Επιστροφή στο Forum : Αρτέμια
panagiotis265
17-06-08, 00:06
Καλημέρα!Εχει χρησιμοποιήσει κανείς τα φακελάκια αρτέμιας της Sera?Το βάζω σε μπουκαλάκι του μισού λίτρου με θερμοκρασία ενυδρείου και αεραντλία και δέν γήνετε τίποτα εδώ και 3 μέρες.Κάνω κάτι λάθος?
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
17-06-08, 00:08
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/artemia.htm
panagiotis265
17-06-08, 00:11
Την έχω διαβάσει την σελίδα φίλε Αντώνη αυτό που ήθελα να μάθω είναι άν το φακελάκι της Sera είναι έτοιμο με το άλάτι του ή χρειάζετε να προσθέσω εγώ?
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
17-06-08, 00:15
Την έχω διαβάσει την σελίδα φίλε Αντώνη αυτό που ήθελα να μάθω είναι άν το φακελάκι της Sera είναι έτοιμο με το άλάτι του ή χρειάζετε να προσθέσω εγώ?
Δεν γραφει το φακελακι επανω?
ετοιμο ειναι με το αλατι.
αντιχλωριο βαζεις; μια φορα που δεν εβαλα αντιχλωριο εκκολαφθηκαν πολυ λιγες
Φιλε Παναγιωτη εχω χρησιμοποιήσει αρκετες φορες τα συγκεκριμενα φακελακια και παντα σε περιοδο μεχρι 3 μερες ειχα αποτελεσματα , τι θερμοκρασια εχει το νερο στο μπουκαλακι? την αεραντλια την εχεις στο "δυνατο" ? Δοκιμασες να κλεισεις την αεραντλια και να βαλεις ενα φακο η ενα πορτατιφ να φωτιζει το μπουκαλακι (σε ενα σημειο) να δεις αν εχουν εκολαφτει?θα μαζευτουν στο σημειο που εχει το δυνατοτερο φως και θα φαινονται σαν ενα "κοκκινο συνεφο":D
panagiotis265
17-06-08, 01:34
Η θερμοκρασία είναι 25-28 βαθμοί.Η αεραντλία μπορώ να πώ οτι είναι σε μεσαία σκάλα νερό χρησιμοποίησα απο το ενυδρείο όχι καινούριο με αντιχλώριο απο την βρύση.
Οχι δέν δοκίμασα να την κλείσω και να ανάψω φώς.Αυριο πρωί θα το δοκιμάσω και αυτό.
εχω χρησιμοποιησει τα φακελακια της σερα αρκετες φορες....η εκκολαψη σε θερμοκρασια 26 βαθμους γινοταν σε 24-30 ωρες....νερο ενυδρειου..και μια φορα δοκιμασα νερο βρυσης χωρις αντιχλωριο και η εκκολαψη ηταν παλι επιτυχημενη..αεραντλια στο φουλ....υδροστροβιλος το μπουκαλι....:D
(για να κρατω σταθερη θερμοκρασια στερεωνα το μπουκαλι μεσα στο ενυδρειο...)
καλη επιτυχια...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.