Επιστροφή στο Forum : θανατοσ γκαπι!
πριν 5 μερεσ αγορασα 7 γκαπακια και σημερα εχω 4!καθε μερα χανω και απο ενα.δεν ξερω τι φταει.μεσα στο ενυδρειο εχω:4 πιγκουινακια.3 κοριντορασ,3 νεον,1 ξιφοφορο,1 γκουραμι και 1 παραντισιουσ!τι φτεει?
μου τα εδωσαω αρρωστα?
σε πόσα λίτρα τα έχεις ολα?..κι εμένα ψοφούσαν χωρίς λογο...
σε 120 απο μαρινοπουλο!πολλα ειναι?
Καταρχάς είναι στρωμένο το ενυδρείο σου ή καινούργιο;;; προφανώς γι αυτό πεθαίνουν.
κάνε μια αναζήτηση για το στρώσιμο κ διάβασε πολύ καλά για τις συνθήκες των γκάπι κ την συνθεση των ψαριών σου...
φιλικά,
απο που τα πηρες τα ψαρια? διαβασε καλα ολο αυτο το σιτε
www.tsamisaquarium.gr
ta psaria sou einai geographika la8os kai exoun alles apetisiss nerou to ka8ena
;)
[quote=baso_21;264052]πριν 5 μερεσ αγορασα 7 γκαπακια και σημερα εχω 4!καθε μερα χανω και απο ενα.δεν ξερω τι φταει.μεσα στο ενυδρειο εχω:4 πιγκουινακια.3 κοριντορασ,3 νεον,1 ξιφοφορο,1 γκουραμι και 1 παραντισιουσ!τι φτεει?
μου τα εδωσαω αρρωστα?[/quote
ωχ βαρεθηκα κιολας!!!
@sarcastic
Δεν ξερω τι εναι χειροτερο το να μην ξερεις και να ρωτας ή να νομιζεις οτι κανεις χιουμορ ειρωνευομενος και στο τελος βαζοντας smiles να προσπαθεις να το σωσεις.
Σαρκασμος =Πνευματώδης αστεϊσμός, εύθυμη διάθεση, που εκδηλώνεται με άκακη ειρωνεία και προκαλεί στους άλλους διασκέδαση και ευχαρίστηση => Εισαι πολυ μακρια απο αυτο που νομιζεις οτι εισαι.
@sarcastic
Δεν ξερω τι εναι χειροτερο το να μην ξερεις και να ρωτας ή να νομιζεις οτι κανεις χιουμορ ειρωνευομενος και στο τελος βαζοντας smiles να προσπαθεις να το σωσεις.
Σαρκασμος =Πνευματώδης αστεϊσμός, εύθυμη διάθεση, που εκδηλώνεται με άκακη ειρωνεία και προκαλεί στους άλλους διασκέδαση και ευχαρίστηση => Εισαι πολυ μακρια απο αυτο που νομιζεις οτι εισαι.
σπαστικός -η -ο = αυτός που προξενεί σπασμούς / νευρικός άνθρωπος που συνήθως εκνευρίζει τους άλλους => εσύ πάλι έπεσες διάνα!!!:grin::grin::grin::grin::grin::grin:
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
21-05-08, 14:24
ωχ βαρεθηκα κιολας!!!
δηλ? μας το εξηγεις λιγο αυτο?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.