Επιστροφή στο Forum : Σκεψεις για δισκους.....
Χθες μου "καρφωθηκε" να κανω ενα ενυδρειο με δισκους..... :smt120
Θελω να βαλω συνολο 4 δισκους.... Με 240 λιτρα ειμαι οκ? Λεω να τους βαλω στο rio 240 :120χ40χ55....
Μαζι τους θα μπουν και 7-8 καρδιναλιοι.....:smt052
Μπουκαλα και κοντρολερ θα υπαρχει. Νερο δικτυου στην περιοχη : gh=8, kh=5 οποτε ειμαι σχετικα καλα.... Το ph θα το κρατησω στο 6.8.
Πως με βλεπετε ?:smt108
Σε καλές βάσεις!
Από διακόσμηση? Ρίζες? χαμηλός σχετικά φωτισμός ή επιπλέοντα φυτά.
Tωρα αυτο το χαμηλος φωτισμος δεν ξερω .... Το ενυδρειο ερχεται πια με Τ5 .... Αρα εχει αρκετο φως..... Θα μπουν 2 μεγαλα ξυλα και ισως καμμια ριζα.... Απο επιπλεοντα φυτα εχεις τιποτα να προτεινεις?
riccia την οποία θα αφήσεις στην φυσική της θέση δηλαδή την επιφάνεια!
Απο επιπλεοντα φυτα εχεις τιποτα να προτεινεις?Για κοίτα κι αυτό :
http://images.google.gr/images?hl=el&q=pistia%20stratiotes&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
και αυτό :
http://images.google.gr/images?hl=el&q=Eichornia%20crassipes&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
Καλησπέρα και από μένα.
Καινούργιος στο φόρουμ αλλά αρκετά παλιός στην τρέλλα των ενυδρείων.....
Το ενυδρείο με δίσκους, είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Έχω ένα με τρεις δίσκους το οποίο τα πάει πολύ καλά. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!!!
Πάντως να μην ξεχάσεις αδερφέ να μαλακώσεις το νερό. Το blackwater Extract της Tetra Aqua είναι μια πολύ καλή επολογή.
Καλή τύχη.
Υ.Γ. Βλέπω ότι είσαι και στα Χανιά!!! Εγώ μένω Καλύβες. Αν κάνεις κέφι, τα λέμε και από κοντά.
Aν και οι τιμές νερού δικτύου είναι χαμηλές, σε περίπτωση που χρειάζεται μαλακότερο νερό προτιμότερη θα ήταν ή προσθήκη νερού από RO και όχι κάποιο υγρό κατασκεύασμα για πολλούς λόγους (ανεβοκατέβασμα τιμών, όχι σίγουρα αποτελέσματα, μακροπρόθεσμη οικονομική επιβάρυνση, κ.α)
Χθες μου "καρφωθηκε" να κανω ενα ενυδρειο με δισκους..... :smt120
Θελω να βαλω συνολο 4 δισκους.... Με 240 λιτρα ειμαι οκ? Λεω να τους βαλω στο rio 240 :120χ40χ55....
Μαζι τους θα μπουν και 7-8 καρδιναλιοι.....:smt052
Μπουκαλα και κοντρολερ θα υπαρχει. Νερο δικτυου στην περιοχη : gh=8, kh=5 οποτε ειμαι σχετικα καλα.... Το ph θα το κρατησω στο 6.8.
Πως με βλεπετε ?:smt108
Αν τελικά αυτό που σου καρφώθηκε χθές, δεν σου βγει τις επόμενες μέρες, είσε σε καλό δρόμο...:p
Πληθαίνουν οι δισκάδες. Άντε, γινόμαστε πολλοί!!! :smt041
Φυτο επιφανειας pistia stratiotes
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.