Επιστροφή στο Forum : Πλαστικό ή γυάλινο?
panagiotis265
28-03-08, 16:02
Σκέφτομαι να αγοράσω ενυδριάκι για ζευγάρι μονομάχων 20 λίτρα και βρήκα εκτός απο γυάλινο και ένα πλαστικό απο Carrefour.Τί είναι καλλήτερο?
το γυαλινο ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη μου, και αλγη να πιασει καθαριζεται πιο ευκολα απο το πλαστικο και με λιγοτερες γρατζουνιες.
Γυαλινο ή πλαστικο δε νομιζω να εχει μεγαλη σημασια! αν κανω λαθος ας με δορθωσουν οι παλαιοτεροι.Αυτο που εχει σημασια ειναι να εχει το ενυδρειο σου ενα θερμοστατη και ενα φιλτρακι τουλαχιστον!!
Και το πιο σημαντικο απο ολα,ο μονομαχος ΜΟΝΟΣ του!!!
panagiotis265
28-03-08, 16:54
Ναί μόνος του ο μονομάχος δέν διαφωνώ αυτός είνια άλωστε και ο λόγος που θέλω αυτό το μικρό ενυδρειάκι αλλά ούτε με θυληκιά μονομάχο?
Επειδή είχα και πλαστικό σου προτείνω το γυάλινο... πιο καθαρά βλέπεις.! Προσωπικά δεν μου άρεσε! Τώρα....
Υ.Γ Ούτε με θηλύκια να τον βάλεις, θα την zw
Μετά από 6 μήνες λειτουργίας του, το πλαστικό το αντικατέστησα με γυάλινο και είναι η μέρα με την νύχτα. Κατ' αρχάς καθαρίζονται τα τζάμια πολύ πιο εύκολα. Στο πλαστικό αρχίζουν αμέσως οι γρατζουνίτσες (με σφουγγαράκι) και η άλγη δεν φεύγει εύκολα. Άσε που πιστεύω ότι το πλαστικό κρατάει περισσότερα μικρόβια κλπ από το γυάλινο.
Μην βάλεις θηλυκό με τον μονομάχο...
Οι μονομαχοι παντα πανε μονοι τους να ξερεις.Τωρα οσον αφορα το ενυδρειακι καλυτερα να παρεις το γυαλινο.Ειχα και εγω πλαστικο ενυδρειο στο μονομαχο μου και εγινε χαλια.Ηταν θολο και γεμισε γρατζουνιες.Τελικα πηρα γυαλινο.Οντως η μερα με τη νυχτα.Ασε που δε θα φαινονται και τα χρωματα του καλα.
γυαλινο να παρεις για ποιοτητα σε ολους τους τομεις οπως ειπαν και τα παιδια
Αν δεν μπορεις να βαλεις ουτε θηλυκο δε θα ηταν ειδος υπο εξαφανιση πια? με εξωσωματικη διαιωνιζονται?
giagligian
29-03-08, 02:37
Αν δεν μπορεις να βαλεις ουτε θηλυκο δε θα ηταν ειδος υπο εξαφανιση πια? με εξωσωματικη διαιωνιζονται?
Διάβασε λίγο κάνε καμμιά αναζήτηση για μονομάχους και θα καταλάβεις;)
Θα προτείνω κι εγώ γυάλινο..:D
Το πλαστικό θαμπώνει και γεμίζει γρατζουνιές πολύ γρήγορα
giagligian
29-03-08, 14:29
+1 :cool:
Σκέφτομαι να αγοράσω ενυδριάκι για ζευγάρι μονομάχων 20 λίτρα και βρήκα εκτός απο γυάλινο και ένα πλαστικό απο Carrefour.Τί είναι καλλήτερο?
Με 15-20 ευρώ αγοράζεις γυάλινο με καπάκι ;)
panagiotis265
31-03-08, 14:41
O.K. Καλό το γυάλινο 15 λίτρα με καπάκι το υπόστρομά του και το φιλτράκι του 35 ευρώπουλα.Καλά δεν είναι? Το πρόβλημα είναι αλλού όμως.Τί αντιστασούλα θα βάλω?
Και η Hydor έχει βγάλει μικρό μέγεθος της σειράς ΤΗΕΟ. Μόνο 17-18 cm ύψος! ;)
panagiotis265
31-03-08, 17:08
Βρήκα μία της hydor που είναι σάν πακέτο απο τσιχλες trident σε μέγεθος και 7.5Wσε ισχύ θα ζεστάνει αρκετά τα λίτρα του όμως?
Είναι καλός, αλλά νομίζω πως ο συγκεκριμένος θερμαντήρας ΔΕΝ έχει ρύθμιση θεμοκρασίας... Τον ΤΗΕΟ 25W τον είδες? (Δεν παίνω ποσοστά, αλλά τον πήρα και είναι άψογος ;))
http://www.hydor.it/en/products/show/7#tabelle
panagiotis265
31-03-08, 17:55
Ναί δέν έχει θερμοστάτη... Δήχνει καλός στην φωτογραφία απο άποψη διαστάσεων μου ταιριάζει το θέμα είναι πού θα τον βρώ.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.