Επιστροφή στο Forum : Τα Ζευγαράκια μου...
Πως σας φαίνονται τα ζευγαράκια μου?(πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά!!!)
Δεν ξερω αλλα το ασπρο που ειναι θηλυκο δεν φαινονται λογω φωτο τα πτερυγια του η εχει κατι αλλο??
Zorba_The_Freak
04-05-08, 17:49
Δεν ξερω τι ακριβως γνωμη θέλεις. Αξιολόγηση των ψαριών?
Το ασπρο ισως ειναι ενδιαφερον ψαρι αλλά απο τη φωτο δεν φαίνεται..
Τα υπολοιπα, ομορφα ψαρια αλλά τιποτα ιδιαιτερο...
έχεις ξανακάνει αναπαραγωγη?..ομορφα ψαρια αλλα τι γνώμη θελεις ?:rolleyes:
Εμενα παλι η ασπρη μονομαχινα μου φερνει να εχει fin rot,γιατι δεν βλεπω καν πτερυγια.Σου εχει παρουσιασει τιποτα ασυνιθιστο η την βλεπεις οκ?
Αναπαραγωγή πρωτη φορά επιχείρω αλλά διάβασα αρκετά πράγματα και πάει καλά η προετοιμασία.Οσο για την ασπρη ήταν λιγο πεσμενη τις προηγουμενες μερες αλλα παει καλυτερα.Με βιταμινες σο νερο βεβαια...ενα μικρο προβληματακι με το φαγητο εχει ακόμα...δεν τρωει όπως τα άλλα.
-------------------------
καπουτ η ασπρη...Και μωβ πει κατα διαόλου...ματιαγμα...:smt073
chemical mac
05-05-08, 19:18
πότε τα πήρες...πρόλαβες να τα ποστάρεις...θέλησες να κάνεις αναπαραγωγή...βιαζόσουν να ακούσεις και γνώμες...και τώρα σου καθάρισαν;
Λόττο έπαιξες; :D
Τα έχεις μαζί τα ζευγάρια; Σίγουρα θα είχες πολύ ξύλο.. Η αναπαραγωγή θέλει ειδική διαδικασία..
Μην απογοητεύεσαι. Διάβασε και σίγουρα θα πετύχεις..
Δεν τα ΕΙΧΑ μαζι...μόνο το γαλάζιο αρσενικό εμεινε...
Αφου δεν τα ειχες μαζι κατι αλλο φταιει,τους εχεις τα απαιραιτητα θερμοστατη φιλτρο και ενα μικρο ενυδρειακι η σε γυαλα?
Σε ενυδρειακι ΗΤΑΝ:(.Όλο και κατι θα εφτεγε.παντως τα πρόσεχα πολυ γιατι τα πήγαινα για ζευγαρωμα.Ειδικά το μωβ αρσενικό που ηταν και το πρώτο.Παιζει και στρεσάρισμα όμως...αρχικά πέθανε το ασπρο θυλίκο που εκανε παιχνίδι ο μωβ.μετα αυτος "έπεσε" πολυ.ξαφνκά μεσα σε 5 ώρες που έλειπα η μωβ έπαθε μαλλον ich και την εχασα το βράδυ(μονο αλατι μπορουσα να βάλω)...Και μετά απο 4 μέρες την έκανε καιτο αρσενικο με fin rot.(και κανονικη αγωγή απο τα πρώτα συμπτώματα)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.