PDA

Επιστροφή στο Forum : ph 9

Mary-z
01-04-08, 15:49
ρε παιδια εχω ενα ενυδρειο γλυκου νερου στο οποιο ειχα παρατηρησει οτι τα ψαρια δεν ηταν και πολυ καλα αλλα δεν ηξερα τι φταιει γιατι οι μετρησεις μου ηταν μια χαρα. δεν ειχα κανει ομως μετρηση στο ph... το οποιο τελικα ειναι 9. μετρησα και το νερο του δυκτιου της ΕΥΔΑΠ και μου βγηκε και αυτο 9! υπαρχει περιπτωση; τελος παντων,τι πρεπει να κανω για τα ψαρακια μου; τι επιπτωσεις εχει το αυξημενο ph στα ψαρια;

netblues
01-04-08, 15:50
Μαλλον δεν μετρας καλα.... Το νερο στην αθηνα δεν εχει Ph 9

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
01-04-08, 15:50
ρε παιδια εχω ενα ενυδρειο γλυκου νερου στο οποιο ειχα παρατηρησει οτι τα ψαρια δεν ηταν και πολυ καλα αλλα δεν ηξερα τι φταιει γιατι οι μετρησεις μου ηταν μια χαρα. δεν ειχα κανει ομως μετρηση στο ph... το οποιο τελικα ειναι 9. μετρησα και το νερο του δυκτιου της ΕΥΔΑΠ και μου βγηκε και αυτο 9! υπαρχει περιπτωση; τελος παντων,τι πρεπει να κανω για τα ψαρακια μου; τι επιπτωσεις εχει το αυξημενο ph στα ψαρια;

εισαι σιγουρη? με τι μετρας? στικ ή υγρο τεστ? και ποιας εταιριας?

Mary-z
01-04-08, 15:56
παιδια το τεστ ειναι υγρο της tetra. σωστα την κανω την μετριση.

ΧρήστοςΠ
01-04-08, 16:04
είμαστε και από το ίδιο χωριό :D .7,3-7,5 ph

Mary-z
01-04-08, 16:11
Ιλιον βρισκεται το ενυδρειο, και μου βαρεσανε κοκκινο τα τεστ . τι να πω. Αιγαλεω δεν εχω μετρησει ακομη. θα ενημερωσω οταν το κανω. Tι παθαινουν τα ψαρια με ηψιλο PH;

netblues
01-04-08, 16:13
Εχαρταται απο τα ψαρια...
Πηγαινε παρε ενα εμφιαλωμενο και μετρα το. ΑΝ το βρεις και αυτό στο 9, παρε αλλο τεστ.

Mary-z
01-04-08, 16:23
αν το βρω και αυτο 9 καηκαμε..:)
-------------------------
κατι καρδιναλιοι, κατι νεον και κατι αρλεκινοι ειναι.