Επιστροφή στο Forum : Aquascaping!
flying_guardian
16-02-08, 14:57
Καλημέρα! Το είχα postαρει στο αρχάριοι γλυκού νερού, αλλά τώρα κατάλαβα πως τα γενικά τα βάζουμε εδω! :D
Είμαι ανοιχτός σε απόψεις και προτάσεις!
chemical mac
16-02-08, 15:01
Τι ψάρια θα βάλεις μέσα;
flying_guardian
16-02-08, 15:05
Τι ψάρια θα βάλεις μέσα;
1. danio rerio
2. barb (tiger, green, rossy)
3. labeo bicolor
4. rachow's notho
5. plecostomus
6. clown (botia)
7. γαριδούλες
8. και ίσως αργότερα καναδυο SAE
λιτρα??εισαι καπως απο συνθεση με πρωτη ματια στα ψαρια δηλαδη το aquaskape πολυ καλο για διαφορα νοτιοαμερικανικα ψαρακια αν και οι πετρες δεν ξερω αν ειναι ασβεστολιθικες
flying_guardian
16-02-08, 15:25
λιτρα??εισαι καπως απο συνθεση με πρωτη ματια στα ψαρια δηλαδη το aquaskape πολυ καλο για διαφορα νοτιοαμερικανικα ψαρακια αν και οι πετρες δεν ξερω αν ειναι ασβεστολιθικες
Οχι δεν είναι ασβεστολιθικές! τις έχω τσεκάρει! Στα 200lt είμαι!
Τι εννοείς οτι είμαι κάπως από σύνθεση στα ψάρια; 2 μήνες τα έψαχνα για να τα ταιριάξω! Και από άποψη χαρακτήρα αλλά και από ανάγκες νερού!
1. danio rerio
2. barb (tiger, green, rossy)
3. labeo bicolor πολυ παλιο χαρακτηρας
4. rachow's notho δεν νομιζω να τα βρεις αυτα τα killi και προτιμανε αρκετα φυτεμενα ενυδρεια
5. plecostomus μεγαλο τελικο μεγεθος εκτος αν παρεις καποιον ancistrus
6. clown (botia) εχουν μεγαλο τελικο μεγεθος
7. γαριδούλες
8. και ίσως αργότερα καναδυο SAE
καπως ελπιζω να σε καλυψα θα χεις πολλα διαφορετικων ειδων ψαρακια τα οποια ειναι και ολα λιγο τσαμπουκαδες δεν εχει και πολλα φυτα και κατι μου λεει θα υπαρχει stress
flying_guardian
16-02-08, 16:03
καπως ελπιζω να σε καλυψα θα χεις πολλα διαφορετικων ειδων ψαρακια τα οποια ειναι και ολα λιγο τσαμπουκαδες δεν εχει και πολλα φυτα και κατι μου λεει θα υπαρχει stress
Αν τα φυτά είναι το πρόβλημα, στο ενυδρείο θα μπούν:
1. ceratophyllum demersum
2. cryptocoryne wendtii "mi oya"
3. anubias barteri var. angustifolia
4. nasae pedicallata
5. riccia fluitans
6. vallisneria caulescens
Τα μεγάλα θα ξεκινάνε από πίσω και τις άκρες και όσο προχοράω προς την μέση, θα χαμηλώνουν τα φυτά όσπου να καταλήγουν σε χαλί! Γίνονται εργασίες για την τοποθέτηση μπουκάλας CO2, και ενέργειες για αλλαγή του φοτισμού! Θα ανεβώ στα 0.7-0.8 Watt/lt.
Όσο για το μέγεθος......δεν θα μεγαλώσουν αύριο κιόλας. σε 2-3 χρόνια, υπάρχει option για 400άρι!
Υ.Γ. το ενυδρείο είναι ακόμα στο στρώσιμο, γι αυτό βλέπεις μόνο πέτρες και ξύλα!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.