Επιστροφή στο Forum : ξαφνικοι θανατοι!
στο 70λ που εχω,πριν 2 μερες πεθανε ενας χρυσος αλγοφαγος κ σημερα πεθανε ενα kuhli(σκουληκι),οι μετρησεις μου ειναι: ph 7.5,gh 7,kh 3,no3 60,φυτεμενο κ του ανεβασα την θερμοκρασια στα 28 γιατι εχω νεογεννητα gyppie,τι λετε?
giagligian
19-03-08, 17:28
Από τι πεθάνανε?
για τα νιτρικα εννοεις?
-------------------------
καποιος να με βοηθησει!
στο 70λ που εχω,πριν 2 μερες πεθανε ενας χρυσος αλγοφαγος κ σημερα πεθανε ενα kuhli(σκουληκι),οι μετρησεις μου ειναι: ph 7.5,gh 7,kh 3,no3 60,φυτεμενο κ του ανεβασα την θερμοκρασια στα 28 γιατι εχω νεογεννητα gyppie,τι λετε?
Μετρησεις αμμωνιας και νιτρωδη; Συγκατοικοι;
αμμωνια ,νιτρωδη 0,του εκανα 1/3 αλλαγη χθες,κ1/3 σημερα,στο ενυδρειο ειναι 2 gyppie,4 cardinal,2 σκαλαρια,1 discus
αμμωνια ,νιτρωδη 0,του εκανα 1/3 αλλαγη χθες,κ1/3 σημερα,στο ενυδρειο ειναι 2 gyppie,4 cardinal,2 σκαλαρια,1 discus
Τα ψαρια ειναι τα ποιο πολλα ασυνδετα μεταξυ τους,τα λιτρα ειναι πολυ λιγα για τα ψαρια,ο δισκος απο 200 λιτρα και πανω το σκαλαρι το ιδιο,και τα δυο σε ομαδες. Γκαπυ σε σκληρο νερο και κοπαδι,καρντιναλ απο 6 και πανω και οχι με σκαλαρια,αργα η γρηγορα μπορει να καταληξουν μεζεδακι.
Τα στρίμωξες πολύ τα πράγματα! :(
σωστα τα λες!απλως δεν ηθελα να διωξω τιποτα,οποτε για αρχη τα gyppie φευγουνε,εχω κ νεογεννητα μεσα!
σωστα τα λες!απλως δεν ηθελα να διωξω τιποτα,οποτε για αρχη τα gyppie φευγουνε,εχω κ νεογεννητα μεσα!
Αν δεν τα διώξεις....θα φύγουν από μόνα τους :smt051:smt051:smt051
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.