Επιστροφή στο Forum : τιγρακια νεον ραμιρεζι
εχω κατι ερωτησουλεσ!!!1)μπορω να βαλω τιγρακια με νεον?γιατι σε ενα πετ ειπαν οχι διοτι τα τιγρακια τα τσακισουν τα νεον!!2)τιγρακια με ενα ζευγαρι ραμιρεζι!3)ενα ζευγαρι ραμιρεζι με νεον!Κ τελος ολα τα παραπανω μαζι!!Αν ολα αυτα προυποθετουν την ιδια ποιοτητα νερου κ αν θα μπορεσουν να συνηπαρξουν αρμονικα!!Το ενυδρειο θα ειναι 150 λιτρα!!
τιγρακια με καρδιναλιους εχω αυτη τη στιγμη στο ενυδρειο μου και δεν υπαρχει κανενα προβλημα...Βάλε ομως αρκετα τιγρακια....
:D ναι ειχα δει την συνθεση σου κ μου αρεσε πολυ!Ποια ειναι η αναλογια που εχεις?Σκεφτομαι 10 τιγρακια περιπου,αλλα λεω για νεον οχι καρδηναλιους κ επειδη τα νεον ειναι ετσι κ αλλιως μικροτερα γιαυτο ελεγα μην υπαρχει προβλημα!!Για τα ραμιρεζι τι λετε?Επειδη ειχα διαβασει στον Τσαμη οτι ειναι ενταξει τα ρ αμι με ενα κοπαδακι τετρα,αλλα θα ειναι ενταξει κ με τα τιγρακια ?
λογικα αφου με τους καρδιναλιους ειμαι εγω οκ δεν θα εχεις προβλημα. Παντως δεν το εχω δοκιμασει. Καλο θα ηταν πάντως πρωτα να μπουν τα νεον επειτα τα ραμιρεζι και τελος τα τιγρακια (ανα βδομαδα τουλαχιστον...)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.