Επιστροφή στο Forum : ALBINO
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΑΛΜΠΑΙΝΟ ΨΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ
Αλμπίνο δεν είναι είδος ψαριού, αλλά ψάρι που έχει χάσει τα μελανοφ....δεν θυμάμαι πως τα λένε, τεσπά που δεν έχουν χρώμα χοντρικά.
Έχουν κόκκινα μάτια και είναι ασπρουλιάρικα, αλλά υπάρχουν διάφορα είδη ψαριών που έχουν τέτοια εμφάνιση.
ΥΓ Παράκληση, να γράφεις με μικρά γράμματα.
ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΡΙΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΑ
ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΡΙΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΑ
καλε τι ψαρι ειναι αυτο?:D:D:D
αλφισμος ειναι η κατασταση που οφειλεται σε χρωμοσωμικη ανωμαλια...και εχει ως αποτελεσμα την ελειψη χρωματος....μπορει να εμφανιστει ακομα και στους ανθρωπους...τα ατομα αυτα (ανθρωποι ζωα πουλια η ψαρια) εχουν λευκο δερμα-πουπουλα-τριχες-λεπια και η ιριδα των ματιων ειναι αχρωμη (διαφανης)...ετσι μπορεις να δεις απο πισω τον αμφιβληστροειδη κι αυτο κανει το ματι να φαινεται κοκκινο....αυτο ειναι και το μετρο που ξεχωριζεις π.χ. ενα λευκο κουνελι απο ενα αλφικο κουνελι...το λευκο κουνελι θα ειναι ολολευκο αλλα θα εχει καστανα ματια....ενω το αλφικο θα ειναι ολολευκο και με φαινομενικα "κοκκινα" ματια...
στα πουλια ειδικα γνωριζω (επειδη ασχολουμαι) οτι τα αλφικα ειναι πολυ πιο ευαισθητα...και η θνησιμοτητα των απογονων τους πολυ αυξημενη σε σχεση με φυσιολογικα ατομα.....φανταζομαι πως κατι παρομοιο θα ειναι κανονας και για τα υπολοιπα ζωντανα....
πιστευω να σας καλυψει....δειτε ολα τα links...εχει αρκετες φωτο και γενικα το θεμα παρουσιαζει μεγαλο ενδιαφερον....
http://grandpacliff.com/Animals/Albinos-FishRepAm.htm
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.