Επιστροφή στο Forum : Διαστασεις ενυδρειου
Γεια σας
Σκεφτομαι να κανω ενα ενυδρειο με διαστασεις 150μ/50π/62υ με 12αρι τζαμι....ειναι καλες οι διαστασεις μου (μιλαω για αναλογιες μηκους,πλατους υψος), επισης το παχος του τζαμιου μου ειναι καλο ή θα χρειαστω μεγαλυτερο?????:confused::confused::confused::conf used::confused::confused:
Αν σε παίρνει για 60 πλάτος κάντο :grin:
dimitris21
25-02-08, 13:16
σε όλα είσαι μια χαρά.
αν βέβαια δεν σε δεσμεύει κάτι θα συμφωνήσω με το Χρήστο
σε όλα είσαι μια χαρά.
αν βέβαια δεν σε δεσμεύει κάτι θα συμφωνήσω με το Χρήστο
παιδια σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας...μήπως ξέρετε πόσο θα μου βγεί περίπου το κόστος των γυαλιών(στο περιπου γιατι σιγουρα οι τιμες αλλάζουν απο περιοχη σε περιοχη)????επίσης επειδη στην περιοχή μου όλοι οι τζαμαδες κόβουν τα τζάμια με τον κλασικο τροπο (με το χέρι,διαμαντι)φοβαμαι πολυ οτι επειδη το τζαμι ειναι αρκετα χοντρο δεν θα ειναι και πολυ ισιο και η πλευρες δεν θα κατσουν πολυ καλα πανω στο γυαλί της βάσης,μηπως να ζητησω να μου το τροχισουν λίγο????
οσοι εχουν επιχειρηση κάτι τέτοιο με γυαλια πάνω απο 12mm ας μου πουν πως ακριβως έκοψαν τα γυαλια και αν οι πλευρες ήταν ίσιες...
ευχαριστω
Αμα πας σε τοσο χοντρο γιαλι, ειτε εχουν το τροπο να το κοψουν, ειτε θα τα φερουν κομμενα. Επισης μπορεις να τα ζητησεις να ειναι ροντε.
για 1.20*60*60 πριν λίγες μέρες, με 12αρι τζάμι, χωρίς να υπολογίσω τις κόντρες μου ζήτησαν 280+ΦΠΑ
Περίπου 35€ το τετραγωνικό πάει για 10mm σε έναν που ρώτησα, αλλά προσοχή γιατί ισχύει ότι και στα ξύλα.
Δηλαδή σου χρεώνει και την φύρα απο τα κομμάτια σου.
Αμα πας σε τοσο χοντρο γιαλι, ειτε εχουν το τροπο να το κοψουν, ειτε θα τα φερουν κομμενα. Επισης μπορεις να τα ζητησεις να ειναι ροντε.
εχω διαβασει πολλες φορες ομως να λενε οτι δεν κανει να ειναι ουτε τροχιασμενα αλλα ουτε ρονταρισμενα....τι να κάνω???
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.