PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόταση για αντλία 60λιτρου

Celda
17-04-08, 22:03
Έκανα μια αναζήτηση στο φόρουμ, αλλά δε βρήκα κάτι να με ικανοποιεί...

Η ερώτηση ειναι η εξής:
έχει κάποιος να προτείνει μια αθόρυβη και μικρή -σε μέγεθος- αντλία για ένα ενυδρείο των 60 λίτρων;

θα ήθελα λίγη ανατάραξη, ειδικά σε ένα "νεκρο" σημείο, το οποίο μαζεύει και τα περισσότερα φύλλα κ περιττώματα. Το εσωτερικό φίλτρο που έχω τώρα (eheim aquaball) δεν είναι αρκετό.

ευχαριστώ

PascM
18-04-08, 01:11
Κωσταντίνα όταν λες μικρή αντλία θες δηλαδή κάτι σε μικρό φιλτράκι ?
Γιατί δεν δοκιμάζεις μια ELITE ?

ΧρήστοςΠ
18-04-08, 08:17
Κωνσταντίνα δες το σαν πλεονέκτημα αν όλες οι βρώμες μαζεύονται σε ένα σημείο , κάνεις ποιο γρήγορα σκούπα βυθού ;)

Celda
18-04-08, 20:49
Πασχάλη, οχι φιλτράκι, απλώς μια κυκλοφορία στο νερό...αλλάζω σετ απ ;) κ θέλω περισσότερη ροή στο ενυδρείο μου

Χρήστο, σκούπα βυθού παίζει μόνο καθε φορά που αλλάζω νερό. Και προσωπικά το κάνω καθε 10-15 μέρες. Είναι κ θέμα ψαριών επίσης - θέλουν περισσότερη ροή.

κάτι μικρό, αν προτιμήσω φιλτρακι μετά απο λίγο πεφτει η απόδοση. είχα elite, resun και eheim τωρα. αλλιώς με βλέπω για αλλαγή σε εξωτερικό.

ευχαριστώ παιδιά!

PascM
18-04-08, 21:21
Ε τότε πάρε έναν μικρό κυκλοφοριτή π.χ. έναν eheim compact τον ποιο μικρό που έχει δεν θυμάμαι τον κωδικό τώρα σορυ :(

Celda
18-04-08, 21:31
αθόρυβο ε Μανωλη?:cool:

PascM
18-04-08, 21:32
Ναι αρκετά! Βέβαια αν το ακούσεις νύχτα με απόλυτη σιωπή ίσως κάτι πιάσεις αλλά και πάλι δύσκολα.

dizio
22-04-08, 20:52
θα σου απαντήσω και γώ ,μόνο και μόνο επειδή βρέθηκα σε παρόμοια φάση με σένα προ λίγο καιρό...αργά η γρήγορα θα καταλήξεις σε εξωτερικό φίλτρο,οπότε σου προτείνω να πάρεις ένα από δαύτα,για να υσηχάσει το κεφαλάκι σου από πολλές απόψεις.αυτα?(η ταπεινή μου γνώμη:D)