Επιστροφή στο Forum : ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΟΥΝ
ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ GUPPY ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ.
ΤΑ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ.
ΚΑΘΕ ΠΟΣΟ ΤΑ ΤΑΙΖΩ;
ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΤΡΑ;
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22360
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΤΡΑ.
Τσιόνογλου Σταύρος
07-04-08, 12:30
Ξαναδιάβασε το και μάλιστα την 4η παράγραφο που αφορά τι παθαίνουν τα μικρά μέσα στη γεννήστρα.:p
Να σου ζήσουν!!!:p
Μερικά πράγματα .... "πατροπαράδοτα" αλλά όχι σωστά όπως η γεννήστρα μείνανε στο μυαλό μας και νομίζουμε πως μπορούν τα μικρά να συνεχίσουν να υπάρχουν εκεί!
Εδώ στην ενυδρειοπαρέα μας θα δεις να καταρίπτωνται πολλοί μύθοι, οι οποίοι κάνανε τη ζωή των ψαριών μας δύσκολη έως θανατηφόρα. Για όλα αυτά υπάρχει λογική και τεκμηριωμένη απάντηση!
Κι εγώ που για καιρό παιδεύτηκα με 4 μωρά πλάτυ - δεν μπορούσα να τα βάλω πουθενά με σωστές συνθήκες - αναγκάστικα να βάλω την γεννήστρα στην ροή του φίλτρου για να γλιτώσουν τουλάχιστον από την αμμωνία και τα έδωσα - ελπίζω - πριν τους δημιουργηθούν προβληματα!
ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ GUPPY ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ.
ΤΑ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ.
ΚΑΘΕ ΠΟΣΟ ΤΑ ΤΑΙΖΩ;
ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΤΡΑ;
βγαλε τη γενηστρα και κανε αυτο, δεν φαινεται πολυ καλα αλλα πιστεψε με ειναι πιο καλο απο καθε γενηστρα...
blondi εννοείς ένα μεγάλο μπουκέτο από κερατόφυλλο ή άλλο φυτό; Ρωτάω γιατί δεν καλοκατάλαβα τι βλέπω στις φωτογραφίες.
Μου θύμησες όμως και κάτι άλλο που είχα δει -δεν θυμάμαι ποιός το έκανε.
Ένα διχτάκι (νομίζω σίτα πλαστική για κουνούπια) την έβαλε ως διαχωριστικό και χώρισε το ενυδρείο στα δυο. Την είχε στηρίξει στα τζάμια με βεντούζες.
Εντελώς αντιαισθητικό, αλλά αποτελεσματικό μέχρι να μεγαλώσουν τα μωρά!
Blackbirt σκέψου όμως ότι τα γκάπυ γεννάνε συνέχεια!!!
[quote=lucy;252615]blondi εννοείς ένα μεγάλο μπουκέτο από κερατόφυλλο ή άλλο φυτό; Ρωτάω γιατί δεν καλοκατάλαβα τι βλέπω στις φωτογραφίες.
ναι lucy ενα μεγαλο μπουκετο απο επιπλεοντα φυτα, νομιζω οτι τα μικρα το απολαμβανουν , αλλα η φωτο δεν ειναι καλη για να δεις τα δικα μου μικρα.
Να αναμένω καλύτερη φωτογραφία;
θα προσπαθησω να βγαλω καλυτερη φωτο.
αυτες ειναι απο διαφορετικη γωνια και φαινονται και κανα δυο μικρα, ελπιζω αυτες να ειναι καλυτερες απο τις προηγουμενες.
Να σου ζήσουν κι εσένα! Δεν έχουν τρελή πλάκα έτσι που κινούνται τα μικράκια μέσα στο κερατόφυλλο? Εμένα είναι και μερικά που πάνε και κάθονται κάτω, στο χαλικάκι, και με δυσκολία τα ξεχωρίζεις.. :p
Έχω προσπαθήσει πόσες φορές ρε γμτ να τα βγάλω φωτογραφία στο κερατόφυλλο, αλλά είναι αδύνατον να καταφέρω να εστιάσω σωστά! zw
Να σου ζήσουν blondi! Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες! Όντως τα μωρά είναι πολύ ωραίο θέαμα!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.