Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Sxetika me Afisa 73cm

Shivoleth
10-02-08, 15:41
Kalhspera paidia.
Thelw thn Bohtheia sas sxetika me to poy mporw na brw kai na agorasw mia afhsa gia to pisw meros toy Enydrioy moy.
Einai 410lt mhkos 130 peripoy kai to ypsos toy einai 73cm.
Perimenw nea sas Eyxaristw poly.

kill_bill
10-02-08, 15:54
Καλωσηρθες καταρχην! Αφισες πουλανε ολα τα πετσοπ με το μετρο. Αν κανεις μια γυρα θα βρεις. Παντως οι περισσοτεροι στα ενυδρεια βαζουμε μαυρο ή μπλε σκουρο χαρτονι (απο βιβλιοπωλεια) γιατι δινει βαθος στο ενυδρειο κ τονιζει χρωματα φυτων κ ψαριων. Οι επιλογες δικες σου.

ΥΓ: καλο θα ηταν επισης να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες!

orck
10-02-08, 19:09
σου συνιστω να σκεφτεις καλυτερα το μαυρο η μπλε χαρτονι που σου ειπε και ο kill_bill
αγορασα την αφισα της juwel (απο την μια μερια πρασινο τοπιο και απο την αλλη πετρα) και δειχνει το ενυδρειο μου πολυ ψευτικο
το μετανοιωσα και τωρα πρεπει να αδειασω πολυ νερο για να το μετακινησω και να την αφαιρεσω

Καλωσηρθες καταρχην! Αφισες πουλανε ολα τα πετσοπ με το μετρο. Αν κανεις μια γυρα θα βρεις. Παντως οι περισσοτεροι στα ενυδρεια βαζουμε μαυρο ή μπλε σκουρο χαρτονι (απο βιβλιοπωλεια) γιατι δινει βαθος στο ενυδρειο κ τονιζει χρωματα φυτων κ ψαριων. Οι επιλογες δικες σου.

ΥΓ: καλο θα ηταν επισης να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες!

crazyio
10-02-08, 23:21
δύσκολα θα βρεις αυτοκόλλητο ή αφίσα με 73 εκατοστά ύψος ...
Αναγκαστικά θα κολλήσεις 2 κομμάτια . .

flying_guardian
13-02-08, 22:33
Kalhspera paidia.
Thelw thn Bohtheia sas sxetika me to poy mporw na brw kai na agorasw mia afhsa gia to pisw meros toy Enydrioy moy.
Einai 410lt mhkos 130 peripoy kai to ypsos toy einai 73cm.
Perimenw nea sas Eyxaristw poly.

Εγώ πήγα και αγόρασα σήμερα μάυρο χαρτόνι για την πλάτη του δικού μου (95x50). Και επειδή έτυχε και ρώτησα, φοβάμαι οτι θα σε στεναχωρήσω! Τα κομμάτια βγαίνουν σε διαστάσεις 50x70 και δυστυχώς για εμάς δεν κυκλοφωρεί κάτι σε μονοκόματο! Αναγκαστηκά θα χρειαστούν ενώσεις! :( :(

kats7h0d
13-02-08, 23:38
Εγώ προσωπικά έβαλα σαν τον flying guardian μαύρο χαρτόνι και μου αρέσει πολύ περισσότερο από την αφίσα που είχα πρίν... Δείχνει περισσότερο το βάθος του ενυδρείου...(100*50 ήταν 100*70 αλλά το έκοψα στα μέτρα μου)

egeorgiou
13-02-08, 23:45
Χαρτικά ΠΛΑΙΣΙΟ - Στουρνάρα. Έχει χαρτόνια 1,10 χ 0,75 μ. Τοποθετείς με blue tag.

Iann_is
14-02-08, 10:47
Οι international διαστάσεις(κατι ανάλογο με το Α4,Α5,Α6 κτλ) σε χαρτόνια και χαρτιά ειναι 25χ35,35χ50,50χ70,70χ100 και πάει λέγοντας. Όσο μεγαλύτερο χρειάζεσαι σε τόσο μεγαλύτερο έμπορα πρέπει να πάς. Το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς δεν θα φέρει ποτέ πάνω απο 35χ50-50χ70 λόγο χώρου αλλα άν πάς σε μεγάλο κατάστημα η εισαγωγέα θα βρείς ότι θέλεις.
Για τις ενώσεις, δεν φαίνονται εκτός βέβαια και αν κάνει παζλ :).
Μια καλή λύση για κόλημα, μόνιμο όμως, είναι η κολλα σε σπρεϊ για χαρτί που δεν φαίνεται και κολάει ομοιόμορφα...

SOCRATIS
14-02-08, 11:16
Εγω θα σου πρότεινα να πάρεις από βιβλιοπωλείο χαρτί με μαυρη βελούδινη επένδυση .Ειναι σε ρολό και κόβεις όσο θέλεις .Και δεν στοιχίζει.

vasilakis
15-02-08, 01:13
Εγω θα σου πρότεινα να πάρεις από βιβλιοπωλείο χαρτί με μαυρη βελούδινη επένδυση .Ειναι σε ρολό και κόβεις όσο θέλεις .Και δεν στοιχίζει.
Α μπραβο!!!;)
Φαινεται και πολυ πιο ομορφο απο το κανονικο χαρτονι!

Shivoleth
21-02-08, 21:13
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου στειλατε παιδια για το μαυρο χαρτονι αλλα ειναι καλυτερο απο το μπλε σκουρο; και τι γνωμη εχετε για την αναγληφη τρισδιαστατη επενδυση που κολαει εσωτερικα του ενυδρ. με ειδηκη συλικονη;

μελινακι
23-02-08, 19:53
εγω παιδια στην αρχη ειχα παρει αφισα, αλλα οταν την εβαλα στην πλατη του ενυδρειου δεν φαινοταν! ηταν πολυ σκοτεινη χρειαζοταν καποιον φωτησμο να ριχνει φως και πανω της για να φαινεται! κι ετσι την εβγαλα κι εβαλα το μαυρο χαρτονι, τα αποτελεσματα,... ΘΕΙΚΑ!:p:p

Shivoleth
23-02-08, 21:10
Εχει κανεις εμπειρια απο τρισδιαστατη αφισα που κολλαει με σα στο ενυδ. με συλικονι;:smt120 :smt120