Επιστροφή στο Forum : Juwel reflectors (ανακλαστήρες για Τ8)
Γειά χαρά σε όλους! Μόλις έλαβα μια παραγγελία απο aquaristic και ανακάλυψα ότι έκανα λάθος στους reflectors που πήρα :o (χρειαζόμουν ενός μέτρου και πήρα 1,2 μέτρων μήκος) . Σάν αποτέλεσμα να μήν μπορούν να πιάσουν τα κλίπς πάνω στη λάμπα και , προφανώς, να είναι μεγαλύτερα τα reflectors απο τη λάμπα. Έχει κάποιος τα σωστά reflectors σε juwel ενυδρείο να μου τα δείξει?
Το ερώτημά μου είναι άν αξίζει να μπω στον κόπο να τα στείλω πίσω και να περιμένω το σωστό μέγεθος ή να το αφησω απλά όπως έχει. Γιατί τα reflectors ακουμπάνε πάνω στις κόντρες και στηρίζονται μια χαρά χωρίς τα κλίπς . Θα μου δημιουργηθεί λέτε πρόβλημα? Ή μηπως να τα δώσω σε κανέναν με RIO 400 ή 450, γιατί για τέτοιο είναι...:smt120
Ευχαριστώ!
γιατι δεν τα κοβεις στο μηκος?
Με τους χρόνους παράδοσης που έχει τελευταία ο Harald θα σου πρότεινα να τους κόψεις όπως λεει και ο Κώστας.
Ναι πραγματι τελευταια φαινεται εχουν φουντωσει οι δουλειες....
Λέτε να τους κόψω ε? Βασικά χωράνε μια χαρά στο μήκος, απλά καλύπτουν όλο το "μηχανισμό" (εκεί που βιδώνουν) της κάθε λάμπας. Δεν πειράζει σε κατι αυτό ε?
Το κύριο πρόβλημα είναι οτι οι τρύπες για τα κλίπ είναι πολύ έξω, οπότε πρέπει να δημιουργήσω καινούριες για να μπούν τα κλίπ. Λέτε να το κάνω? Είναι εύκολο να τρυπηθεί αυτο το αλουμίνιο? Απλά σκέφτομαι οτι απο τη στιγμη που θα το χαλάσω δέν θα μπορώ να το πάω πίσω, γι'αυτό ρωτάω μήν κανω καμια βλακεια.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
(πάντως η παραγγελία μου ήρθε σε δέκα μέρες απο την ημέρα παραγγελίας, πράγμα που απ'ότι καταλαβαίνω είναι σπάνιο, άρα ήμουν τυχερός!) :p
Το αλουμίνιο είναι αρκετά μαλακό μέταλλο.
(έχει έρθει και παλιότερα νωρίς παραγγελία αλλά τώρα τελευταία είναι σπάνιο).
Καλά οτι ειναι μαλακό το ξέρω, και μάλιστα τα συγκεκριμένα reflectors είναι και πολύ λεπτό φύλλο. Θα το επιχειρήσω λοιπόν να το τρυπήσω μιάς και με τρομοκρατήσατε οτι θα πάρει κανενα δίμηνο μέχρι να τα ξαναδώ, οπότε τώρα που τα έχω στα χέρια μου...., ας τα κρατήσω!
Να τα κόψω και στο μήκος λέτε (να τα κάνω λιγότερο μακρια) ώστε να μην καλύπτουν το μερος που βιδώνουν oι λάμπες ή να τα αφήσω έτσι?
Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες !
- Πάντως συνειδητοποιώ ότι μέσα απο εδώ έχω μάθει ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολλά!! Σας ευχαριστώ γι'αυτό! :cool:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.