Επιστροφή στο Forum : Πρόταση για αντλία 60λιτρου
Έκανα μια αναζήτηση στο φόρουμ, αλλά δε βρήκα κάτι να με ικανοποιεί...
Η ερώτηση ειναι η εξής:
έχει κάποιος να προτείνει μια αθόρυβη και μικρή -σε μέγεθος- αντλία για ένα ενυδρείο των 60 λίτρων;
θα ήθελα λίγη ανατάραξη, ειδικά σε ένα "νεκρο" σημείο, το οποίο μαζεύει και τα περισσότερα φύλλα κ περιττώματα. Το εσωτερικό φίλτρο που έχω τώρα (eheim aquaball) δεν είναι αρκετό.
ευχαριστώ
Κωσταντίνα όταν λες μικρή αντλία θες δηλαδή κάτι σε μικρό φιλτράκι ?
Γιατί δεν δοκιμάζεις μια ELITE ?
Κωνσταντίνα δες το σαν πλεονέκτημα αν όλες οι βρώμες μαζεύονται σε ένα σημείο , κάνεις ποιο γρήγορα σκούπα βυθού ;)
Πασχάλη, οχι φιλτράκι, απλώς μια κυκλοφορία στο νερό...αλλάζω σετ απ ;) κ θέλω περισσότερη ροή στο ενυδρείο μου
Χρήστο, σκούπα βυθού παίζει μόνο καθε φορά που αλλάζω νερό. Και προσωπικά το κάνω καθε 10-15 μέρες. Είναι κ θέμα ψαριών επίσης - θέλουν περισσότερη ροή.
κάτι μικρό, αν προτιμήσω φιλτρακι μετά απο λίγο πεφτει η απόδοση. είχα elite, resun και eheim τωρα. αλλιώς με βλέπω για αλλαγή σε εξωτερικό.
ευχαριστώ παιδιά!
Ε τότε πάρε έναν μικρό κυκλοφοριτή π.χ. έναν eheim compact τον ποιο μικρό που έχει δεν θυμάμαι τον κωδικό τώρα σορυ :(
Ναι αρκετά! Βέβαια αν το ακούσεις νύχτα με απόλυτη σιωπή ίσως κάτι πιάσεις αλλά και πάλι δύσκολα.
θα σου απαντήσω και γώ ,μόνο και μόνο επειδή βρέθηκα σε παρόμοια φάση με σένα προ λίγο καιρό...αργά η γρήγορα θα καταλήξεις σε εξωτερικό φίλτρο,οπότε σου προτείνω να πάρεις ένα από δαύτα,για να υσηχάσει το κεφαλάκι σου από πολλές απόψεις.αυτα?(η ταπεινή μου γνώμη:D)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.