Επιστροφή στο Forum : Ξύσιμο Δίσκων!!!
Καλημέρα!Χρόνια Πολλά σε όλους!
Μπορεί κάποιος να μου πει τι θεραπεία να κάνω στους δίσκους μου γιατί έχουν αρχίσει να ξίνονται.:confused:
Οι μετρήσεις μου είναι σταθερές και καλές.Τα ψάρια δεν έχουν κάποιο άλλο σύμπτωμα.Μάλλον είναι κάποια παράσητα.Τι κάνω λοιπόν?
απλα και γρηγορα χωρις παρενεργειες , αυξανεις τη θερμοκρασια στους 30 βαθμους και προσθετεις αλατακι συμφωνα με το σχετικο υπομνημα......Αν δεν περασει σε καμια βδομαδα βλεπουμε και για κανενα φαρμακακι......
Με όλο το θάρρος Pritani, θα μπορούσε να πάει την θερμοκρασία και παραπάνω όπως 33-34 αν δεν έχει άλλα ψάρια που θα ζoριστούν ή δύσκολα φυτά
Χρηστο θα συμφωνησω αλλα το ανεβασμα της θερμοκρασιας ειναι αμφιλεγομενος τροπος αντιμετωπισης εκτοπαρασιτων....Υπαρχουν ειδη παρασιτων που αναπαραγονται σε μεγαλυτερους ρυθμους οταν αυξηθει η θερμοκρασια με αναποδο απο αυτο που θελουμε αποτελεσμα...... Εγω ειπα να αυξησει τη θερμοκρασια πιο πολυ για να νιωθουν ανετα οι δισκοι παρα ως μετρο αποπαρισιτωσης......
Εγώ δεν το κατάλαβα :D νόμιζα ότι το πρότεινες ως θεραπεία
Χρηστο θα συμφωνησω αλλα το ανεβασμα της θερμοκρασιας ειναι αμφιλεγομενος τροπος αντιμετωπισης εκτοπαρασιτων....Υπαρχουν ειδη παρασιτων που αναπαραγονται σε μεγαλυτερους ρυθμους οταν αυξηθει η θερμοκρασια με αναποδο απο αυτο που θελουμε αποτελεσμα...... Εγω ειπα να αυξησει τη θερμοκρασια πιο πολυ για να νιωθουν ανετα οι δισκοι παρα ως μετρο αποπαρισιτωσης......
+1000
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.