PDA

Επιστροφή στο Forum : Διαρροη απο Πριζουνικ Μαρινόπουλος

the watcher
13-05-08, 04:44
Παιδια λιγη βοηθεια και σε μενα!!
Εχω παρει ενα δευτερο ενυδρειο 120 litra απο Mαρινοπουλο το Δεκεμβριο και μολις τωρα 05:30 το πρωι ειδα υγρασια στο παγκο.Απ'οτι εψαξα τα τζαμια ειναι στεγνα,και πρεπει να εχει το προβλημα στο πατο του.Εκει που ειναι η πλαστικη ψευτοβασουλα.Τι μπορω να κανω;Και πως εχω την διαρροη χωρις χτυπημα;

maikl
13-05-08, 05:11
Στο συγκεκριμενο ενυδρειο το βραδυ μαζευει υγρασια στο καπακι(επειδη ειναι σβηστα τα φωτα) και μολις το σηκωσεις χυνετε απο πισω...
-Μηπως συμβαινει κατι αντιστοιχο?
-Αλλιως.....:(

the watcher
13-05-08, 06:22
Mακαρι να ειναι αυτο φιλε μου.Αν και παλι τοσους μηνες γιατι να μην ειχα προσεξει κατι παρομοιο;

Dinos-
13-05-08, 07:15
δυστηχως ο μονος τροπος για να δεις που ειναι το προβλημα ειναι να το αδειασεις. Αν βεβαια ειναι στον πατο το προβλημα.

stav
13-05-08, 08:16
Εγγυηση δεν εχει για να στο αλλαξουν;

orck
13-05-08, 08:20
μπορει τωρα να στο κανει που ανεβαινει η θερμοκρασια και εχεις περισσοτερη εξατμιση, το καπακι παντως αυτο μου το εκανε και εμενα αυτο που λεει παραπανω ο lmaikl

η γνωμη μου;
βγαλε το καπακι εντελως για δυο ημερες και παρατηρησε ΠΟΛΥ προσεκτικα εαν εχεις παλι υγρασια
τα ζωντανα δεν θα παθουν τιποτα με δυο μερες συσκωτισμο και θα φυγει μια και καλη η υποψια για το καπακι

Apostolis
13-05-08, 08:22
Mακαρι να ειναι αυτο φιλε μου.Αν και παλι τοσους μηνες γιατι να μην ειχα προσεξει κατι παρομοιο;

Γιατί πάμε προς το καλοκαίρι και η εξάτμιση είναι πιο έντονη! ;)

netblues
13-05-08, 08:33
Αμα ειχες τρυπα στον πατο το νερο θα ηταν μαλλο περισσοτερο..

(και ετσι οπως το γραψες φανταστηκαμε οτι μαλλον μενεις απο πανω...)

the watcher
13-05-08, 15:10
Παιδια ηταν η εξατμιση τελικα!Το παρατηρησα και εσταζε το καπακι!!Σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας