Επιστροφή στο Forum : Nutrafin Co2
Καλησπερα παιδια. Μολις αγορασα το συστημα co2 της Nutrafin και εχω πολλες αποριες... Καταρχην μπορω να κοψω το σωληνακι στο μηκος που θελω; ποσο νερο βαζοuμε στο δοχειο; Τα φακελακια που εχει στην αρχικη συσκευασια ειναι για μια δοσολογια; πειτε μου γιατι ειμαι ετοιμος να το zw
Oδηγίες δεν έχει μέσα ;
:confused::confused::confused:
Ναι εχει οδηγιες... Ευχαριστω παντως.
Ναι εχει οδηγιες... .
οδηγιες για τη δοσολογια...το σωληνακι μπορεις να το κοψεις οσο σε βολευει....δεν επηρρεαζει κατι..
μπραβο ρε πανο , αυτο ηθελα να ακουσω... κι αυτο δεν το γραφουν οι οδηγιες... :) νασαι καλα. Θα το κοψω λοιπον.
1. Το σωληνάκι το κόβεις όπου θες.
2. Εγώ έχω βάλει και μία βαλβιδούλα αντεπιστροφής (για καλό και για κακό).
3. Το μεγάλο φακελλάκι είναι ζάχαρη.. Αν θες να φτιάξεις δικό σου μίγμα βάζεις ζάχαρη μέχρι τις κάτω γραμμούλες που έχει το κουτί..
4. Το ένα από τα δύο μικρά φακελλάκια είναι μαγιά.. Αν θες να φτιάξεις δικό σου μίγμα, υπολόγιζε 1/4 της κουταλιάς του γλυκού..
5. Το άλλο φακελλάκι είναι σόδα.. Αυτό έχει σταθεροποιητικό ρόλο για το pH, σε περιπτώσεις όπου το νερό είναι πολύ μαλακό.. Στη χώρα μας, όπου το νερό είναι σκληρό, δε χρειάζεται να βάζουμε σόδα στο μίγμα.. Μάλιστα, αναφέρεται ότι η προσθήκη σόδας μπορεί να μειώσει τη διάρκεια του μίγματος..
6. Νερό προσθέτεις μέχρι εκεί που είναι οι πάνω γραμμές στο μπουκαλάκι.. Σε πολύ κρύο νερό δε θα λιώνει η ζάχαρη, ενώ το πολύ καυτό νερό θα σκοτώσει τη μαγιά.. Ιδανική θερμοκρασία είναι οι 20-25 βαθμοί..
7. Τη σκάλα φροντίζεις να την έχεις κατακόρυφη, σε σημείο όπου να τη χτυπάει η έξοδος του φίλτρου, έτσι ώστε να πετύχεις καλύτερη διάχυση.. Θα δεις σύντομα τις φυσαλίδες να ανεβαίνουν (δεδομένης και της υψηλής θερμοκρασίας
Αυτά.. (ελπίζω να μήν ξέχασα κάτι..) Και ό,τι άλλη απορία έχεις, τα λέμε!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.