PDA

Επιστροφή στο Forum : Eρωτησούλes

tasinio
07-06-08, 14:19
Καλησπέρα...

μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις του alexinio θα κάνουμε εφόρμηση σε γνωστό μαγαζί "ενιδριακον"..Έτσι θα ήθελα να ακούσω συμβουλές για τα πράγματα που θέλω να αγοράσω...

Λοιπόν,

1)θέλω να αγοράσω έναν κυκλοφορητή eheim compact 600l/h για να κάνω πιο εύκολη την αλλαγή νερού.Το εγκρίνεται???
2)Επίσης θα ήθελα να αγοράσω ακόμα, έναν θερμοστάτη γιατί τις jewel είναι g.t.p.Τι μάρκα και ποσα watt.?

υγ:Το ενυδρείο είναι το record 70 και θα φιλοξενήσει μονομάχο..

Ευχάριστο!

Ronnie21
07-06-08, 18:54
1) πάρε 1000λ/ω. Ελάχιστή διαφορά τιμής και πιο αποδωτικός
2)Θερμοστάτη Jager 100 watt. Δεν χρειάζεσαι άλλον.

Επειδή είναι πολλά τα λίτρα για μονομάχο μην μπερδευτείς και βάλεις και 2ο ψάρι...

alexinio
07-06-08, 19:54
Χωρίς σκέψη την 1000lt/h...eheim compact 1002
Πάρε jager 100άρη για να σε καλύπτει καλά.

Οπότε συμφωνώ με τον προλαλήσαντα

tasinio
07-06-08, 20:12
Καλησπέρα, ευχάριστο για τις "κατονοιτικες" απαντήσεις και θα πράξω τα "υποντα".
Λοιπόν για μην ανοίξω άλλο post θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..Αφού θα δώσω την αγάπη mou τα ζωοτόκα και θα βάλω μονομάχο θέλω η ρωτήσω θα είναι καλά στα 50 λίτρα καθαρά η
είναι παρα πολλά?:confused::confused:

alexinio
07-06-08, 20:16
Είναι πάρα πολλά και θα στρεσαριστεί...
Καλύτερα θα είναι σε ποτηράκι δίπλα στο ενυδρείο:D
Μακάρι όλοι οι μονομάχοι να είχαν τόσο χώρο.
Κομπλέ θα είναι!Μην ανησυχείς:cool:

tasinio
07-06-08, 20:22
Είναι πάρα πολλά και θα στρεσαριστεί...
Καλύτερα θα είναι σε ποτηράκι δίπλα στο ενυδρείο:D
Μακάρι όλοι οι μονομάχοι να είχαν τόσο χώρο.
Κομπλέ θα είναι!Μην ανησυχείς:cool:
Γιατί εσύ πάντα φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν??:smt084(ευχάριστο alex)

Ronnie21
07-06-08, 21:12
Πάντως άμα το κάνεις το 50άρι βάσιλειο του μονομάχου σου, κάνε μια ωραία παρουσίαση. Θα ήταν πολύ όμορφο και ενδιαφέρον για το πως αντιδράει ο μονομάχος στο χώρο. Καλή επιτυχία! :smt041

Sotiris7
07-06-08, 21:16
Έτσι όπως το πάτε ρε σεις, με βλέπω τώρα σε λίγο που θα βγάλω τους μικρούς ξιφοφόρους από το ενυδρειάκι που μεγαλώνουν (60 Χ 30 Χ 40), αντί να το βάλω στην άκρη, να βάζω κανέναν μονοχάμο μέσα..........

alexinio
07-06-08, 21:17
Γιατί όχι...?

Sotiris7
07-06-08, 21:26
Γιατί αν έρθεις σπίτι μου, δεν έχω που να κάτσω.................. :D:D:D

Αυτή την στιγμή υπάρχουν 4 ενυδρεία (ένα 280lt, ένα 200lt ένα 120lt και αυτό με τα μικρά...) και τέλη Αυγούστου θα έρθει το μεγάλο που θα γίνει Μεσογειακό.

Ε, έλεγα να το βάλω στην άκρη και να περιμένω την........ επόμενη γέννα. Όχι κάποιον ζωοτόκων, γιατί αυτά πλέον γεννάνε και μέσα στο 200άρι, αλλά είτε δίσκων είτε σκαλαριών........... :cool:

Έτσι όμως όπως πάει το πράγμα, με βλέπω να βάζω εκεί κάποιον μονομάχο, και να παίρνω κι άλλο ενυδρείο για τα μωρά των....... δίσκων / σκαλαριών :D:D:D

george
07-06-08, 22:12
Tι τον θέλεις τον κυκλοφορητή για την αλλαγή ;

ΧρήστοςΠ
08-06-08, 08:11
Αν μιλάμε για 50 λίτρα ενυδρείο και με έναν μονομάχο ένας κουβάς των 10 λίτρων είναι πολύ ποιο φθηνός :D.

Σε τσάμπα έξοδα θα μπεις;)

tasinio
08-06-08, 13:01
Αν μιλάμε για 50 λίτρα ενυδρείο και με έναν μονομάχο ένας κουβάς των 10 λίτρων είναι πολύ ποιο φθηνός :D.

Σε τσάμπα έξοδα θα μπεις;)

Καλησπέρα,

μου αρέσουν πολλοί η μονομάχοι.Για αυτό θέλω να τους δώσω τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης..Εξάλλου τα 50 λίτρα καθαρά δεν είναι και κάτι μεγάλο.;)
-------------------------
Tι τον θέλεις τον κυκλοφορητή για την αλλαγή ;

Στον κουβα που βάζω το νερό στο ενυδρείο με σωλήνα, να κάνει ανατάραξη και να έρχεται πιο γρήγορα το νερό..Μήπως λες ότι δεν χρειάζεται??:confused:

eyripidis
08-06-08, 14:57
γεια σας aquaφιλοι θελω μια μικρη βοηθεια στο θεμα αγορας ψαριων(κιχλιδες)μεσω διαδικτυου.γνωριζετε καποια σελιδα που να στελνει ελλαδα

ΧρήστοςΠ
08-06-08, 16:03
φίλε tasinio δεν με κατάλαβες δεν το έγραψα για να μειώσω την προσπάθεια σου απλά δεν χρειάζεσαι την αντλία για αλλαγές και με έναν κουβά κάνεις την δουλειά σου .

ΥΓ .όλα τα ενυδρεία για μένα είναι ωραία είτε είναι μικρά είτε μεγάλα και όλα χρειάζονται αρκετή προσπάθεια για να πετύχουμε κάτι ωραίο ;).

tasinio
08-06-08, 20:17
φίλε tasinio δεν με κατάλαβες δεν το έγραψα για να μειώσω την προσπάθεια σου απλά δεν χρειάζεσαι την αντλία για αλλαγές και με έναν κουβά κάνεις την δουλειά σου .

ΥΓ .όλα τα ενυδρεία για μένα είναι ωραία είτε είναι μικρά είτε μεγάλα και όλα χρειάζονται αρκετή προσπάθεια για να πετύχουμε κάτι ωραίο ;).

Παρεξήγηση:D:D:D