Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Επισκευή φίλτρου Hydor 20 prime

lingistis
12-03-08, 11:00
Έχω ένα φίλτρο Hydor 20 prime που δεν το χρησιμοποιούσα καιρό τώρα. Είπα λοιπόν να το ξαναδοκιμάσω αλλά έχουν σπάσει οι σκληροί σωλήνες, αυτοί σε σχήμα «π» (που περνάνε μέσα από το καπάκι του ενυδρείου πάνω από το γυαλί) τις απορρόφησης και τις επιστροφής - όχι τα pvc – μαζί με τα συναρμολογούμενα εξαρτήματα τους. Δηλαδή ότι πλαστικά μπαίνουν στο ενυδρείο για να τραβήξουν και να επιστρέψουν το νερό. Υπάρχει καμιά DIY ιδέα για λύση του προβλήματος?
Ευχαριστώ

Παρατήρηση: Δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε με bold και με μεγάλη γραμματοσειρά. Μπορούμε να δούμε και τα κανονικά κείμενα.

alan boy
12-03-08, 11:57
θα πας σε μαγαζι που πουλαει ποτιστικα ειδη (για χωραφια).
ολλο και κατι θα βρεις

Τσιόνογλου Σταύρος
12-03-08, 12:40
Υπάρχουν και της ΕΗΕΙΜ ανταλλακτικά αλλά απότι εχω δεί είναι λίγο ακριβά.Υπάρχει και η περίπτωση απο εκεί που αγορασες το φίλτρο να σου παραγγείλει ανταλλακτικα γιατί απόσο ξέρω υπάρχουν τέτοια για τον συγκεκριμένο τυπο φίλτρου.

alan boy
12-03-08, 13:35
εγω εχω το prime 30.
το μπαστουνι της εισοδου το αλαξα με αυτο της eheim.δουλευει μια χαρα

lingistis
12-03-08, 13:41
Τα ανταλλακτικά για τον συγκεκριμένο τύπο φίλτρου τα ζήτησα αλλά δεν μου έχουν πει τιμή ακόμα... από άλλου τύπου-μάρκες που είδα όμως είναι αρκετά ακριβά και γι'αυτό ρωτάω για καμιά άλλη ιδέα, ίσως κάτι DIY.
Θα ρωτήσω και για ΕΗΕΙΜ.

PascM
12-03-08, 13:47
θα πας σε μαγαζι που πουλαει ποτιστικα ειδη (για χωραφια).
ολλο και κατι θα βρεις
Την έχεις και την ιδέα!!