Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : eheim 2213 προβλημα!

naupaktos84
13-03-08, 16:45
Ρε παιδια μολις πηρα το παραπανω φιλτρο και εχει μεσα το μπλε το μαυρο
και το ασπρο σφουγγαρι. δεν προσεξα οτι ηθελα κ αλλο υλικο. μπορω να προσθεσω αργοτερα αφου μπει σε λειτουργια?

PascM
13-03-08, 17:06
Φυσικά και μπορείς!

dinos99
13-03-08, 17:07
απο το παλιο σου φιλτρο δεν εχεις υλικο να βαλεις???το μαυρο ειναι ανθρακας.βγαλτο και θα το βαλεις μετα απο καπια θεραπεια αν τυχει καποια στιγμη να κανεις.

naupaktos84
13-03-08, 17:58
εχω να βαλω αλλα ειναι σε σχημα ορθογωνιου. (σφουγγαρι) μπαινει?
στην αρχη πρεπει να κανω κατι με τον καδο? βαζεισ νερο η κατι τετοιο?
-------------------------
ρε παιδια αν στηψω απο πανω το παλιο σφουγγαρι μου θα ειναι ενταξει? να βαλω και συμπληρωμα βακτηρια?

blackghost7
13-03-08, 18:09
Καλο θα ηταν εξαρχης να παρεις βιολογικο υλικο και να το γεμισεις. Ετσι δεν κανεις ουσιαστικα τιποτα αφου ειναι σαν να παιρνεις ημιμετρα περα του οτι θα εχει πολυ δυνατη ροη αφουτο νερο ουσιαστικα δεν θα συνανταει κανενα εμποδιο.

Παρε απο τωρα αν μπορεις οικονομικα βιολογικο.
Περισσοτερη ταλαιπωρια θα φας αν εκ των υστερων το ξανανοιξεις για να προσθεσεις το βιολογικο.

Οσο για το σφουγαρι μπορεις να το στιψεις μεσα στο καδο ή και μεσα στο ενυδρειο δεν παθενουν τιποτα τα ψαρακια περα απο τη "βρωμα" που θα εχει για λιγο το ενυδρειο

naupaktos84
13-03-08, 18:13
γιωργο θα παω να παρω πολυ συντομα αλλα επειδη επαθα ζημια στο φιλτρο μου χτες πρεπει να το αντικαταστησω οσο πιο γρηγορα γινετε και μετα το συμληρωνω

PascM
13-03-08, 23:56
Μια χαρά μπορείς να βάλεις το τετράγωνο σφουγγάρι άλωστε παίρνει εύκολα τη μορφή που θέλεις!
Άσε που θα είναι έτοιμο το φίλτρο σου σχεδόν στρωμένο.

dalex
14-03-08, 00:36
Να βάλεις οπωσδήποτε το υλικό από το παλιό φίλτρο στο καινούριο, αλλιώς θα πρέπει να στρώσεις το φίλτρο από την αρχή και μέχρι τότε τα ψάρια σου θα έχουν πρόβλημα.