Επιστροφή στο Forum : Αρωστα φυτά???
panagiotis265
30-05-08, 09:10
Καλημέρα.Υπάρχει το ενδεχόμενο τα φυτά που θα βάλουμε στο ενυδρείο μας να μεταφέρουν κάποια ασθένια και να κολλήσουν τα ψαράκια μας?
Μικρη μεν, υπαρκτη δε.. Ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι να μεταφερουν αυγα απο παρασιτα, για μικροβια ειναι πολυ δυσκολοτερο αν οχι αδυνατο Τυπικα μεταφερουν αυγα σαλιγκαριων.
Η μεθοδος του ξεπλυματος των φυτων με το διαλυμα χλωρινης σιγουρα αυξανει την προστασια απο τετοιους κινδυνους.
panagiotis265
30-05-08, 10:19
Ποιά είαι αυτή η μέθοδος δέν την γνωρίζω.Μπορείς να την εξηγήσεις?Μάλλον την πάτισα γιατί απο την μέρα που έβαλα Egeria Densa έχω αρχήσει να χάνω τα ψαράκια μου.
Ποιά είαι αυτή η μέθοδος δέν την γνωρίζω.Μπορείς να την εξηγήσεις?Μάλλον την πάτισα γιατί απο την μέρα που έβαλα Egeria Densa έχω αρχήσει να χάνω τα ψαράκια μου.
19 μερη χλωρινης(καθαρης χωρις αρωματικα) μ' ενα νερο.Πιανεις το φυτο απο την ριζα του και βαζεις το υπολοιπο μεσα στο διαλυμα για δυο λεπτα,μετα ξεπλυνετο καλα με νερο της βρυσης.Υπ' οψην ολα τα φυτα δεν αντεχουν σε αυτην την διαδικασια.Η Egeria Densa δεν εχει καμια σχεση με την απωλεια ψαριων,κατι αλλο θα φταιει.
19 μερη χλωρινης(καθαρης χωρις αρωματικα) μ' ενα νερο.Πιανεις το φυτο απο την ριζα του και βαζεις το υπολοιπο μεσα στο διαλυμα για δυο λεπτα,μετα ξεπλυνετο καλα με νερο της βρυσης.Υπ' οψην ολα τα φυτα δεν αντεχουν σε αυτην την διαδικασια.Η Egeria Densa δεν εχει καμια σχεση με την απωλεια ψαριων,κατι αλλο θα φταιει.
επ!!!!! σορυ αλλα παει αντιθετα...19 μερη νερο....αν τα βουτηξει σε 19 μερη χλωρινης.....:smt120:smt120:smt120
σε μπερδεψε το πληκτρολογιο φιλε μου..χα χα
επ!!!!! σορυ αλλα παει αντιθετα...19 μερη νερο....αν τα βουτηξει σε 19 μερη χλωρινης.....:smt120:smt120:smt120
σε μπερδεψε το πληκτρολογιο φιλε μου..χα χα
Εχεις απολυτο δικιο θα τον κατεστρεφα τον ανθρωπο.Συγνωμη.
panagiotis265
30-05-08, 11:31
Δέν ενοούσα οτι φταίει το φυτό αλλά ίσως έβαλα κάποια ασθένια που ίσως είχε πάνω του.Ευχαριστώ πολύ για την μέθοδο παιδιά.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.