Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Διαγωνισμός Aquascaping – Ψηφοφορία κοινού

ΠΣΦΕ
09-06-08, 12:46
Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό μας τελείωσαν. Όσο οι κριτές βαθμολογούν και σχολιάζουν, σας δείχνουμε τις 12 συμμετοχές για να ψηφίσετε για το «βραβείο κοινού». Τα ενυδρεία είναι αριθμημένα από το 00 έως το 11 και μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://www.aquarist.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=121&Itemid=44 .
Η ψηφοφορία μπήκε σε δυο φόρουμ. Γνωρίζουμε ότι πολλοί χομπίστες είναι μέλη και στα δυο, αλλά προτιμήσαμε οι συμμετοχές να πάρουν ενδεχομένως από δυο ψήφους, παρά να βάλουμε τα μέλη σε πολύπλοκες διαδικασίες με άλλους τρόπους ψηφοφορίας.
Η ψηφοφορία θα κλείσει την Δευτέρα 23 Ιουνίου.

mikenuke
09-06-08, 12:57
Ψηφιζουμε γραφωντας εδω πιο προτιμαμε?

dr.geo
ολα πολυ ωραια αλλα ξεχωρισα το 05....λοιπον εγω λεω ''05''...

Tolis
Αμα θελετε...

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
09-06-08, 13:06
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.

george
09-06-08, 13:07
Nα ψηφίζετε κιόλας επιλέγοντας από την λίστα στο πάνω μέρος της σελίδας ;)

Παπαδόπουλος Κώστας
09-06-08, 13:15
Μπορούμε να ψηφίσουμε πάνω από μια συμμετοχή στο διαγωνισμό;
P.S. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους σε όλους τους συμμετέχοντες.

xontros
09-06-08, 13:15
Πάρα πολύ όμορφες όλες οι συμμετοχές! Συγχαρητήρια!

Υ.Γ. Τελευταία, προσπαθώ να καταλάβω όταν βλέπω κάποιο ενυδρείο που μου αρέσει, ή που δε μου αρέσει, τι ακριβώς είναι αυτό που δημιουργεί την όμορφη ή όχι αίσθηση.. Νομίζω λοιπόν ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να μάθουμε τα σχόλια της επιτροπής, στο ποια ακριβώς στοιχεία δίνουν σε κάθε ενυδρείο τη δική του βαθμολογία, ώστε να προσπαθήσουμε να κινηθούμε αντίστοιχα και στα δικά μας.. Συγχαρητήρια και πάλι, όχι μόνο για της συμμετοχές, αλλά και για τη διοργάνωση.. Ελπίζω και εύχομαι την επόμενη φορά οι συμμετοχές να είναι ακόμη περισσότερες (ίσως με το καλό τα καταφέρω κι εγώ να πάρω μερος..)

Blanch
09-06-08, 13:36
Οι βαθμολογίες των κριτών και τα σχόλιά τους θα ανακοινωθούν μετά τις 23/6. Δεν θα θέλαμε να επηρεαστείτε, αλλά να ψηφίσετε κι εσείς σύμφωνα με την δική σας κρίση και προτίμηση.

Μπορείτε να ψηφίσετε μία μόνο συμμετοχή.

halvas69
09-06-08, 13:37
Πω πω τώρα που τα είδα μαζεμένα δεν μπορω να διαλέξω ένα, καθώς το καθένα έχει την ομορφιά του.
Άσε θα μου πάρει μέρες να αποφασίσω.
Μπράβο σε όλους είναι εξαιρετικά.

moudi
09-06-08, 13:47
Πολυ ομορφα ολα τα ενυδρεια, το καθενα για καποιο ξεχωριστο λογο... συγχαρητηρια σε ολους:smt041:smt041:smt041.

theofilos
09-06-08, 13:49
Μου αρεσε το 02. Λογω του γκαζον του και των αγγελοψαρων. :smt041

Nik25
09-06-08, 13:50
Εγω παλι δεν καταλαβα ψηφιζουμε εδω?Μεχρι ποτε ληγει η προθεσμια ψηφων?Μερι 23/6?

Blanch
09-06-08, 13:56
Ψηφίζετε στη δημοσκόπηση που έχει αναρτηθεί στην αρχή του thread και αν θέλετε γράφετε εδώ τα σχόλιά σας. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αυτόματα στις 23/6.

Μικρος
09-06-08, 14:01
Καλη επιτυχια σε ολους τους συναγωνιστες :grin:

Nik25
09-06-08, 14:22
Καλη επιτυχια σε ολους μας.

dinos99
09-06-08, 14:23
μπραβο σε ολους σας!!!τρομερα ενυδρεια!!! προσωπικα μου αρεσαν το 2,το 4 και το 5.θα δυσκολευτώ να αποφασισω..:rolleyes::rolleyes:

accnt
09-06-08, 14:53
Μπράβο σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Εγώ ξεχώρισα το 5 και το 11…
Τελικά το 5!

jimfytakis
09-06-08, 15:01
Ψηφιζω το 08!Μαρεσε παρα πολυ!

blondi
09-06-08, 15:13
νομίζω ότι όλα είναι πάρα πολύ όμορφα, εγώ πάντως ψήφισα το Νο 05.καλή επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά που συμετέχουν!!!

zagorakis
09-06-08, 15:20
Πιστεύω ότι όλα είναι καταπληκτικά αλλά το Νο5 είναι εξαιρετικό!Καλή επιτυχία σε όλους!:smt041

eve_gr2000
09-06-08, 15:22
Όλα είναι πολύ προσεγμένα στις λεπτομέρειες.
Προσωπικά προτιμώ το 05 (αν και οι δίσκοι με αφήνουν παγερά αδιάφορη), μόνο και μόνο επειδή έχω άχτι να φουντώσει αυτή η καταραμένη java moss στα δικά μου αλλά δεν...
Καλή επιτυχία σε όλους...Μετά το διαγωνισμό να περιμένουμε κανένα κλάδεμα?!?!?!:D

Πάνος
09-06-08, 15:22
πω πω ενυδρεια!!!! μπραβο παιδια για την προσπαθεια σας...ολα εξαιρετικα!!!
προσπαθησα να διαμορφωσω κριτηρια για να αποφασισω...οπως τεχνικες...δυσκολα φυτα..ιχθυοσυνθεση...δεν τα καταφερα μπερδευτηκα.....εκλεισα τη σελιδα ..την ξανανοιξα...και σαν να τα βλεπω για πρωτη φορα ψηφισα αυτο που μου εκανε να πω...."τετοιο θελω!!!"
καλη επιτυχια σε ολους!!!

thanasis76
09-06-08, 15:37
ολα τα ενυδρεια ειναι πανεμορφα και το καθενα εχει το στυλ του...
συγχαρητηρια σε ολους...:smt041:smt041
δυσκολευτικα πολυ να ψηφισω!!!
ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια!!!!

Neoklis
09-06-08, 15:54
Καλη επιτυχία σε όλους!!!:p

Αντε επιτέλους είδαμε πολύ όμορφα ενυδρεία!!!! Αρχισε να ανεβαινει παρα πολυ ο πήχης....

orck
09-06-08, 16:14
δεν ειμαι ειδικος για να κρινω αλλα με το ματι του ασχετου με το φυτεμενο βλεπω ενυδρεια πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα (και περιμενα καλες δουλειες)
χαιρομαι ειλικρινα που ειχε τοσες πολλες και καλες συμετοχες ο διαγωνισμος του ΠΣΦΕ

εμενα μου αρεσε το 4 με το πυκνο γρασιδι του, θα μου αρεσε περισσοτερο εαν ειχε μεγαλυτερα κομματια ξυλου

τα συγχαρητηρια μου σε ολους (και διοργανωτες και διαγωνιζομενους) το αξιζετε

Tolis
09-06-08, 16:30
χαιρομαι ειλικρινα που ειχε τοσες πολλες και καλες συμετοχες ο διαγωνισμος του ΠΣΦΕΠολλες δεν ηταν... καλες ηταν σιγουρα, αλλά εχω δει κι αλλα πολλα ωραια ενυδρεια στις παρουσιασεις. Αν σκεφτειτε οτι "τραβηξαμε και το αυτι" σε μερικους να δηλωσουν συμμετοχη, πολλες δεν ηταν σιγουρα. Θα επανελθω επ αυτου μετα τα αποτελεσματα.

imichal
09-06-08, 16:35
Ξεχωρισα το 3 & το 5.....

SpyrosK
09-06-08, 16:51
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ καλή δουλειά που κάνατε.
Αν μπορούσα θα τα ψήφιζα όλα.
Πρέπει να επιλέξω όμως ένα κι αυτό είναι το (2).
Και πάλι μπράβο σε όλους.

basillis
09-06-08, 17:17
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Τα ενυδρεία ολα είναι υπέροχα, και σίγουρα τα παιδιά κατέθεσαν μαζί με τις φωτο, τον κόπο αλλά και το μεράκι τους.
Ψήφησα αυτό που μου άρεσε περισσότερο. Και αυτό είναι το 5.:p

alexinio
09-06-08, 17:36
Όλα τα ενυδρεία super!
Εμένα μου άρεσε το 9ο γιατί το θεωρώ προτώτυπο.

nashty11
09-06-08, 18:10
Μετά από άπειρες φορές που είδα και ξαναείδα όλα τα ενυδρεία μπορώ να πω ότι αυτό που μου άρεσε λίιιγο παραπάνω ήταν το 03 για τις υπέροχες ρίζες το υ και το άγριο τοπίο!!! Πολύ καλές όλες οι συμμετοχές!!! Τα ονόματα των συμμετεχόντων δεν παρουσιάζονται σκόπιμα?

Carebean pirate
09-06-08, 18:20
Το 00 μου αρέσει εμενα, είνια διαφορετικό από τα άλλα ΙΜΟ

Tolis
09-06-08, 18:49
Τα ονόματα των συμμετεχόντων δεν παρουσιάζονται σκόπιμα?Προφανως....

mariah
09-06-08, 19:14
Ολα ειναι εξαιρετικα!!!Αλλα μου αρεσε πολυ το 5!!!Καλη επιτυχια σε ολους παιδια!!!

klaz
09-06-08, 19:23
γνωστα(για μενα) και αξια τα περισσοτερα ενυδρεια...:p
ας νικησει το καλυτερο...!!!
ΥΓ.η αληθεια ειναι οτι περιμενα πολυ πιο ομορφα και πιο προσεγμενα ενυδρεια απο οσα ειδα,με μερικα ομως, σαφως να ξεχωριζουν απο τα υπολοιπα....:rolleyes:;)

Sotiris7
09-06-08, 21:02
Αν και υπάρχουν πράγματι πολλά όμορφα ενυδρεία, εμένα την ψήφο μου την κέρδισε το νούμερο 5...........

giorgosp
09-06-08, 21:51
Οντως πανεμορφα!!!Ξεχωρισα τρια αλλα επειδη πρεπει να δωσω μια ψηφο θα παει στο 01:smt041

aaaooll
10-06-08, 00:17
εγω ξεχωρισα το 4... μου αρεσε πολυ!
και το 5 επεισης...

Raven
10-06-08, 01:09
Εμενα παλι μου αρεσε το 5 και το 4 αλλα η ψηφος μου πηγε τελικα στο 8 γιατι μου αρεσε πολυ το στησιμο και τα χρωματα του με την lotus να δεσποζει στο κεντρο.Ειχε επισης πολυ προσεγμενη φωτογραφικη παρουσιαση με πλαισιο ,και χωρις υπερβολικο κορεσμο χρωματων.

delta66
10-06-08, 01:39
Πολυ δυσκολη η επιλογη.
Θα πρεπει να "ανακαλυπτω" ψεγαδια σε καθε ενυδρειο για να βρω καποιο που να ξεχωρισει λιγο.
Μεχρι να τελειωσω το ποστ πιστευω να εχω αποφασισει.
Γι'αυτο δεν χρειαζεται να διαβασετε τις σκεψεις μου για να αποφασισω, θα το λεω στο τελος. :):):):)
Εγω τις γραφω μηπως και θελουν οι ιδιοκτητες να ακουσουν την αποψη καποιου οχι ειδικου αλλα απλου φιλου του ενυδρειου που θα ψηφισει.

Λοιπον, ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια για το αν του αρεσει ενα ενυδρειο ή οχι και ετσι θα παρω και γω την αποφαση μου.

Ερωτηση : Αληθεια γιατι το πρωτο ενυδρειο ονομαζεται 00 και οχι 01?
Οταν θελω να πω "το πρωτο ενυδρειο" τι θα λεω το μηδεν ενυδρειο? :cool:

-Ενυδρειο 00 : Αδικειται απο το φως που υπαρχει στο χωρο κατα την φωτογραφηση, τα ψαρια που δεν ειναι απο τα "αγαπημενα" μου, τα φυτα του (η φυτευση) δεν με ενθουσιαζουν, το φοντο μειον.

- Ενυδρειο 01 : Παρολο που δεν ειμαι φαν των σκαλαριων, το ενυδρειο μ'αρεσει, με μειονεκτημα του την ασαφεια του φυτεματος και την οψη του "ξεχασμενου" για λιγες μερες παραπανω.

- Ενυδρειο 02 : Και εδω πολυ ωραιο ενυδρειο παλι με σκαλαρια αλλα πιο ωραια στημενο απο το προηγουμενο, με μονο μειονεκτημα την φωτογραφια που δεν εχει καλο contrast λογω του δυνατου φωτος απο τις εξτρα (σιγουρα) λαμπες απο πανω.

Ερωτηση : δεν μπορει καποιος να "παιξει" με το φωτισμο για την φωτογραφιση? ή ακομα να βγαλει για λιγο τα "εξαρτηματα που μπορει να φαινονται? εχω δει σε καποιους διαγωνισμους φωτογραφιας ενυδρειου εξω, κατι τετοια να γινονται.

- Ενυδρειο 03 : Πολυ ωραιο. Καλη φωτογραφια, που μπορεσε και απεφυγε την πολυ αντανακλαση ψηλα στα φυτα (οχι τελειως) αλλα καλυτερα απο το 02. Ωραια ξυλα και φυτα, το γκαζον λιγο "ακουρευτο" αλλα οχι πολυ, και φερνει στο φυσικο που δεν ειναι και τελειο.
Τα τετρας μαζι με σκαλαρια με κανουν ομως τελικα να μη το βαζω ψηλα στις προτιμησεις μου (αλλιως ισως να το ψηφιζα πρωτο οπως και το 01 για τον ιδιο λογο)

Σημειωση, με ενδιαφερει (στους διαγωνισμους) ενα ενυδρειο εκτος απο ομορφο να φαινεται και λειτουργικο και με μελλον και οχι παροδικο ή σε μεταβατικη φαση.

- Ενυδρειο 04 : πολυ ωραιο ενυδρειο, με αποψη.
Θα προτιμουσα καποιο ξυλο ακομα η καποια καταλληλη σε σχημα πετρα και οχι τζαμι για φοντο.
Κατα τ'αλλα σουπερ.
Αν μπορουσε να εβγαινε (δεν ξερω, ξαναλεω, αν επιτρεπεται απο τους κανονισμους του διαγωνισμου) και ο θερμαντηρας και τα αλλα εξαρτηματα αν και πολυ ευκολα μπορουσαν αν καλυφθουν με ενα ξυλο ή ενα ψηλο φυτο στα σημεια.
Αν ειχε και ψαρια απο την ιδια περιοχη...... (λεπτομερεια τωρα αλλα λεμε)

- Ενυδρειο 05 : Πολυ δυσκολο ενυδρειο φαινεται αυτο, αλλα κατι δεν μου παει καλα.
Οι δισκοι με τοσα πολλα φυτα?
Η φωτογραφηση? (η γωνια και η αποσταση)
Η επεξεργασια? (πολυ smooth υφη με αποτελεσμα να μου φαινονται για πλαστικα τα φυτα, μ'αρεσει να εχει contrast ειπα η φωτογραφια για να βλεπω λεπτομερεια σαν απο κοντα.)
Κατα τ'αλλα φαινεται να μπορει να ειναι ονειρικο ενυδρειο.

- Ενυδρειο 06 : Προσεγμενο αλλα μικρο για τα ψαρια.
Πρωτοτυπη αποψη ο "καταρακτης" απο φυτα φυτεμενα κολλητα στο δεξι τζαμι.
Το φοντο αυτο δεν μου ειχε "κατσει" ποτε.
Πολυ πλαστικο φαινεται.
Τα φυτα του ομως πολυ ωραια και πολυ προσεγμενα.

- Ενυδρειο 07 : Αυτο το ενυδρειο αν τυγχανε καλυτερης φωτογραφησης θα ειχε πολλες δυνατοτητες.
Δεν μπορω να κρινω με σιγουρια. Επισης δεξια υπαρχει πολυ ασαφεια (στο μαυρο σημειο).

- Ενυδρειο 08 : Πολυ "εξειδικευμενο" ενυδρειο.
Φαινεται πολυ "μαστορια" εδω. Δεν ειναι πρωτη μου επιλογη, για ενα ακαθοριστο λογο προς το παρον. (!?)

- Ενυδρειο 09 : μειονεκτηματα, ιδιο υψος σε ολα τα φυτα με αποτελεσμα να μην δημιουργουνται "επιπεδα".
Φοντο, "καθρεπτης" ?
Φαινεται ασχημα ο εξοπλισμος ιδιως το διαφορετικο χρωμα στην εισοδο του φιλτρου.
Φωτογραφηση, μετρια. (εχει κοπει και μεγαλο μερος του ενυδρειου απο πανω).
Το κοβω για πολυ "ζωντανο" και λειτουργικο ενυδρειο ομως.

- Ενυδρειο 10 : Πολυ ωραιο φυτεμενο με αποψη (φυτεματος), αλλα αντι να κοιταω αυτο προσπαθω να καταλαβω τι δειχνει το φοντο του.
Σαν να εχει πεσει στη λιμνη καποιο τσεσνα με "σκισμενες" λαμαρινες, και διπλα του η ζωη συνεχιζεται.

- Ενυδρειο 11 : Προσεγμενη "ζουγλα".
Ηθελε λιγο πιο κοντο γρασιδι και με καποιο τροπο να ξεζωριζουν οι "μαζες" των διαφορετικων φυτων.
Ισως ηθελε καποια διαφορετικα χρωματα φυτων ενδιαμεσα, γιατι ειναι ολα τα πρασινα μαζεμενα.
Βεβαια ετσι τονιζεται το πανεμορφο κοκκινο στη μεση.

Παω να τα ξαναδω τωρα και γραφω την αποφαση μου.

Πρωτο ξεσκαρταρισμα : 1,2,3,4,5,8
Δευτερο : 2,4,8

Πολυ δυσκολα .........................
Αφου εβγαλα τα αλλα για "διαφορους" λογους και οπτικους (εννοειται).
Θα κοιταξω σε αυτο το σταδιο, το κυριο μερος του διαγωνισμου, "Φυτεμενο".

Το 8.

Τωρα καταλαβα γιατι δεν ηταν η πρωτη επιλογη μου, περιμενα να τα δω ολα. ;)

Ελπιζω στον επομενο διαγωνισμο να ψηφισω με πιο σωστο "κριτηριο" εχοντας περισσοτερη πειρα.
Να με συγχωρεσουν οι υπολοιποι φιλοι συνχομπιστες που δεν τους ψηφισα.

billy
10-06-08, 07:52
Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά...:smt041:smt041 Πολύ καλή δουλειά από όλους σας...
Νομίζω πως το 5 διαφέρει κατά πολύ γιαυτό άλλο ένα ψήφο και από μένα:p:p......

asourtzo
10-06-08, 11:07
- Ενυδρειο 01 : Παρολο που δεν ειμαι φαν των σκαλαριων, το ενυδρειο μ'αρεσει, με μειονεκτημα του την ασαφεια του φυτεματος και την οψη του "ξεχασμενου" για λιγες μερες παραπανω.

.

Εμενα παντως αυτος ο λογος με εκανε και ψηφισα το συγκεκριμενο ενυδρειο :D;)

gohn1990
10-06-08, 12:10
Συχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες.....Εγω ξεχωρισα το 3 και το 5.....Με κερδισε ομως τελικα το 5..........

halvas69
10-06-08, 22:45
Μπελάς μεγάλος, αλλά τελικά το σκέφτηκα αλλιώς.
Ψήφισα το ενυδρείο που θα ήθελα να έχω, ναι το 8 θα το ήθελα......πολύυυ :)

mao
12-06-08, 17:21
μπραβο σε ολα τα παιδια για τα ενυδρεια τους!!!
θα δωσω τη ψηφο μου στο 5 τελικα.
καλη επιτυχια σε ολους,και παλι συγχαρητηρια!!

ΥΓ οταν γινει κανενας διαγωνισμος για algaescaping ενημερωμαστε μας!!:grin:

octania246
12-06-08, 18:13
και απο μενα ενα μπραβο σε ολους.
ολα ξεχωριστα στο ειδος τους.
απο μενα η ψηφος παει στο 02;)

ΥΓ.Ελπιζω καποια στιγμη να γινει και ενας ακομα διαγωνισμος για malawi/tanganika:)

Celda
14-06-08, 12:03
Ψήφισα το 6

θεωρώ ότι το όμορφο aquascape σε μικρότερα ενυδρεία είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθει και ο/η συγκεκριμένος/η τα έχει καταφέρει περίφημα :rolleyes:

Συγχαρητήρια σε όλους όσους έλαβαν συμμετοχή, όλα είναι θαυμάσια! :smt041

Σπύρος Μ
14-06-08, 15:01
Ψήφισα το 2.Για εμένα είναι το πιο όμορφα διακοσμημένο.

bandit4
14-06-08, 16:48
αναμεσα στο 3 και το 5 με κερδισε το 3 γιατι μου κανει πιο φυσικο και αγριο...

Andros
14-06-08, 17:44
Μπραβο σε ολους!!!! Για μενα ειναι ολοι νικητες.
Εχει ομως ενα ρε παιδια που πραγματικα ξεχωριζει και ετσι ψηφισα αυτο...το 05 δηλαδη.

Jeepas
18-06-08, 11:30
Πραγματικά όμορφα όλα τα ενυδρεία...τι μπορεί να κάνει το μεράκι (και οι γνώσεις βέβαια). Συγχαρητήρια :smt041 σε όλους τους διαγωνιζομενους.
Εγώ ψήφισα το 03. Είναι σαν περιβάλλον, πιο κοντά σε αυτό που φαντάζομαι και θέλω να φτιάξω.

kwnstantina
18-06-08, 19:45
καλησπερα παιδια ειναι υπεροχα ολα τα ενυδρεια σας,φανταστηκα,αλλα εμενα μου αρεσε το 5.:pκαι αυτο ψηφισα.:)

antigoni
19-06-08, 09:04
Συγχαρητηρια σε όλους,ελπιζω κι εγω καποια στιγμη να φτασω σε τετοιο επιπεδο και να αποκτησω ένα απο αυτά τα "κοσμηματα"!!!!!!!!Εγω ξεχώρισα το 5, ειναι αριστουργημα

s-vitzi
19-06-08, 19:58
Συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες και στον Π.Σ.Φ.Ε. Και του χρονου με περισσοτερες συμμετοχες

Το 5.

speargunner
22-06-08, 14:34
Το 3 με ταξιδεύει...Μου φαίνεται σαν κομμάτι πραγματικού βυθού κάπου στα ποτάμια της Ν.Αμερικής...Τα υπόλοιπα μοιάζουν με ενυδρεία...

mikenuke
29-06-08, 21:46
Φαινεται οτι με την αναμπουμπουλα το ξεχασαμε!
Νικητης το Νο5

http://www.aquarist.gr/images/stories/psfe/aquascaping/05big01.jpg

Συγχαρητηρια, δε λεω ποιος αν και πολλοι ξερουμε, ας περιμενουμε τα επισημα αποκαλυπτηρια!

mariah
29-06-08, 22:01
Συγχαρητηρια στο 5!!!:smt041Ενα μπραβο ομως και σε ολα τα παιδια.

nashty11
29-06-08, 22:45
Συγχαρητήρια στο νικητή αλλά και σε όλους τους συμετέχοντες για ακόμα μία φορά!!! Τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός θα μπορούσε κάποιος να μας εξηγήσει με τί κριτήρια αποφασίζει ένας κριτής και σε ποια σημεία δίνει εμφαση για να βγει η απόφαση???

delta66
29-06-08, 22:54
Φαινεται οτι με την αναμπουμπουλα το ξεχασαμε!
Νικητης το Νο5....
Συγχαρητηρια Νικο ;)

Και παλι ενα μπραβο σε ολα τα παιδια με τα πολυ ομορφα ενυδρεια.

Ερωτηση : νικητης ο Νικος στο διαγωνισμο για το "βραβειο του κοινου" μονο ή και στο κανονικο διαγωνισμο?

PascM
29-06-08, 22:57
Αυτή ήταν η ψηφοφορία του κοινού! Εκτός και αν τα έχω μπερδέψει και εγώ!

delta66
29-06-08, 23:03
Αυτή ήταν η ψηφοφορία του κοινού! Εκτός και αν τα έχω μπερδέψει και εγώ!
Ναι.
Για τον κανονικο διαγωνισμο θα γραφτει κατι? και ποτε?

george
29-06-08, 23:44
Βιάζεστε φίλοι μου...βιάζεστε ;)
Ένα μπανάκι πήγαμε να κάνουμε το Σαββατοκύριακο και πάλι χαμός γίνεται.
Βρε τι πάθαμε καλοκαιριάτικα :D:D:D

Tolis
30-06-08, 10:25
Νικητης για το βραβειο κοινου ειναι.

Τα αποτελεσματα του διαγωνισμου σε λιγες μερες.

neki1986
04-07-08, 11:43
to 5 einai telio

Pleco
05-10-08, 00:14
Πολύ πρωτότυπο το 6!