Επιστροφή στο Forum : φωτισμος για φουλ φυτεμενο
Καλησπερα παιδια εχω ενα ενυδρειο 300 λιτρα με co2 μπουκαλα , ειδικο υποστρωμα κ.α
Θελω να βαλω και αλλες λαμπες εκτος απο τις 3 που εχει πανω το ενυδρειο
τι μου προτεινεται;
Εχω δυο 30 W arcadia original tropical lamp promotes plant growth 90 cm και μια 30 W arcadia fresh water lamp brighter natural colours 90 cm.
Οι λάμπες που χρησιμοποιείς προφανώς είναι Τ8, έτσι..?:rolleyes:
Μπορείς να τις αλλάξεις όλες και να πας σε Τ5 των 39W (85 εκατ).... 2 τυπου gro-lux και 1 daylight!!!
καλησπερα ολες ειναι Τ8 θα τις αφησω αυτες και θελω να βαλω και Τ5 ποσες και ποιον τυπο ακριβως να ζητησω, στα ποσα W πρεπει να φτασω;
καλησπερα ολες ειναι Τ8 θα τις αφησω αυτες και θελω να βαλω και Τ5 ποσες και ποιον τυπο ακριβως να ζητησω, στα ποσα W πρεπει να φτασω;
τι εννοεις ποιον τυπο..? τα w ειναι σχετικο..αυτο εξαρταται απο το τι φυτα θες να βαλεις..
Αν θελει να τις κρατίσεις μπορείς να προσθέσεις αλλες 2 Τ5 gro-lux...
θα ειμαι ενταξει στα W; ποσα W ειναι αυτες οι δυο; Πρεπει να παρω και κανενα αλλο τυπο;
θα ειμαι ενταξει στα W; ποσα W ειναι αυτες οι δυο; Πρεπει να παρω και κανενα αλλο τυπο;οχι.εισαι οκ.
ευχαριστω, ξερουμε ποσο περιπου κοστιζει ενα ετοιμο ballast για αυτες τις δυο λαμπες.
Δυο Τ5 θελουν ηλεκτρονικο απο οτι εχω διαβασει, να φτιαξω diy η συμφερει να αγοραστουν ετοιμα ακροφυσια και ballast.
Που μπορω να βρω ωμέγα clips.
ευχαριστω, ξερουμε ποσο περιπου κοστιζει ενα ετοιμο ballast για αυτες τις δυο λαμπες.
Δυο Τ5 θελουν ηλεκτρονικο απο οτι εχω διαβασει, να φτιαξω diy η συμφερει να αγοραστουν ετοιμα ακροφυσια και ballast.
Που μπορω να βρω ωμέγα clips.
Κομπλέ σύστημα μετασζηματιστών και ακροφυσίων της Arcadia πάει περίπου στα 90ευρά νομίζω... Ω κλιπς σε μαγαζιά με ηλεκτρολογικά. Οι Τ5 στα 89,5cm "βγάζουν" 39W... νομίζω οτι με 2 Τ5 θα είσαι ΟΚ...
ευχαριστω πολυ, εαν ειναι για δυο λαμπες ειμαι κομπλε γνωριζεις καποιο μαγαζι που το εχει
πήγαινε στην κατηγορία "Καταστήματα" και πάρε τηλέφωνα... νομίζω οτι το WaterInn είχε...
Οι Τ5 στα 89,5cm "βγάζουν" 39W... νομίζω οτι με 2 Τ5 θα είσαι ΟΚ...
84,9 ειναι...;)
συνολικα δηλάδη 90 που εχω τωρα και 78 εχουμε 168 W δεν πρεπει να βαλω και αλλες γιατι απο οτι εχω διαβασει πρεπει η αναλογια τουλαχιστον να ειναι 0.7 W ανα λιτρο, ευχαριστω Αποστολη
Να ξερεις όμως ότι οι Τ5 ειναι πιο δυνατές και μπορούν να φωτίσουν "καλύτερα" σε βάθος σε σχέση με τις Τ8...
ευχαριστω πολυ θα βαλω δυο απο οτι μου λετε
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.