Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Έξτρα φωτισμός

giagligian
18-03-08, 14:37
Καλησπέρα παιδιά, έχω το 60άρι της Tetra και προσπαθώ να βρω λύση για να βάλω επιπλέον φωτισμό καθώς με μια λάμπα δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράματα.. Έχει κάνει κανένας κάτι παρόμοιο σε τέτοιο καπάκι? Γιατί είναι λίγο παράξενα διαμορφωμένο και μου φαίνεται δύσκολο να το αναδιαμορφώσω..:smt108

Όσες γνώμες, καλοδεχούμενες!

kill_bill
18-03-08, 17:25
To ψηλο με το γκρι καπακι κ πλαισιο? Για βαλε φωτο η αν ξερεις πιο μοντελο ακριβως ειναι.

giagligian
18-03-08, 17:30
Ναι αυτό που λες πρέπει να είναι. Η παρουσίαση μου είναι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=19710&highlight=%ED%E1+%EC%E1%E9+%EA+%E3%F9

Δεν είναι και τόσο ψηλό. Είναι με το γκρι καπάκι και το πλαίσιο ακριβώς όπως το περιέγραψες. Γνωρίζεις πόσο παράξενο είναι το καπάκι απτην εσωτερική πλευρά? Πιστεύεις μπορώ να κάνω κάτι?

kill_bill
18-03-08, 18:27
Nαι το ιδιο λεμε.
Το πηρα κ εγω σε 30 λιτρα ομως. Επειδη θελω κ εγω να του βαλω κατι εξτρα σε φωτισμο, θεσεις στο καπακι για μια δυο t5 κοντες υπαρχουν με κοπτοραπτικη εσωτερικα του καπακιου (χωρισματα/κοντρες). Η' μια power compact στα συνολικα watt που θελεις (ή μεχρι 30-35cm μηκος λαμπας) κ βγαλσιμο η εργοστασιακη. Η' δυο power compact, ακομα καλυτερα. Υπολογισε χωρο κ για 6cm ανεμιστηρα.

--------------------------------------

Τοση ωρα για το δικο μου μιλαγα! Ειδα το 60λιτρο ειναι μακρυ κ οχι ψηλο (30λιτρα). Αρα δεν εχεις περιορισμο σε κοντες τ5 ή μια pc.

giagligian
18-03-08, 18:31
Ωραία τα λες, αλλά για να μην πρήξουμε τον κόσμο, στέλνω πμ!