Επιστροφή στο Forum : synodontis
Καλημέρα παιδιά καλή Σαρακοστή να έχετε... Έχω ένα synodonti 8-10cm, που μου έδωσε ένας φίλος και νομίζω ότι είναι ο "up side down polli"... Αλλά θα ήθελα να μου δώσετε και τη δική σας γνώμη σαν ειδικοι του είδους.Σας στέλνω δύο φωτογραφίες (δεν είναι και πολύ καλά τρβηγμένες,δε μου καθοτανε ο άτιμος). Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
Stelios_Rjk
10-03-08, 16:59
Οι φωτο δεν φαινονται..
δεν τις βλεπουμε!!!!
κολυμπαει συνεχεια αναποδα?
Μια χαρα φαίνονται οι φωτό βρεεε :)
Stelios_Rjk
10-03-08, 18:41
Ναι φανηκαν στη συνεχεια..! Τελικα το ψαρι ποιο ειναι ομως? Εχω την εντυπωση οτι ερχεται απο ταγκανικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
synodontis nigriventis
Κάνε μια αναζήτηση και εδώ στο forum θα βρεις πληροφορίες.
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
10-03-08, 20:18
Παντως μεγαλωνει αρκετα.Σε τι ενυδρειο τον εχεις?
synodontis nigriventis
Κάνε μια αναζήτηση και εδώ στο forum θα βρεις πληροφορίες.
μανωλη νομιζω ειναι eupterus οχι nigriventris
φιλε μου δες εδω να μας πεις αν μοιαζει
http://www.planetcatfish.com/catelog/species.php?species_id=121
το ποσο % του χρονου περναει αναποδα?
να ο nigriventris
http://www.planetcatfish.com/catelog/species.php?species_id=334
Πιθανόν να έχεις δίκιο Κώστα.
Πάντος βρήκα και κάτι που δεν το είχα διαβάσει αν και μάλλον είναι πολύ κοινό (γνωστό σε όλους).
Synodontis: From the Greek syn, meaning together, and odontos, meaning tooth; in reference to the closely-spaced lower jaw teeth. nigri mean dark, ventris meaning belly. Alluding to the reversed counter-shading
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις πολυτιμες πληροφορίες που μου δώσατε... Απ'οτι καταλαβατε δεν έχω και πολύ ελέυθερο χρονο, όσο αφορα τον synodonti, τον έχω σε 120 λιτρα και δεν τον έχω δεί ποτέ ανάποδα (ίσως επειδή έχω και 3 αμερικάνικες κιχλήδες) Καλό βράδυ παιδιά!!!
αρα nigriventris δεν ειναι σιγουρα
jimfytakis
11-03-08, 00:46
συμφωνω με το Κωστα.euterpus ειναι.και τα 120 λιτρα ειναι λιγα για αυτο το ψαρι
Μάλλον θα είναι eupterus... Θα το ψάξω όμως και καλύτερα!
Με το site που μου έδωσες να κοιτάξω Κώστα με βοήθησε πολύ... κατα 90% είναι αυτός εδώ...
S. eupterus...Οπως πολύ σωστά ειπώθηκε...;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.