Επιστροφή στο Forum : Εliwell ic 915
Καλημερα παιδια , εχω TROPHEUS (IKOLA και BEMBA ) και τον Εliwell ic 915 τον εχω τον χειμωνα απο 25 - 25,5 C. Τα ψαρια αυτα το χειμωνα θελουν 25-26 C . Η ερωτηση ειναι αν κανω καλα που αφηνω ενα 0,5 C να παιζει ; H πρεπει να αλλαξει ; Ευχαριστω !
Αν και δεν έχω τον controler που αναφέρεις νομίζω οτι η διαφορά του μισού βαθμού είναι και μέσα στα όρια σφάλματος που σημαίνει οτι δεν έχει και καμία σημασία ειδικά για τα ψάρια που λες.
Εχει αν θελεις μικροτερο σφαλμα στο 0,1 γι'αυτο ρωταω .
-------------------------
:rolleyes: Τωρα το ειδα οτι εχω βαλει το post μου σε λαθος κατηγορια ! Sorry !!! Aν μπορει καποιος ας το αλλαξει , ευχαριστω !
Zorba_The_Freak
24-03-08, 20:39
Εγω τους δικους μου τους εχω ριθμισει στο 0,2...
Εγω τους δικους μου τους εχω ριθμισει στο 0,2...
Και εγω το ιδιο.
Eυχαριστω παιδια θα το αλλαξω και θα το κανω να παιζει απο 25,5 C - 25,3 C το χειμωνα . Τι λετε για αυτα τα ψαρια , καλα δεν ειναι ;
Τις δικιες μου αφρικανες τις εχω στο σαλονι και εκει δεν εχω μονιμη θερμανση,μονο τζακι,,οταν δεν το εχω αναμενω η θερμοκρασια ειναι 25, και οταν το αναβω παει 26,και εδω και χρονια δεν εχω κανενα προβλημα "με τις αφρικανες"..:cool:
Τωρα μπερδευτικα λιγο , αρα ειναι καλο να παιζει η θερμοκρασια απο ( 0,5 - 1 C ) , η να ειναι στους 0,2 μεσα στην ημερα οπως προαναφερθηκε ;
Τέτοιες διαφορές ξαναλέω δεν έχουν σημασία.
Ευχαριστω παιδια , οποτε μπορω να μεινω για χειμωνα στους 25 - 25,5 C .
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.