Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : πετρες θαλασσης

ΚΚΩΣΤΑΣ
09-04-08, 21:34
καλησπερα σε ολους,

σε ενυδρειο γλυκου νερου μπορούν να τοποθετηθούν πετρες απο παραλία και εαν ναι πως μπορεί να γίνει η "προετοιμασία" τους:confused: :confused: .

ευχαριστω

Πάνος
09-04-08, 21:40
οπως καθε τι που συλλεγεται απο τη φυση καλο ειναι να "καθαριζεται" και αν υπαρχει δυνατοτητα να απολυμαινεται...οσον αφορα πετρες και κοχυλια απο τη θαλασσα καλο ειναι ενα δεκαλεπτο βρασιματακι.....αναλογα τι ψαρια θα βαλεις μπορεις να τις χρησιμοποιησεις η οχι...αν εχεις ψαρια που θελουν μαλακο νερο τοτε πρεπει να προσεξεις να μην ειναι ασβεστολιθικες..να κανεις το τεστ με το ακουαφορτε...ριχνεις μερικες σταγονες στις καθαρες πετρες και αν αφριζουν δεν κανουν σε αυτην την περιπτωση...αντιθετως αν εχεις ζωοτοκα η κιχλιδες ριφτ που θελουν σκληρα νερα ασβεστολιθικες ειναι ακομη καλυτερα...

ΚΚΩΣΤΑΣ
09-04-08, 21:44
ευχαριστω

Πάνος
09-04-08, 21:56
:smt023

albireo
18-04-08, 17:46
Εγώ πάντως σε πρόσφατη επίσκεψη στην πόλη σου Πάνο (Αλεξ/πολη) ¨έκλεψα¨ από την παραλία σας καμμιά 80αριά κιλά ωραίες πέτρες!!:D+-8

Πάνος
18-04-08, 18:08
Εγώ πάντως σε πρόσφατη επίσκεψη στην πόλη σου Πάνο (Αλεξ/πολη) ¨έκλεψα¨ από την παραλία σας καμμιά 80αριά κιλά ωραίες πέτρες!!:D+-8

πετρες εκλεψες αλλα πμ για κανενα καφε δεν εστειλες....θα σου στειλω το λιμενικο...:D :D
με το καλο να μας ξαναρθεις κι αν μπορεις πινουμε και κανα καφεδακι ....

albireo
18-04-08, 18:52
Ευχαρίστως φίλε όταν ξαναέρθω! Και για κανα καλό σουβλάκι στις λαδόκολες θα ξέρεις σίγουρα.:D:D

Πάνος
18-04-08, 19:37
Ευχαρίστως φίλε όταν ξαναέρθω! Και για κανα καλό σουβλάκι στις λαδόκολες θα ξέρεις σίγουρα.:D:D

χαλλλλλαρααα!!!:D

πλυμμήρας
19-04-08, 00:04
Και έχει και ένα ωραίο πατσατζίδικο λίγο πριν βγούμε από την πόλη πηγαίνωντας για το αεροδρόμιο και έχει και πολύ καλό κρασί...
Τι μου θυμίσατε τώρα...