PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι Λετε εσεις??

Avaya
16-04-08, 11:03
Σκεφτομαι αφου ολα τελειωσαν με την αμμωνια και τα υπολοιπα τεστ βγηκαν οκ να προσθεσω σιγα σιγα παρεουλα στους 2 πλακοστομους και τους 2 clown loach.
Ενα ελεφαντοψαρο, ενα black ghost knife, ενα red tail shark, bala/silver shark και 2 μικρα γκουραμι και ενα κοπαδακι το οποιο δεν εχω αποφασισει ακομα.
Το Ενυδρειο μου ειναι 120λ αλλα οπως εχω πει και σε ενα αλλο ποστ το καλοκαιρι θα φτιαξω ενα 300λ.

τι λετε για τον συνδιασμο? ταιριαζουν?

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
16-04-08, 11:14
Σκεφτομαι αφου ολα τελειωσαν με την αμμωνια και τα υπολοιπα τεστ βγηκαν οκ να προσθεσω σιγα σιγα παρεουλα στους 2 πλακοστομους και τους 2 clown loach.
Ενα ελεφαντοψαρο, ενα black ghost knife, ενα red tail shark, bala/silver shark και 2 μικρα γκουραμι και ενα κοπαδακι το οποιο δεν εχω αποφασισει ακομα.
Το Ενυδρειο μου ειναι 120λ αλλα οπως εχω πει και σε ενα αλλο ποστ το καλοκαιρι θα φτιαξω ενα 300λ.

τι λετε για τον συνδιασμο? ταιριαζουν?

φτιαξε πρωτα το 300λιτ. Το black ghost knife, θα τωει οτι χωραει στο στομα του καθως ειναι μεγαλος θηρευτης , το bala/silver shark θελει παρα πολλα λιτρα , οπως και οι clown loach.

Avaya
16-04-08, 11:58
Για τα υπολοιπα?

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
16-04-08, 12:18
Δες τι ψαρια σου αρεσουν και ταιριαζουν μεταξυ τους ( και για τα λιτρα σου) και κανε ενα συνδιασμο που σου αρεσει και εδω ειμαστε εμεις για αποριες. τι πλεκο εχεις?

Avaya
16-04-08, 12:28
Αυτα που εγραψα ηταν που μου κεντρισαν το ενδιαφερων.. τωρα αμα δεν ταιριαζουν θα ψαξω για αλλα. οι πλεκο ειναι αυτο το ιδιος (δεν ειναι ο δικος μου αυτος.. ειναι απο το νετ)
http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/982647/2/istockphoto_982647_plecostomus.jpg

KOKOBAS
16-04-08, 13:14
Άμα είναι το πρώτο σου ενυδρείο, ξεκίνα με κάποια εύκολα ζωοτόκα ψαράκια(4 γκαπάκια και 4 ξιφοφόρους, τα πλακοστομάκια και 5-6 corydoras για κάτω)Προσοχή μη τα βάλεις όλα μαζί. Δε φαίνονται πολύ εντυπωσιακά σε σχέση με άλλα ψάρια, αλλά σου δίνουν τη δυνατότητα να μάθεις και όταν πάρεις το 300αρι σου, τότε θα ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να πάρεις. Επίσης κοίτα να έχεις ένα δυνατό φίλτρο. Αν δεν είναι το πρώτο σου ενυδρείο, τότε θα ξέρεις καλύτερα από εμένα.