Επιστροφή στο Forum : Female betta tankmate (?)
Καλημέρα. Έψαξα , έψαξα και ξαναέψαξα αλλά απάντηση δεν βρήκα. Η θυληκιά με τι είδος μπορεί να συνυπάρξει; Διάβασα ότι μπορεί να συμβιώσει με White Cloud Mountain Minnow. Ισχύει; Με άλλες θυληκιές δεν θέλω να τολμήσω να τις βάλω. Ή μόνο σε 20λιτρο όπως ο... σύζυγος;
Θενκς γιου
Δεν βρήκες απαντήσεις?
Θα πρότεινα πάντος την τελευταία σου επιλογή και όχι τα White Cloud ή κάποιο άλλο είδος ούτε και άλλες θυληκιές!
Δυστυχώς φίλτατε Μανώλη τα μόνα που βρήκα ήταν για τους αρσενικούς. Για θηλυκούς άλλοι λέγανε έτσι, άλλοι αλλιώς. Πέραν από γαρίδες που προτείνανε διάφοροι, το μοναδικό είδος που αναφέρθηκε ήταν τα White Cloud. Και μάλλον θα ψάξω (ή θα φτιάξω) ακόμα ένα 20αρι για τη μαμά.
Γαριδούλες και σαλιγκαράκια.
Τα white cloud θέλουν πιο κρύο νερό από τους μονομάχους.
Τα white cloud θέλουν πιο κρύο νερό από τους μονομάχους.
Καλύτερα μόνη της... Έχουν και αυτές διαφορές στην προσωπικότητα όπως και οι αρσενικοί, οπότε μπορεί να τα πηγαίνουν καλά σε κοινωνικό ή όχι...
Γαριδούλες και σαλιγκαράκια...
Τα σαλιγκάρια δεν τα χτυπάνε; Η θηλυκιά μου πολύ τα τσιμπούσε και βρήκα μερικά νεκρά! Ίσως να νόμιζε πως οι κεραίες τους ήταν σκουληκάκια!
Να τονίσω ότι μιλάω για corneus, κι όχι για χρυσά. Από τα χρυσά δεν τόλμησα να βάλω στο ενυδρείο της!
Οι μονομάχοι (male female) είναι ψάρια με έντονη προσωπικότητα, στο παρελθόν είχα apple snail με κάποιους από τους μονομάχους μου και σε ελάχιστες περιπτώσεις είχα πρόβλημα και αναγκάστηκα να το αφαιρέσω
Και εγω ειχα ασχημη εμπειρια με apple snail.Ειχα βαλει ενα με τον μονομαχο μου και το σκοτωσε.Εξαρταται απο την προσωπικοτητα του καθε μονομαχου.Καλυτερα να μην το διακινδυνεψεις.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.