Επιστροφή στο Forum : Νεο 96λίτρο-ιδεες
-Διαστασεις 80χ30χ40.
Καμια ιδεα για το τι να βαλω?
killifish αμα εχεις γενικα και ορεξη στηστο φυτεμενο και παρε απο ebay αυγα να τα εκολαψεις απλα η περιοδος δεν ειναι η καταλληλη απο σεπτεμβρη και μετα ειναι φοβερα ψαρακι που θα σε ανταμειψουν με τον καλυτερο τροπο;)
Κωστα ευχαιστω για την ιδεα...:rolleyes:
-Επειδη πηγαινοερχομαι Θεσ/κη τον τελευταιο καιρο βλεπω τους οριζωνες και συνεχεια μια ιδεα γυροφερνει το μυαλο μου....να βαλω φυτα ριζια κανοντας σειρες(για την ακριβεια 3 σειρες με φυτα) ωστε να μοιρασω το ενυδρειο (καθετα στο μηκος)σε 4 τμηματα φτιαχνοντας τεχνητους τοιχους με τα φυτα και να βαλω 4 μονομαχους...
-Βεβαια η υπαρξη εξ.φιλτρου ειναι δεδομενη ωστε το σπρευ μπαρ να "πιανει" και στα 4 διαμερισματα.Επισης σκεφτομαι το υψος του νερου να ειναι περι τους 30 ποντους αφου τα ριζια ειναι υδροφιλα.
-Τι λετε, πως σας φαινετε σαν ιδεα?
πολυ καλη ιδεα ακουγεται(καλυτερη και απο τη διακια μου:D) αλλα δεν ξερω το κατα ποσο ειναι εφικτη ειδικα σε τετοιο υψος ενυδρειου
έχω την εντύπωση ότι οι μονομάχοι στη φύση ζούνε και σε οριζώνες. διορθώστε με αν κάνω λάθος.....
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
10-06-08, 12:37
Πρωτοτυπο. δυο σε ενα . και χομπι και παραγωγη. βλεπω σε λιγο καιρο αγγελια χαριζεται ποσοτητα ρυζιου.χαχαχα
chemical mac
10-06-08, 12:40
έχω κάνει κάποια στιγμή το ίδιο με μπαμπού...μεγάλη επιτυχία ;)
Εγω παντως για καλο και για κακο θα εβαζα και σιτα στα χωρισματα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εχουμε αψημαχιες :smt084 :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.