Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Βοηθεια Ασχετος

ΚΚΩΣΤΑΣ
22-03-08, 22:07
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ
ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙ 120 ΛΙΤΡΩΝ CAREFUR ΓΙΑ 8 ΜΕΡΕΣ ΕΡΙΧΝΑ 10ML ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑ 2 OSCAR 2 ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ (ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ) 2 KΛΟΥΝ 1ΓΛΕΙΦΤΗ ΕΧΘΕς ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ PET SHOP ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ 2 ΑΜΠΟΥΛΕς BIO DIGEST KAI MOY ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ 10 ΜΕΡΕς. ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΙΞΩ ΑΛΛΕς ΔΥΟ ΑΜΠΟΥΛΕς
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ , ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ

ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΩ?

flying_guardian
24-03-08, 05:59
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ
ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙ 120 ΛΙΤΡΩΝ CAREFUR ΓΙΑ 8 ΜΕΡΕΣ ΕΡΙΧΝΑ 10ML ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑ 2 OSCAR 2 ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ (ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ) 2 KΛΟΥΝ 1ΓΛΕΙΦΤΗ ΕΧΘΕς ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ PET SHOP ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ 2 ΑΜΠΟΥΛΕς BIO DIGEST KAI MOY ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ 10 ΜΕΡΕς. ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΙΞΩ ΑΛΛΕς ΔΥΟ ΑΜΠΟΥΛΕς
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ , ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ

ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΩ?

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά! Κατ' αρχάς... ηρεμία!
Κατα δεύτερον δεν γράφουμε με κεφαλαία γιατί έιναι ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!:smt120

2 Oscar και 2 παπαγαλόψαρα;:confused: :smt120 :smt119
Το ένα Oscar θέλει 200 λίτρα και από εκεί και πέρα προσθέτεις 100 λίτρα για κάθε επιπλέον ψάρι!
Οι κλόουν για την περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, φτάνουν τα 30 εκ.
Δεν συνεχίζω με τα ψάρια!

Μετρήσεις κάνουμε με τεστ για αμμωνία, νιτρώδη, νιτρικά. Κυκλοφωρούν στο εμπόριο αρκετές μάρκες. Βέβαια μιας και είσαι αρχάριος θα χρειαστεί να κολυμπήσεις για λίγο στα βαθυά, αλλά κυρίως δεν θέλει άγχος! Θα ψάξεις λοιπόν να βρείς υγρά τεστ (οχι στικάκια μιας και δεν είναι τόσο αξιόπιστα), και θα κάνεις μετρήσεις!
Αναμενόμενο είναι πως αφού δεν το έστρωσες το ενυδρείο, αν κατάλαβα καλά, πως οι μετρήσεις σου θα βαρέσουν "κόκκινο". Καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για αρκετές αλλαγές νερού.

Τέλος, σωστό είναι οταν θες να ξεκινήσεις καινούριο θέμα να ανοίγεις καινούριο post γιατί τώρα το μάμησες το post της Βιβής.

Αυτά από εμένα. Η συνέχεια από τους "γηραιότερους"! :D
Και πάνω απ' όλα.........+-4

ΚΚΩΣΤΑΣ
24-03-08, 08:08
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις καλη βδομάδα