PDA

Επιστροφή στο Forum : Μισό ενυδρείο άδειο!

kotsis
15-06-08, 18:32
Καλησπέρα!

Εδω και 2 εβδομαδες έχει χοριστεί το ενυδρείο στη μέση εχω 2 όσκαρ και δεν κουνιούνται απ την γωνία τους μόνο το ενα ανεβαίνει λιγο πανο και ξανα κάτω στη γωνία αριστερα πηγαινουν μεχρι τη μέση και αυτό ηταν. Αριστερα ειναι ενα θυλικο Convict και πιστευω οτι οφείλεται σε αυτο γιατη και αυτο παει μεχρι τη μεση του ενυδρειου και παλι πισω. Δεν γινεται καμια μαχη ουτε τσαμπυκάδες απλά επικρατεί αυτη η κατασταση στο ενυδρειο με ηρεμια. Τι αλλο μπορει να φταιει?

Apollwnas
15-06-08, 19:32
Το στρατοπεδο εεε το ενυδρειο ειναι χωρισμενο στην μεση!!!Τα κονβικτ καλο ειναι να μην τα εχεις με αλλα ψαρια σε τοσο μικρο ενυδρειο.Μονο το θηλυκο εχεις αρσενικο δνε παιζει?

kotsis
15-06-08, 19:42
Ζεβγαρει είναι αλλά τα έβαλα στο άλλο μόνα τους να δω αν φταίει αυτο και ειδη άλλαξαν τα πράγματα σιγα σιγα ερχονται και στο άλλο μισό:p:p:p:p

Αντε θα τα αφήσω εκεί να κάνου και κανένα ζευγάρωμα:D:D:D

Apollwnas
15-06-08, 21:11
Απο οτι βλεπω στο προφιλ σου για τα ενυδρεια σου γνωμη μου ειναι να κρατησεις ενα ζευγαρι κονβικτ στο 120 λιτρων και αν φτιαξεις το 600 λιτρο που λες βαλε τα οσκαρ σου.Τωρα σε τι κατασταση ειναι τα ενυδρεια σου ?

kotsis
16-06-08, 12:48
Αυτο σκέφτομαι κι εγώ δεν ξέρω αλλά τα κονβίκτ μαρεσουν πάρα πολύ. μόλις φτιάχτει το μεγάλο θα καθαρίσουν τα ενυδρεία απ τα λάθη της απειρίας που είχα!;);)