..

υπαρχει καποιος λογος να ξαναμπουν?

δε θα το συνεχισω αλλο..στην τελικη το φορουμ ειναι του συλλογου και το κανει οτι θελει, δεν ειναι δικη μου δουλεια..

και οπως ειπες και παραπανω το θεμα ειναι αλλο εδω. απλα ειδα το σχολιο του Σωκρατη και του Μανου και δεν κρατηθηκα.. :)

Blanch
20-06-08, 13:13
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ:smt076:smt076:smt076:smt076:smt076:smt076:smt0 76
βΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
37488595045734 ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ .ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΕΟ ΠΟΣΤ

+-3
Γράψτε άρθρα, γράψτε στο φόρουμ του Συλλόγου ποστ, γράψτε όπου θέλετε. Ο Σύλλογος είναι τα μέλη του, δεν είναι το Δ.Σ.

γαυρος
20-06-08, 16:43
καλα το ξεκινησαμε αλλα αρχισε να χαλαει παλι...
μην φευγουμε απο το θεμα. zw
το θεμα μας ειναι αλλο!!!

πρεπει να ξεκινησουμε σαν ναπρεπε να ειναι ετοιμα ...χτες!
πελατες μου...πιεζομεθα και δεν εχουμε χρονο λεμε για κριτικες ..

το ποστ μπηκε εδω στο γκαμπ αφ ενος γιατι υπαρχει πολυ περισσοτερη προσελευση,
αφ ετερου γιατι καποιος απο το Δς μου εχει κοψει την προσβαση, που να του κοπει...μην πω τι !

(ακομη και σημερα μετα την προσπαθεια του δημητρη τπτ zw ).

συνδρομοι συνδραμετε την προσπαθεια !!! :smt041:smt041:smt041

SOCRATIS
20-06-08, 19:31
Τόλη, δεν έδωσα σωστά αυτό ήθελα να πω και ως εκ τούτου το διόρθωσα .Καμμιά μομφή για την συντακτική ομάδα και το Δ.Σ
αλλά για όσους κωφεύουν.

Λοιπον και 2-3 αρθρα του Michael Peter του γραμματέα του GSGB σχετικά με τους διαγωνισμούς χρυσόψαρων
που θέλουν βέβαια μετάφραση.

PascM
20-06-08, 20:23
Σωκράτη αν θες βοήθεια (Αγγλικά σε Ελληνικά μπορώ ).

xontros
20-06-08, 21:06
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων γιατί ως αρχάριος και άπειρος θα έπρεπε να ανήκω στους αναγνώστες του περιοδικού και να μη συμμετέχω στη συζήτηση.. Επειδή όμως καταλαβαίνω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το όλο θέμα, δηλώνω κι εγώ πρόθυμος να γράψω κάτι.. κάτι απλό, στο δικό μου αρχάριο επίπεδο.. πράγματα που έχω ψάξει γενικά και εκτός gab και έχω συλλέξει πληροφορίες και από αλλού είναι π.χ. για τη λίπανση του ενυδρείου, ή για τη σχέση pH-KH-CO2 (προφανώς όχι τα άρρωστα φυσικο-χημικο-μαθηματικά μου, αλλά πιο απλά πραγματάκια για να το κάνουνε πιο κατανοητό).. Τετριμμένα πράγματα δηλαδή, εντελώς αρχάρια, αλλά αν υπάρχει ανάγκη και ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, είμαι διαθέσιμος σε ορίζοντα 2 εβδομάδων να το ετοιμάσω..

PascM
20-06-08, 21:17
Τετριμμένα πράγματα δηλαδή, εντελώς αρχάρια, αλλά αν υπάρχει ανάγκη και ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, είμαι διαθέσιμος σε ορίζοντα 2 εβδομάδων να το ετοιμάσω..

Σφίξου και γράφε και άσε τους ορίζοντες των 2 εβδομάδων!!

Nik25
21-06-08, 13:30
Eγώ πάντως το άρθρο μου το έστειλα.Μετά από πολύ κόπο και πολλά σχέδια κατάφερα να το ολοκληρώσω μόλις σήμερα.Έχει να κάνει με DIY και αφορά τα sump και τις υπερχειλισεις.Περιμένω εντυπώσεις.Καλη συνέχεια και στους υπόλοιπους.

Z_X
22-06-08, 01:10
Τα γραφεια σας ειναι η οικονομικη καταστροφη του συλλογου μας...

Κλειστε το,και αξιοποιηστε πιο αξιοκρατικά τα εσοδά μας..

Ελεος...

Tolis
22-06-08, 02:09
Επειδη ειναι εκτος θεματος, αν θες ανοιξε ενα νεο τοπικ Χρηστο.
Μην απαντησω εδω, και δεν θελω....

γαυρος
22-06-08, 08:36
ασε γιατι ειναι πρωι ακομη...:smt084

Μικρος
22-06-08, 13:00
Το αρθρο για την Μεσογειακη ανεμωνη ειναι ετοιμο.θα γινει και μια συλλογη φωτογραφιων απο το αλμπουμ της καθως και η δημιουγια ενος σχεδιου ανατομιας και ειμαστε οκ.Παμε για το επομενο...

Raven
22-06-08, 16:04
Κι εγω πριν λιγο τελειωσα τον πινακα. Εχει σαν θεμα εναν πανεμορφο Δισκο και βγηκε εκπληκτικος ! Αν μου επιτραπει θα τον παρουσιασω να τον δειτε ολοι.:p

PascM
22-06-08, 16:05
Θα έλεγα οτι πρέπει να πάρουμε το περιοδικό για να τον δούμε καλύτερα!!!!

soza
24-06-08, 08:23
Μπορω μετα τις 30/7 που τελειωνουν και οι εξετασεις μου στο ΕΑΠ να ασχοληθω με την μεταφραση της συνεντευξης του Σιμεκ. Επισης αν ο Σωκρατης θελει.. μπορω να μεταφρασω και το δικο του υλικο για το κρυο νερο που αναφερει.

SpyrosK
25-06-08, 11:17
Καλημέρα,διάβασα κάτι παραπάνω για μετάφραση.Εάν βοηθάει αυτό μπορώ να αναλάβω μετάφραση άρθρων από Γερμανικά,Γαλλικά,Ολλανδικά,Γιαπωνέζικα στα Αγγλικά,απο κεί στα Ελληνικά ίσως κάποιος με περισσότερο χρόνο,και πάλι και σ'αυτό μπορώ να βοηθήσω,αλλά όχι με άμεσες μεταφράσεις.
Ότι μπορούμε για τον σύλλογο έστω και απο απόσταση.

xontros
01-07-08, 23:27
Ερωτήσεις:

Μάζεψα κι εγώ κάποια πράγματα για pH-KH-CO2, έδιωξα τα "too much science", και κράτησα την ουσία και κάποια πρακτικά συμπεράσματα.. Και έχω ένα πρώτο draft.. Που με λίγη ακόμα δουλίτσα θα είναι κομπλέ..

1. Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι? (είμαι και γνωστός πολυλογάς παρλαπίπας εγώ..) π.χ. με τέτοιο font, τέτοιο μέγεθος, και τέτοια απόσταση γραμμών, να βγαίνει από τόσες έως τόσες σελίδες..

2. Υπάρχουν άλλα άρθρα? Υπάρχει κινητικότητα? Γιατί έχω σκοπό να ετοιμάσω και άλλο ένα περί λιπασμάτων.. (αυτά τα λίγα ξέρω κι εγώ, μόνο αυτά μπορώ δυστυχώς να προσφέρω..) Το θέμα είναι να προχωρήσω, ή θα πάει τσάμπα ο κόπος? Γιατί πέραν του Μικρού δε βλέπω να έχει κάποιος άλλος κάτι έτοιμο..

3. Αν όντως μπω σε διαδικασία για τα λιπάσματα.. Επιτρέπεται η αναφορά σε προϊόντα και εταιρίες? π.χ., "κυκλοφορούν αυτά, αυτά και αυτά.. τα μεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, και κάνουν αυτή τη δουλειά, τα δε σε αυτή την κατηγορία, και κάνουν την άλλη δουλειά.."

Tolis
01-07-08, 23:44
Τα fonts που χρησιμοποιουμε ειναι Times New Roman size 11.
Το μεγεθος του αρθρου μπορει ναναι απο μια σελιδα word εως απειρες σελιδες word... Γραψτο οπως σου βγαινει.

Υπαρχει καποια κινητικοτητα.

Η αναφορα σε μαρκες αν ειναι δυνατον να αποφευχθει ειναι προτιμοτερο.

xontros
02-07-08, 00:43
Υπαρχει καποια κινητικοτητα.

Είναι το πιο ευχάριστο νέο των τελευταίων ημερών.. Μπράβο στους συμμετέχοντες, ελπίζω μετά το ευχάριστο αυτό νέο να προθυμοποιηθούν κι άλλοι για να βοηθήσουν!

Giorgos
02-07-08, 11:45
(αυτά τα λίγα ξέρω κι εγώ, μόνο αυτά μπορώ δυστυχώς να προσφέρω..)
Εδώ κάνεις λάθος.
ΟΛΟΙ οι χομπίστες μπορούν να γράψουν ένα απλά αρθράκι που να αφορά την πορεία του ή των ενυδρείων τους, με δικές τους φωτογραφίες και με πολύ απλά λόγια.
Οι παρουσιάσεις ενυδρείων μελών είναι κάτι που λείπει από το περιοδικό μας.

xontros
02-07-08, 13:38
Πολύ ενδιαφέρον θα ήταν να γραφτεί και κάποιο άρθρο για φωτογράφιση του ενυδρείου.. Πώς μπορούμε να βγάζουμε συνολικές φωτογραφίες, πώς να φωτογραφίζουμε χωριστά τα ψαράκια, κ.τ.λ... Πολύ χρήσιμο θα ήταν..

Tolis
02-07-08, 14:42
Εχει δρομολογηθει κατι τετοιο.

Μικρος
21-07-08, 22:16
Επειδη κινδυνευει να μπει στο αρχειο η αναζητηση αρθρων ειπα να κανω ενα up.