Επιστροφή στο Forum : γεννα μινι πινσερ βοηθεια...
Καλησπερα πριν απο λιγο αρχισε να γεννα η σκυλιτσα μας, ειναι η πρωτη της φορας παιδια βοηθεια....
Εβγαλε το πρωτο σκυλάκι και περιμενουμε να βγαλει και το σακκο... εχει περασει μιση ωρα και τιποτα, απο τα μεγαλοσωμα σκυλια που ειχα σχεδον τον εβγαζαν μαζι με τα σκυλια που γεννουσαν.
Τα μικροσωμα σκυλακια τον βγαζουν με το επομενο σκυλακι;
Φιλε μου να σου συγχαρητήρια !!! Εγινες Μπαμπας?
Εχω ακουσει για γεννες που κρατανε αρκετες ωρες.
Κανε ενα τηλ στον κτηνιατρο σου για να σε ενημερωσει καταλληλα.
Αν και αρχάρια η μαμα σκυλα πιστευω θα τα καταφερει μονη της.
Αντε και περιμενουμε φωτος απο τα κουταβακια.
Ευχαριστω πολυ, καλα παμε εβγαλε και το δευτερο ειναι πολυ πολυ γλυκα , τον κτηνιατρο τον εχω παρει 20 φορες μεχρι τωρα
λογικα θα τον εχει βγαλει τον σακο τωρα....καμια φορα βγαινει μερικα λεπτα αργοτερα απο το κουταβι.να χαιρεσε τα μωρα σου φιλε μου.
τον εβγαλε τωρα, να εισαι καλα φιλε μου
Eλπίζω να είναι καθαρόαιμα τα κουτάβια και να ξέρεις που θα τα δώσεις.
http://www.dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=444
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση
Καλημερα μπορει να μην κοιμηθηκαμε αλλα ολα πηγαν καλα μερικες φωτογραφιες απο τα 4 μικρα πινσερ.
πωπω......να σου ζησουν....ειναι πανεμορφα...............:smt041:smt041
Πανέμορφα.Δεν είμαι σύγουρος αν θα μπορέσω αλλά αμμα δεν τα δώσεις σε κανένα κρατα ενα για μένα.Θα κάνουν παρέα με τον Σιμπάκο μου:smt052
βαλε μια φωτογραφια να τον δουμε, οσο για τα σκυλακια ειναι με χαρτια και η γεννα την δευτερα θα γραφτει στον ΚΟΕ, η κορη μου δεν θελει να δωσει κανενα...αστα.
Οσο για εκεινο το φορουμ που εστειλες πριν αυτα που γραφει ειναι ιδεες καποιον εκτροφεων μην παρασυρεσαι...
ευχαριστω gonh
ο μπαμπας ητανε μαυρουλης εεε???
ναι και ολα πηραν απο αυτον
αντε καλα παιχνιδια....θα εχετε τωρα ταισματα,κλαμματα,χαμος......θυμαμαι οταν ειχα παρει τη σκυλιτσα μου,η οποια δυστυχως δεν ζει τωρα,ηταν 15 ημερων και τα πρωτα βραδια επειδη εκλαιγε κοιμομασταν μαζι....βεβαια μεσα σε λιγους μηνες με ειχε περασει σε υψος,αλλα εσεις δεν νομιζω να αντιμετωπισετε τετοιο προβλημα...:D
ε αυτα ειναι μια σταλιτσα, οσο για το τρεξιμο εχει αρχισει...
Να σου ζησουνε τα κουκλακια :). Εγω θα παρω ενα γαλλικο μπουλντογκ συντομα χεχε
Ευχαριστω πολυ, θα ανεβασω φωτογραφιες γαλλικου μετα απο λιγο εχει ενας φιλος εκτροφειο με πολυ ομορφα σκυλακια
πω!πω!αυτα δεν ειναι σκυλια,κουνουπια ειναι!να τα χαιρεσαι και να προσεξεις να πανε σε καλα χερια!
ευχαριστω πολυ, αυτο ειναι το σημαντικοτερο
ναι και ολα πηραν απο αυτον
να σου ζησουν.....!!!! μα καλα η μαμα ουτε φιλικη συμμετοχη???:D
ασε τιποτα και ειναι πολυ ομορφη κριμα...:D:D:D
Ολη μερα με τα σκυλακια την βγαζουμε να δουμε πως θα παμε στο σεμιναριο το απογευμα :smt120
σε μας εγινε το αντιθετο.,...μαυρος μπαμπας καστανη μαμα...ολα τα κουταβια καστανα και ενα μονο μαυρο...ειχαμε πιο τσαουσα μαμα φαινεται...:D:D:D
εμας δεν εκανε τιποτα...η μαμα ηταν πολυ πεταχτουλης ο μπαμπας
Να σου ζησουν.Ειναι ολα τα λεφτα να τα βλεπεις να μεγαλωνουν.
Να σου ζησουνε τα κουκλακια :). Εγω θα παρω ενα γαλλικο μπουλντογκ συντομα χεχε
Αντε να γινομαστε πολλοι!!!
δεν εχω παει ακομα ουτε στο σεμιναριο...εχουμε κολλησει για τα καλα
μερικες φωτογραφιες απο ομορφα σκυλακια
ta therma mou sigharitiria, na sas zisoun oi psihoules!! ksero ti mageia einai i zoi me pinscher mia kai eimai i mama enos agoriou min pin enos etous alla kai enos jack russel koritsiou 5 minon. Kala i photo ta leei ola, epatha plaka, tixaia epesa epano psaxnontas koritsi gia ton ozzy mou. efxomai pragmatika na pane se sostous goneis kai me xara mou tha iothetousa ena koritsaki pinscheraki.
Καλωσορισες αλλά γραφε ελληνικα γιατι mas vgikan ta matia!
Ρε καναρινι..... γιατι εβαλες το γαλλικο φωτο ! Τι μου κανεις :p... Θα μου βρεις το τηλεφωνο που ειπαμε?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.