Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : εγγυηση elliwel

jimfytakis
12-04-08, 22:57
Μου χαλασε σημερα ή η θυρα "4" ή η "5"....Αυτες οι δυο καθοριζουν τη λειτουργια των ανεμιστηρων και σημερα το ενυδρειο τσιμπησε 25.Υπαρχει καποιο τμημα service στο Ελλαδισταν,καποια εγγυηση για αντικατασταση οτιδηποτε εν παει περιπτωση?δεν εχω αποδειξη αγορας γιατι τα πηρε ολα μαζι ο Αντρεας απτη ζωοφιλια.παρεπιπτοντως δεν εχει ερθει ποτε σε επαφη με νερο....Τι σκ@τ@ κινεζικων προδιαγραφων ειναι??

imichal
12-04-08, 23:02
Μου χαλασε σημερα ή η θυρα "4" ή η "5..Τι σκ@τ@ κινεζικων προδιαγραφων ειναι??

Για πειτε ρε παιδια γιατί μολις πριν απο 5 λεπτα εστειλα mail στην ΕΨΕΜ για να αγορασω ενα.....Μην μου πειτε οτι θα την ξαναπατησω...:confused:

orck
12-04-08, 23:03
ειναι απλο, θα το πας εκει που το αγορασες, απο οπου και να το πηρες πρεπει αυτος που εκανε την παραγγελια να εχει την αποδειξη
δεν σημαινει οτι οτι χαλαει ειναι κινεζικο η κακης ποιοτητας, συμβαινει και στις καλυτερες οικογενιες
εαν παρολαυτα δεν βρισκεις την αποδειξη μπορω να σου δωσω εγω την δικια μου δεν γραφει σειριακο επανω οποτε δεν εχεις προβλημα, εαν με αυτον τον τροπο βγαλεις ακρη ειναι ενα αλλο θεμα

imichal ειναι η πρωτη αναφορα προβληματος που διαβαζω σε φορουμ, λαμβανοντας υποψην σου οτι ακομη δεν εχει βγει τεχνολογια που δεν χαλαει ποτε νομιζω οτι μπορεις να τον εμπιστευτεις

steady
13-04-08, 00:06
εγω τον θεωρω απολειτα αξιοπιστο στα πλαισια που μπορει να οριστει το απολυτο οπως ειναι και ο orck ξερω ενα καρο ατομα που τον εχουν αρκετο καιρω και ειναι μια χαρα ο δικος μου δουλευει ασταματητα κανα χρονο τωρα

μητσο μηπως κατι δεν κανει καλη επαφη η γενικα εχει γινει κατι που δεν το χεις προσεξει?εμενα ειχε λασκαρει λιγο πισω το καλωδιο παλια και δεν φαινοταν και ψαχνομουνα

imichal
13-04-08, 07:33
λαμβανοντας υποψην σου οτι ακομη δεν εχει βγει τεχνολογια που δεν χαλαει ποτε νομιζω οτι μπορεις να τον εμπιστευτεις
:D:D

jimfytakis
13-04-08, 12:45
τελικα καπως ειχε απορυθμιστει η θερμοκρασια ενεργοποιησης των ανεμιστηρων και απο 24.4 ειχε παει 26!Το διαπιστωσα αφοτου ξαναεκανα τη συνδεση...δεν βαριεσαι....καλο μου κανε!αυτη τη φορα ταχτοποιησα καλυτερα τα καλωδια!

orck
13-04-08, 17:17
ολα καλα λοιπον :)
εχεις βαλει 24,4°C την θερμοκρασια ενεργοποιησης ανεμηστηρων;
ποια ειναι η θερμοκρασια στοχο που θελεις να εχεις στο ενυδρειο σου;

μου φαινεται πολυ λιγο για αυτο σε ρωταω

jimfytakis
13-04-08, 20:46
στοχος ειναι σταθερα 24 και ενεργοποιουνται στους 25