PDA

Επιστροφή στο Forum : Υβριδισμος


Andros
03-05-08, 23:06
Labidos VS Socolofi.
Θα μπορουσαν αυτα τα 2 ειδη να συνηπαρξουν χωρις να υβριδισουν??
Με αφορμη ενος ποστ φιλου χομπιστα που ελεγε οτι καπου εχει διαβασει οτι τα 2 αυτα ειδη μπορουν να συνηπαρξουν ανετα και χωρις να υπαρξει περιπτωση υβριδισμου μεταξυ τους, ανοιγω αυτο το θεμα το οποιο απευθυνεται σε οσους θα ηθελαν να φιλοξενησουν αυτα τα 2 ειδη μεσα στα ενυδρεια τους.
Το αν θα συνηπαρξουν μεταξυ τους ειναι ενα θεμα που δεν θα ασχοληθω αλλα θα ασχοληθω με το κυριοτερο και πιο σοβαρο αυτου του υβριδισμου.
Δεν ξερω που εχει διαβασει ο φιλος οτι δεν υπαρχει περιπτωση υβριδισμου (και δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω) αλλα διαφωνω καθετα!
ΥΒΡΙΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΥΒΡΙΔΙΖΟΥΝ.
Και αυτο που λεω δεν το εχω διαβασει καπου αλλα το εχω ζησει και δει με τα ματια μου στο δικο μου ενυδρειο οπως θα δειτε και εσεις στις πιο κατω φωτο.
Και για να προλαβω το επομενο ερωτημα/απορια..... που θα ελεγε καποιος μα στο δικο μου ενυδρειο τα εχω 6 μηνες ή ενα χρονο και δεν εχει γινει τιποτα....... σας λεω οτι στο δικο μου τα ειχα 1,5 χρονο χωρις να προδικαζει οτιδηποτε. Οποτε μια καλη ημερα ειδα τη θηλυκια socolofi να ειναι μπουκωμενη. Οπως καταλαμβαινετε ο πατερας ηταν ενα labido και το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπετε στις φωτο.
Αστε που και τα υβριδια αρχισαν κι αυτα να γεννουν αβερτα και καπου εκει επρεπε να επεμβω....
Οι φωτο ειναι τραβηγμενες με συνηθισμενη φωτογραφικη μηχανη με φιλμ δηλαδη τις οποιες εχω εμφανισει και τις ανεβαζω αφου τις τραβηξα με ψηφιακη αυτη τη φορα για να μπορω να τις ανεβασω πιο ευκολα.
Τωρα που ξαναβλεπω τις φωτο δεν ειναι ασχημο ψαρακι, ετσι??

Υ.Γ: Το υβριδιο που βλεπετε ειναι μπουκωμενο.

imichal
03-05-08, 23:18
ειχες αρσενικα-θηλυκα και απο τα 2 ειδη?

Andros
03-05-08, 23:21
ειχες αρσενικα-θηλυκα και απο τα 2 ειδη?


Οπωσδηποτε!!!

imichal
03-05-08, 23:23
Ωχ....

Andros
03-05-08, 23:42
Το θεμα δεν ειναι αν ειχα αρσενικα/θηλυκα και απο τα 2 ειδη, το θεμα ειναι οτι ζευγαρωσαν αυτα τα 2 ειδη και οχι ασπουμε με τα acei η με καποια αλλα ειδη που ειχα....

imichal
03-05-08, 23:52
Το περιεργο ειναι που εγινε ο υβριδισμος παρολο που ειχες αρσ-θηλ και απο τα 2 ειδη....
Διαφορετικα θα ελεγα οτι απλα ....ετυχε!

Andros
04-05-08, 00:02
Και ακομα πιο περιεργο ειναι το γεγονος οτι οταν εβγαλα τα labidos απο το ενυδρειο τα socolofi ζευγαρωσαν 2 φορες μαλιστα χωρις να κρατησουν τους γονους.

fish_bill
04-05-08, 23:08
Ο ερωτάς ράτσα δεν κοιτά ….:D:D:D
Φίλτατε και εγώ έχω κάνει το ίδιο πείραμα εχω βάλει labido με socolofi όχι βέβαια για να δω αν θα υβριδισουν αλλά επειδή είχα διαβάσει κάπου ότι αυτά τα δυο είδη συνήθως δεν υβριδιζουν :smt052….. θα δούμε ο χρόνος θα δήξει …!!!