PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με τα Φυτά

Colector
03-05-08, 12:09
Αγαπητοί συνχομπίστες γεια σας,
Έχω ένα πρόβλημα με τα φυτά μου. Ενώ οι μετρήσεις είναι καλές στις τιμές εντούτοις κάποια φυτά έχουν την εικόνα που βλέπεται στις φωτό. Τα φυτά που έχω είναι τα Echinodorus Sschungelstar “Rotal Leopard” X 2, Echinodorus Sschungelstar “Ozelot Gold” X 2, Rotala Rotundifolia, Armoracia Aquatica, Echinodorus Amazonicus, Ceratophyllum Submerum και Cryrtocoryne Lutea. Από υγρά χρησιμοποιώ τα Dennerle V30, V7 και Ε15 καθώς και για σίδηρό ανά 15 ημέρες τo Flourish της Seachem. Επίσεις τα φώτα ανάβουν για 7 ώρες
Νομίζω ότι σας έχω δώσει αρκετά στοιχεία για να μπορούν κάποιοι πιο έμπειροι από μένα να με βοηθήσουν. Σας ευχαριστώ που το διαβάσατε…

george
03-05-08, 22:15
Δεν μας είπες πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου,τι ψάρια έχεις μέσα,κάθε πότε αλλάζεις νερό και τι λάμπες έχεις.

Nik25
03-05-08, 23:56
Mε μια γρηγορη ματια εχεις ελλειψη λιπανσης και πιο πολυ ελλειψη καλιου.CO2 υπαρχει?Τι φωτα εχεις?Λιτρα?

Colector
04-05-08, 08:26
Το Ενυδρείο είναι 120 λιτρα έχει 2 λάμπες Τ5 και από ψάρια έχει 2 Neon, 4 Guppys, 1 Xiphophorus Maculatus, 5 Caridina Japonica και 6 Xiphophopus. Νερό αλλάζω κάθε 15 ημέρες 40%. CO2 δεν Υπάρχει.