Επιστροφή στο Forum : Μια πρωτη ιδεα του ενυδρειου μου.
Καλησπερα σε ολους. Μετα απο προσπαθεια 2 μηνων , αρκετα προβληματα και πολλες αλλαγες , εφτασα στο σημειο που θα δειτε πιο κατω... ολοκληρωμενη παρουσιαση θα κανω οταν μπουν και τα υπολοιπα φυτα. Οι φωτο δεν ειναι και οτι καλυτερο και τα τζαμια οχι οπως θα επρεπε γιατι υπαρχουν νεογνοι μεσα και αν προσπαθησω να καθαρισω εστω και εξωτερικα γινεται ενας ψιλοχαμος απο τους γονεις (σκαλαρια). Θελω ομως να παρετε μια ιδεα για να πειτε και σε μενα μερικες γνωμες. Ευχαριστω ολα τα παιδια για τη βοηθεια τους οταν και οπου χρειαστηκε:)
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
08-06-08, 21:22
ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ.
υπεροχο!!!...στησε λιγο πιο φυσικα (αν μπορεις ορθια) τα ξυλα και θα εισαι σουπερ...πολυ μου αρεσε!!!:p
(οι κιχλιδες που ξερω εμπορικα σαν keyhole ..ξερεις λατινικο ονομα??)
πολύ ωραίο το ενυδρείο σου, αν βάλεις και λιγα χαμηλά φυτά μπροστά απο τα ξύλα, για να μην είναι όλα σε μια σειρά (φυτά πισω, ξύλα μπροστά) κατα τη γνώμη μου θα δείξει πιο φυσικό.παντως και έτσι είναι πολυ όμορφο!καλη η προσπάθεια σου και αξιόλογη!!!!
Eυχαριστω :) Τα συγκεκριμενα ξυλα ειναι δυσκολο να μπουν ορθια αλλα ψαχνω για κατι καλυτερο , αν εβγαζα ισως τη μικρη ριζα απο δεξια και εκανα ενα μικρο σωρο απο ψιλα ξυλα και μικρες πετρες θα εδενε με το υπολοιπο σαν συνολο; Πανος τα keyhole ειναι τα cleithracara maronii.
Πανος τα keyhole ειναι τα cleithracara maronii.
ευχαριστω πολυ!!
Θα συμφωνήσω οτι τα διακοσμητικά φαίνονται 'παραταγμένα', οπότε βάλτα λίγο πιο άτακτα...Όπως είπεσ θα βάλεις κι άλλα φυτά και θα δείξει περισσότερο. Πολύ όμορφο προς το παρόν, καλή συνέχεια.
Tα μικρα σκαλαρακια ηταν κολλημενα πανω σε ενα φυλλο αλλα πριν απο λιγο ειδα για πρωτη :) φορα αυτο...
Μπράβο! Ξεθάρρεψαν ε; Να σου ζήσουν εύχομαι! :smt041
:smt041:smt041:smt041και απο μένα να σου ζήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω ρε παιδια αλλα εχω και αλλα 2 ξεμπαρκα μεσα (διαφορετικα πως θα επερνα ζευγαρι) και νομιζω πως δεν θα αντεξουν πολυ. Οι γονεις τα προστατευουν καλα για την ωρα αλλα για ποσο θα αντεξουν; Με τις αλλες κιχλιδες που εχω στο ενυδρειο δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλα τα 2 ξεμπαρκα σκαλαρια ειναι σκετη καταστροφη αν και το ενα απο αυτα ειναι το αγαπημενο μου .
Άντε λοιπόν................. καλορίζικο και το δεύτερο ενυδρείο............. :D
Να σου ζήσουν τα μικρά φιλαράκι........... :smt041
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.