Επιστροφή στο Forum : ζωντανός βράχος
καλησπέρα...σήμερα αγόρασα 1 κομμάτι βράχο, 2 κιλά περίπου και παρατήρησα ότι έχει μικρές μικρές άσπρες τρίχες πάνω του...δεν φαίνονται σε φωτο και δεν είναι άλγη...τι μπορεί να είναι?ευχαριστώ...
Οι τριχες ειναι εμφανεις συνεχως ? μηπως ειναι σκουληκακια ?
συγνωμη για την καθυστερηση.....
ειναι εμφανεις συνεχεια...
σιγουρα δεν ειναι σκουληκια...
αν ξερει καποιος ας βοηθησει...
ευχαριστω..
μηπως ειναι πλοκαμια απο σκουληκι?ξεκινανε απο ενα σημειο ολα σαν τουφα? γιατι δε δοκιμαζεις να βγαλεις ενα?
οχι σμερναρος...δεν ειναι..ειναι σε διαφορα σημεια στον βραχο...
δεν αντιδρουν θαναση...
άρα δεν πρέπει να είναι κάποιο ζώο....μήπως να επανεξετάσουμε την περίπτωση να είναι κάποια άλγη....είναι κάποια είδη που είναι ασβεστιακά, άσπρα
σοβαρα???και πως θα αντιμετωπιστουν??η μηπως δεν τρεχει και τπτ??
Σοβαρο δεν πρεπει να ειναι ...μια φωτο θα βοηθουσε παντως
για το μονο που δε τρεχει τιποτα ειναι η κοραλλινη.αυτο ειτε ειναι αλγη ειτε μουχλα ειτε δε ξερω τι καλο θα ειναι να φυγει για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
τον εχω βγαλει 40 φωτο...δεν φαινεται τπτ...τλσπ...τα σαλιγαρια που εχω θα κανουνε τπτ??
αν δεν έχει κλ μάκρο η φωτογραφική δοκίμασε μαζί με ένα μεγεθυντικό φακό...
μην ανησυχείς πάντως...
ααα κτ άλλο ..είναι εύθραυστα ;;;
α....επειδη ειμαι και αρχαριος,ειναι καλο ο βραχος να αρχιζει και να γινεται κοκκινο ανοιχτο σε ορισμενα σημεια ε??ειναι η κοραλινη αυτο??σε τι βοηθαει?
αυτό το θες όσο τπτ άλλο :D
σωστά το είπες ..είναι η κοραλλίνη
δεν βοηθά σε τπτ αλλά σου αρέσει
Δεν είναι σίγουρο ότι είναι κοραλλίνη. Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι.
Αν αναπτύσσεται ταχύτατα, μάλλον δεν θα είναι, ανάλογα και με τις παραμέτρους του νερού σου.
Βγάλε καμιά φωτογραφία, γιατί από τις περιγραφές είναι πολύ πιο δύσκολο.
γτ κόκκινο ανοιχτό τι μπορεί να είναι??
Μπορεί και κυανό.... ποιός ξέρει.
Μια φωτογραφία = χίλιες λέξεις.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.