Επιστροφή στο Forum : φοσφωρικο οξυ
γεια σε ολους. ξερει κανεις που μπορω να βρω φοσφωρικο οξυ;
speargunner
27-02-08, 20:58
Tα διάφορα σκευάσματα τύπου PH minus έχουν φωσφορικό οξύ.
Και σε καμμια περιπτωση δεν συνιστωνται!!
chemical mac
27-02-08, 22:33
:confused: :confused: :confused: Βόμβα θα φτιάξεις :confused: :confused: :confused: :D
ναι ειμαι ταλιμπαν!!:D:smt073zw:smt073
απλα το θελω για κατι περιπτωσεις ενυδρειων που δεν πεφτει το πεχα με τιποτα για να γινει η αρχη και να το κραταει μετα κατω η τυρφη.επισης σκεφτομουν πως επειδη δεν πολυσυμφερει να εχεις ενα ολοκληρο fishroom και να κρατας χαμηλο πεχα με την τυρφη να το χρησιμοποιουσα γενικα,αλλα γενικως ειμαι κατα των πολλων χημικων και δεν θα το κανω τελικα,αν και αλλοι το χρησιμοποιουν με επιτυχια και σε ενυδρεια αναπαραγωγης.
chemical mac
27-02-08, 23:25
Αν έχεις fish room γιατί δεν βάζεις ΑΟ;
εχω αντιστροφη οσμωση.συγκεκριμενα ενα ενυδρειο 140λ ειχε κεχα 3 GH4 και πεχα 7:confused: και δεν επεφτε με την καμια το καταραμενο αλλα τελικα εβαλα αλλα δυο λιτρα τυρφη και επεσε τωρα εχει παει στο6,5
chemical mac
28-02-08, 00:38
:confused: :confused: :confused:
Με KH 3 πως να πεσει?
Ριχτο στο 1 και θα δεις.... (παρε και ενα ηλεκτρονικο ph μετρο να το παρακολουθεις ομως ετσι? )
αν ριξεις το ΚΗ στο 1, το ιοντα που παραγονται απο την διασπαση της αμμωνιας θα σου ριχνει το πεχα....Στο δικο μου ενυδρειο χωρις τυρφη , διοξειδιο ή οξυ το πεχα μενει στο 6,5 με τα φωτα αναμμενα και 6,4 με τα φωτα σβηστα.....ειναι θεμα ισορροπιας.....
ενδιαφερον αυτο που λες.αλλα πως ριχνεις μονο το kh;
ναι δεν το σκεφτηκα.αυτο ακριβως δινει η οσμωση μου,αλλα δεν υποτιθεται οτι δεν πρεπει να εχουμε τα ψαρια σε νερο μονο απο Α.Ο;
προσθετεις ιχνοστοιχεια
και αλατα......
ευχαριστω για τις απαντησεις.discus trace εννοεις;;
ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος
ναι..... ή και preisdiscus.....
πηρα το discus essenntial της kent γιατι μου ειπαν οτι ειναι το ιδιο με το discus trace
αλλα το μπουκαλι πανω λεει οτι για να φτιαξεις νερο απο οσμωση πρεπει να χρησιμοποιησεις το kent R/O right.
τελικα αυτο που πηρα δεν κανει;
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.