Επιστροφή στο Forum : Η ΔΕΗ μου αλλαξε τα φωτα...
Εχω την εντυπωση οτι αυτες τις μερες θα δουμε πολλά θεματα με αυτον τον τιτλο.....
Λοιπόν σημερα που γυρισα απο την δουλεια τα 2 φωτα του lido καπουτ...
Ειχε προηγηθει συμφωνα με τον χρονοδιακοπτη μια ακομα διακοπη ρευματος.... Προφανως στην επαναφορά εγινε η ζημια. Τι γινεται τώρα ? Λαμπα δεν πρεπει να ειναι γιατί δεν αναβουν και οι 2. Το πάω στο πετ σοπ που το πηρα και παιρνω νεο ? ή καθομαι και αρχιζω τα ....μαστορεματα ?
δε γραφω για συμβουλη...γραφω γιατι εχω και εγω τα νευρα μου που πριν λιγο τελειωσε η 2η διακοπη ρευματος για σημερα...αποσυντονιζονται ολα!!!
Μα εχουν λυσσαξει !!! Την Κυριακή 8 ώρες ! Δευτέρα 2 ωρες το πρωι και 2 1/2 ώρες από τις 18:00 μεχρι 20:30. Τρίτη 2 ωρες το πρωι...Σήμερα το πρωι πάλι....ΑΜΑΝ !!!
το κανουν σε μορφη χαπιου....μια δοση το πρωι μια το βραδυ:D
μαλλον σαυτους χρειαζεται ενα χαπι, HAPPY ENDzw
Zorba_The_Freak
05-03-08, 20:12
Σε εμας ειχα διακοπη περιπου απο τις 11 μεχρι τις 2.
Όταν γυρισα στις 4, ενα εσωτερικο φιλτρο δεν ειχε παρει μπροστα.
Δηλαδη 5 ωρες χωρις φιλτρο....
Ας ειναι καλα η ζουγκλα φυτων που εχω μεσα...
thanasis76
05-03-08, 20:49
καλησπερα!!!!
σας καταλαβαινω και γραφω για να σας πω οτι εγω αντιμετωπισα το προβλημα..
αγορασα ενα UPS και οι διακοπες ειναι πλεον παρελθον....
δεν ειναι ακριβο και λυνει πολλα προβληματα...
αλλο ενα + ειναι οτι εχει και μπαταρια που αναλογα με το φορτιο μπορει να κρατησει το ενυδρειο μας μεχρι και 1 ωρα περιπου σε λειτουργεια....
1 ωρα ? Με τι πραγματα πανω ? Ολα ? Και γραψε μας και τι μεγεθους ups...
η καλυτερη επιλογη ειναι να μπει επανω ο κυκλοφορητης του φιλτρου και τιποτε αλλο
ΕΙΔΙΚΑ ΟΧΙ Ο ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ
Zorba_The_Freak
05-03-08, 21:13
Και οταν εχεις 11 ενυδρεια με αντιστοιχα φιλτρα, τι βαζεις στο ups?
Η λυση ειναι να καταλαβουν καποτε ολοι αυτοι οι βολεμενοι, οτι οι δημοσιες υπηρεσίες δεν ειναι το μαντρι του πατερα τους...
thanasis76
05-03-08, 21:14
ο δικος μου ειναι 600 αρης και υπαρχει και 1000....
το σωστο ειναι να εχεις πανω μονο το φιτρο οπως λες σωστα...
αλλα αυτο μονο για να κραταει περισσοτερη ωρα σε περιπτωση διακοπης...
αλλα αν τα εχεις ολα πανω γλυτωνεις απο πολλες υπερτασεις και προβληματα στο εξωπλησμο...
εγω παντος το 600 αρη το πηρα 68 ευρω και προς το καλοκαιρι που εχουμε πιο μεγαλο προβλημα θα παρω κι εναν 1000...
Παντως νομιζω οτι το πιο σημαντικό ειναι ο σταθεροποιητης και οχι τοσο το ups (παρόλο που υποτιθεται οτι τα περισσοτερα ups εχουν σημερα και σταθεροποιητη....) Οι διακοπες εκτος σπανιων περιπτωσεων δεν ειναι πάνω από 2-3 ωρες οπότε δεν νομιζω να δημιουργειται τοσο μεγάλο προβλημα στη βιολογία & στη θερμοκρασια. Αυτό που μας ενδιαφερει σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να μην καει ο εξοπλισμός μας με τις απανωτες αυξομειωσεις της τασης όταν επανερχεται το ρευμα....ενδιαφερει δηλ. την τσεπη μας. Οι σταθεροποιητες (οι σκετοι) νομιζω οτι ειναι και αρκετα πιο φθηνοι οπότε για καποιους που εχουν πανω από 1 ενυδρεια (συμπεριλαμβανομενου και μενα) ειναι μια πιο εφικτη απο οικονομικης πλευρας λυση...... Το θέμα ειναι μια που και εγω ειμαι ασχετος να μας προτεινει καποιος ενα σταθεροποητη αξιοπιστο για να αγορασουμε...
Υ-Π-Α-Ρ-Χ-Ε-Ι Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ ???????
Σωστός ο Μιχάλης, AVR είναι η μαγική λέξη.
Σωστός ο Μιχάλης, AVR είναι η μαγική λέξη.
Ποιος ειναι ο Μιχαλης ?:D
Αν εννοεις εμενα.....Ηλίας :D :D (το michal παει στο επιθετο...)
Ωχχχ σορρυ κεκτημένη ταχύτητα......Μιχάλη μου :)
Eπειδη προβλεπονται αρκετες διακοπες ρευματος τις επομενες μερες, κοψτε παντελως απο τωρα το ταισμα, τα ενηλικα ψαρια δεν θα παθουν τιποτα. Καντε και μια σκουπιτσα.
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
06-03-08, 06:16
Ολοι στη διαιτααα.:D :D :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.