Επιστροφή στο Forum : Αναπνοή μονομάχου!
ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ
13-02-08, 11:51
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτήσω, σε ένα ενυδρείο για μονομάχο πόσα εκατοστά θα πρέπει να μεσολαβούν από την επιφάνεια του νερού μέχρι το καπάκι δεδομένου ότι ο μονομάχος ανεβαίνει στην επιφάνεια για αναπνοή;
Ευχαριστώ.
Για τι ενυδρείο μιλάς? Δεν θα 'χει φωτιστικό ή μπορείς να το γεμίσεις μέχρι επάνω στο καπάκι ?
Έστω και λίγο κενό να υπάρχει φτάνει. Από εκεί και πέρα οι μονομάχοι ανεβαίνουν στην επιφάνεια για αέρα ποιο πολύ όταν οι ποιότητα του νερού δεν είναι κατάλληλη.
ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ
13-02-08, 12:30
Μιλάω για ένα 20λιτρο με καπάκι και φωτιστικό 15w.
Zorba_The_Freak
13-02-08, 12:48
Καλο ειναι να εχεις 3-4 ποντους αερα.
Πάντα με κλειστο καπάκι ώστε ο αερας να μην έχει πολυ μεγαλη διαφορά από το νερό σου, ειδικά τωρα το χειμωνα που το περιβάλλον ειναι αρκετα κρύο.
το δικο μου καπακι εχει σκισμεσ παντου.Υπαρχει προβλημα?
Αναλόγως τις σχισμές. Αν είναι μερικά εκατοστά να το φροντίσεις. Με μερικά χιλιοστά δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα
paraskevi_gr
05-05-08, 12:17
Εγώ ρε παιδιά παρόλο που εχω το καπάκι όλη μέρα ορθάνοιχτο και το βράδυ κάποιες φορές ξέχασα να το κλείσω δεν είχα πρόβλημα θερμοκρασίας παρόλο το κρύο του χειμώνα ;)
Πρόβλημα δεν θα είχες αλλά ο θερμοστάτης θα "καιει" περισσότερο. Μικρό το κακό αλλά το θέμα δεν είναι η θερμότητα αλλά το να μην πεταχτεί ο μονομάχος από το ενυδρείο
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.